Skocz do zawartości

wrzesien 2010 | Forum o ciąży

ania87

Rekomendowane odpowiedzi

• Mamusia
Aniu powiem Ci, że jak dla mnie ten wózek to tak pół na pół. Jak jest normalnie rączka i kołka małe z przodu, a duże z tyłu, kółka obracan z przodu to jeździ się bardzo leciutko. Sterowność extra. Wózek jest jednym z tych większych. Mój Franek idzie ze wzrostem we mnie. Robi się szczupły i wysoki. Więc pod tym względem wózek jest ok bo budkę ma wysoko więc na długo wystarczy. Koła mam piankowe. Przez co lezę przez szkła bez strachu w oczach. Tylko jeśli np chcesz po piasku, kamykach, patykach najeżdżać to ciężko. I amortyzacja przez to jest mniejsza. Jak łupnie to uuu. A pompowane kółka dodatkowo łagodziły wstrząsy. Budka.....Budka jest zbyt płytka. Bardzo słabo chroni. Do tego moja sama się zamyka 😮 Pod względem schowków, kieszonek itp jest bardzo fajny. Kolorek ładny. Nie taki jak chciałam (zielony) ale ujdzie. Materiały ok. Regulowane dwa podnóżki. Dla dzidziolka i starszego szkraba. Tak samo wkładka jest taka miękka dla malucha i potem można ją wyjąć dla starszaka. Pasy ok. Dobrze trzymają. Mogły by trochę mocniej przytrzymywać , ale jest ok. Pięcio punktowe, łatwo się zapinają. Rączka ta z przodu do trzymania się dzidziolka powlekana folią więc mogą sobie gryźć ,lizać i targać łapkami i się nie pobrudzi. Co do przełożenia rączki.....W moim wózku jak zablokuje te małe kółeczka, żeby się nie kręciły to one kręcą się i za chwilę hamują....I znowu kręcą i tak w kółko. Powinnam go zareklamować ale ja potrzebuję wózek 🤢 Więc z przekładanej rączki dupa i nie korzystamy. I nawet jak ją przełożę to ja nie mam siły wybić wózka w górę na tych małych kółkach żeby podjechać na krawężnik. Dodatkowo po przełożeniu uderzam piszczelami o wózek 🤢 Więc dla mnie sprawdza się jedynie jak zwykła spacerówka pchana przodem. A jeśli tak jest to równie dobrze mogłam kupić zwykłą spacerówkę bez zmiany tej rączki i zaoszczędzić kilkaset złotych. Więc szczerze? Drugi raz bym takiego wózka nie kupiła 🤨 Jeśli zapomniałam o czymś jeszcze napisać to pytaj.

A u nas dziś mają być upały. Nawet do 35st 🤪 Więc załatwianie spraw w taki skwar zbyt fajne nie będzie

• Odpowiedzi 73,3 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Loli

10128

• buuterfly

7443

• Ania8888

7982

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Mamusia
dzieki ela, jak cos mi do glowy wpadie to jeszcze zapytam, wlasnie bym chciala taki z przekladana raczka bo ona to jeszcze chyba by tak wolala jezdzic zeby mnie widziec, ale malo jest takich spacerowek, ale wlasnie slyszalam ze jesli sa roznej wielkosci kolka to to sie ie sprawdza. chyba kupie taki zwykly i juz
glupio bo bie mam jak jechac do sklepu z wozkami poogladac. miasto daleko 😞 a bede dopiero 13 maja, troche pozno bo juz by mi sie wozek przydal a tak sie troche cykam w ciemno kupowac. zobacze jeszcze co to wykombinuje, chyba ze sie przejade extra na zakupy po swietach 😎

Iwwwa, no nawet miałam takiego nicka na czacie kiedyś 🙂

dzisiaj pierwszy raz bardzo dotkliwie odczułam brak swojej kasy 😞 jak przy kasie w tesco musiałam oddawać produkty, bo odmowa na karcie bankomatowej ☺️ jaki wstyd ☺️ uciekłam stamtąd z rykiem...mam dość 😞

święta święta... 🥴

• Mamusia
no kurde ale dzis to rekord... rpzez 1 dzien aby str?????????????????????????/ 😮 😲 😲

Agus nie buj zaby.. ja dzis bylam w biedronce i do zaplataty 44, 30 a ja w portfelu jak na styk 44, 50 😮 ☺️

kurna Maly ma dziuba spuchnietego....... 🤨 Ale zachowuje sie normalnie to chyba nic mu nie jest 🤨 K mnei zabije znowu chyba ☺️

potem jak dam rade to wam poprzesylam filmiki 🙂
bo ide do T pomoc jej piec itd a oni maja neta bez ograniczenia to wiecie:P heh

:*

• Mamusia
hej kochane witam po długim czasie.u mnie wszystko ok i mam nadzieje ,że u was i bobasków też wszystko dobrze.pamiętam o was i tesknie ale co do neta to u mnie naRAZIEE nie bedzie tyle tylko co czasem u siostry lub u tesciow bede.
do świąt juz mnie niestety nie bedzie na forum to juz teraz życze wszystkim zdrowych spokojnych świąt wielkiej nocy.

P.S.moja Oliwka już mówi mama 🤪 i ma 5 ząbków,sama siedzi i w ogole jest suuper 😁

• Mamusia
Aguś wypiję za zdrowie Twoich nóżek...Żeby butki szybko się ,,uleżały,,. Mnie nowe też zawsze, ale to zawsze muszą obetrzeć. Byliśmy dziś cały dzień poza domem. Franek praktycznie nie spał. Łącznie w aucie max.10minut. Więc przy karmieniu odleciał jak długi i nawet na śpika go ubierałam. Krystian pojechał do kolegi, a mi po tych upałach zachciało się piwa. Więc wasze zdrowie...
Ania 87 mam do Ciebie teraz ja pytanko 😉 Ale to jak będziesz.

eloite napisał(a):
kocham Was 🤪 😘 😘 😘 😘 😘 😘 😘 😘 😘 😘 😘 😘

matko...ta to na wejście 🤪 🤪

Ela dziękuję...pierdolić nogi, tak jak mówisz zawsze obetrą,bardziej mnie trzyma ten wqrw...ale chyba odpuszcze! 🤔

Kasiula, jak bedziesz miała chwile, dawaj znać i zmykamy na spacer!!!
My dzisiaj bylysmy u pradziadków.
Zdjęcia na AGU nowe 😁
Agus wszystkiego najlepszego dla Ewusi z okazji 7 miesiąca!!!!!!!
ciocia pamięta :*:*:*:*:*
Aniu dzięki za kartke :*
śliczna 😘 😘 😘
aaaa i my też CIę kochamy Kasiu nasza :*:*:*

• Mamusia
Eluska_09 napisał(a):
Kasiula, jak bedziesz miała chwile, dawaj znać i zmykamy na spacer!!!
My dzisiaj bylysmy u pradziadków.
Zdjęcia na AGU nowe 😁
Agus wszystkiego najlepszego dla Ewusi z okazji 7 miesiąca!!!!!!!
ciocia pamięta :*:*:*:*:*
Aniu dzięki za kartke :*
śliczna 😘 😘 😘
aaaa i my też CIę kochamy Kasiu nasza :*:*:*

jedy jaka gafaa.....
Ewunko nasza kochana:****