Skocz do zawartości

wrzesien 2010 | Forum o ciąży

ania87

Rekomendowane odpowiedzi

• Mamusia
Nie jestem pewna bo nie bardzo daje sobie zajrzeć do buźki, ale chyba idą mu dwa kolejne ząbki. Na dole. Druga jedynka i lewa dwójeczka. A znalazłam dzisiaj inną szkołę kierowców. Tańsza o 200zł i na teorię mogę przychodzić z Frankiem 😜 Albo mogę się sama uczyć i przychodzić do nich jak nie będę rozumiała czegoś to pomogą. Albo mam przerobić jeden dział i przyjść do nich go omówić . Póki co zamierzam sama przerobić całą książkę i zobaczyć jak mi pójdą testy.

• Odpowiedzi 73,3 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Loli

10128

• buuterfly

7443

• Ania8888

7982

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Mamusia
uu to z jednej str dobrze ale z drugiej uuhh biedny 😞:*
No to fajnie nie??? 🙂ucz sie kujonku ucz 😁 szumacherek 😁 😁 😁 😁 😁

ten juz 1 ryk za soba... od pisku do basu... 🤢 teraz syrop cyckal jak nie wiem...

ahh a jeszcze w tym go sobie nie wyobrazam 😠
http://allegro.pl/fisher-price-oprawki-okulary-dzieci-korekcja-i1608224889.html

ide.... bo mi calkiem siadze net i zostane tydzien bez... 😞 😠 😠

kolorowych 🙂
jutro ja do lekarza.. potem notariusz.. bede jakos popoludniu albo przez kom jak sie uda 🙂
:>***

No i jestem na chwilke
  • Elu nie zazdroszcze ci kochana se wymyslili.
  • Aniu i jak tam Marcelek?Dalej tak robi hmm neurolog 😮 to przeciez od glowy jest lekarz no chyba ze glowka uderzyl i coa mu tam sie stalo jakis krwiaczek czy cos czasem tak bywa i go bedzie bolec .Bedzie dobrze 😘
  • Gratki dla Ewci dzielna dziewczyna uczy sie szybko 😘
  • Eluska a co ci dlaczego na USG bo ja nie w temacie 🥴
  • A ja dzis znowu byla z mlodym u lekarza tak kaszle ze az sie dusi i musialam zakupic inhalator ii juz pierwsza inhalacja za nami nie baardzo mu sie to podobalo i mam multum spraw do zalatwienia auto wyrejestrowac nowe zarejestrowac ubezpieczennia pozalatwiac itd .....ehhhh
  • Juz niie smece 🙂 🙂
  • A co tam u Eliot??????????????
  • Buziaki dla Wszystkich dzieciaczkow

perelka sporo pisac a dopiero po usg zobacze i najwyzej napisze 😉
    my jutro szczepinie
    gardlo mnie boli jak ciul
    no i w dodatku slabszy psychicznie dzien
    nie lubie takich
    ale moja nyna slodko za to..
    ehh spokojnej nocy :*

• Mamusia
    Eluska_09 napisał(a):
    Loli napisał(a):
    Czyli jednak wiek ma znaczenie 🙂

Perelka tez tak mam czesto z klawiszami ale nigdy nie moge sobie przypomniej co to wtedy trzeba wcisnac wiem ze Eluska wie 😜

Iwwwa kurde ! no tyle juz tutaj jestes bylysmy tak blisko spotkanie i nadal nic 😁

Loli pio zapisz sobie ^^ ctrl+shift razem sie naciska 😁

Hehehehe wiedziałam ze pomozesz perełce 😁 dobre :P

p.s pamietam ze tez mialam ten problem i mi powiedzialas 😁

• Mamusia
    Na 75 pytań zrobiłam 5 źle. A co najśmieszniejsze...Dzisiaj bez patrzenia na odpowiedzi wiedziałam jaka jest poprawna. Chyba za bardzo byłam skonana wczoraj.
    Aga wiem, że co niektóre też mają kocioł. Ale każda z was ma kogoś kto chociaż pół godzinki popilnuje dzieciaczka w ciągu dnia. Z resztą....Nie zamierzam się licytować 😜

hejka Ela no to niezle 🙂 ,a co do innych spraw DASZ RADE KOCHANA MUSISZ [wiem ze mowi sie fajnie]gdybys bylla blizej to bym ci pomogla 😘 😘
  • No i tak Pawel cala noc siie dusil kaszlem a teraz na dzien dobry tak kaszlal az zwymiotowal 😞 😞
  • Ehhhh no i co tu z nim zrobic ????lekarrz tylko syropki przepisal i inhalacje a dzieciatko coraz gorsze 🤢 🤢 🤢 no nic spadam go meczyc 😘

• Mamusia
    buuterfly napisał(a):
    Na 75 pytań zrobiłam 5 źle. A co najśmieszniejsze...Dzisiaj bez patrzenia na odpowiedzi wiedziałam jaka jest poprawna. Chyba za bardzo byłam skonana wczoraj.
    Aga wiem, że co niektóre też mają kocioł. Ale każda z was ma kogoś kto chociaż pół godzinki popilnuje dzieciaczka w ciągu dnia. Z resztą....Nie zamierzam się licytować 😜

No np. u mnie nie ma mi kto popilnowac dziecka.

hejjj
    u nas nocka boska, bez ani jednej pobudki! nareszcie!! 🙂 pfu pfu
    miałyśmy jechać nad zalew ale ten pieprzony grat poszedł do naprawy i nie mam jak się tam dostać...więc jedziemy na rynek do golębi i do parku 🙂

miłego dnia!

• Mamusia
    U nas nocka minea tez oczywiscie bez zadnej pobudki 😉

Olka juz o 20 spala jak zabita .
    Wymeczona......

Dzis zapowiada sie nawet fajna pogoda, szkoda ze tata pracuje 😞 bo bysmy gdzies pojechali..... a tak to same juz nie mamy co wymyslac...

a u nas nocka słaba 😞
    mala sie budzila z placzem ehh
    a aj sie meczlam z gardlem 😞
    straaaaaaaaaaaaaaaasznie mnie boli...
    No tak Elus ma kto mi przypilnowac dziecka no w sumie to nawet teraz nie. Bo fakt jest moja mama ale co z tego jak pracuje non stop.
    Ja wiem ze Tobie jest ciezko i wcale sie nie dziwie ale silna dupa z Ciebie i juz.
    Of kors dasz rade 😘 😘 😘 😘 😘 😘 😘 😘 😘

• Mamusia
    Oby u wszystkich było już tylko lepiej 🙂 Biedny Pawełek. Ale chyba musimy przywyknąć, że co chwilę któreś będzie chore. Kubuś wyzdrowiał to teraz martwimy się o Pawełka i Marcysia. Ech z wami dupami babami 😜 Nie dość, że o swoje to jeszcze wasze szkraby tak przeżywam , że masakra. Pewnie, że dam rade. Przecież się nie powiesze hehe 😜 A może.... 😜 😜 😜 😜 Nie nie ☺️ Dobrze, że was mam 😘 😘 😘 😘 😘 Już drugi rok leci naszej znajomości laski 🤪

Co mogę zrobić z wołowiny? Dla Franka. Bo jak zwykle pustka we łbie 😉

no i jestesmy 😞 krew mu pobierali z nozki i musialam se to zawiezc do masta z nim a w aucie zaczal sie dusic paranoja jakas i jeszcze zapomnialam swiatla zalaczyc i policja jechala za mna ale naszczescie sie nie uczepil pan 🙂.Wiecie bylam w szoku pobrala mu krew a ten nic zero reakcji jeszcze sie smial a my tu z pielegniarka zestresowane a ten to mial w d.... ide mu inhalaacje znowu robic i czekamy na wynik 😘 😘