Skocz do zawartości

wrzesien 2010 | Forum o ciąży

ania87

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 73,3 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Loli

10128

• buuterfly

7443

• Ania8888

7982

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

no to się zdecyduj, 'wiek ma znaczenie' czy 'wiek nie gra roli' ? 😁 😁 😁 😁
w tym przypadku ma..

ojj a dla Pawełka stos buziaków od Ewuni na te 8 m-cy :******

ggoraczki juz nie ma tylko kaszle a teraz sie wscieka bo lezy i go ubieram idziemy naa polko 😜 pranie w koncu powiesic len mnie tropi ide 😘 😘

Loli napisał(a):
Czyli jednak wiek ma znaczenie 🙂

Perelka tez tak mam czesto z klawiszami ale nigdy nie moge sobie przypomniej co to wtedy trzeba wcisnac wiem ze Eluska wie 😜

Iwwwa kurde ! no tyle juz tutaj jestes bylysmy tak blisko spotkanie i nadal nic 😁

Loli pio zapisz sobie ^^ ctrl+shift razem sie naciska 😁

• Mamusia
9.5kg 71cm musimy iść do okulisty i to w nocy mamy jakiś syrop,.. Ale nie wiem co to idę po to do apteki dopiero. I że to mogą być sprawy neurologiczne:/ mam go obserwować ... I przypomniec czy się nie uderzył itd czy coś się nie wydarzyło. 😞 mnie zbadała ale nic nie zapisała jutro idę do swojej dr.

• Mamusia
neurologiczne 😮 😲
a u nas zachciało im się wymieniać instalacje gazowe. Potrwa to ok.3 tyg. Więc na 3 tyg zostaję bez obiadów, kąpieli, ciepłej wody itp 😠 😮 Ale, że niby kurwa jaaaaaaaaaaaaaaaak 😞 ???????? A wyjechać nie mogę bo muszę ich do mieszkania wpuścić. Ja się zabiję po prostu 😞 A nawet bym nie miała gdzie i jak jechać na 3 tyg 😞 Jedynie do rodziców co dla mnie jest tragedią 😞

Aniu poszukaj czy u Ciebie w mieście jest Poradnia wczesnej interwencji. ja do takiej idę pod koniec miesiąca....to jest właśnie neurolog....

Ela booosko!! powaliło ich, a może będzie tak że na jakiś czas będą w dzień wylączać? przecież to raczej niemożliwe żeby cały czas przez 3tyg wylączyli?

a Ewa wraczkowała po schodach !!!!!!!! 🤪 🤪

nie wydaje mi się żeby to było całkowite odcięcie gazu...
no ale i tak niezła sprawa 🤔

usypianie Ewy ostatnio to czysta przyjemność... 🙂 pfu pfu...

• Mamusia
No wlasnie ze nie.. tylko ze mam pomyslec czy sie nie udarzyl gdzies itp .
No kurde uderzyl sie.. chyba jak kazde dziecko.... a 2 to jest nie uniknione.
Syrop prawie caly wyplul.. wiec zobaczymy.. dalam mu ejszcze te krople na kolki jak Perelka sugerowala ze to moze kolki.. ale nie wiem.
Mam na niego patrzec jak sie zachowuje i co robi jak- jesli po tym syropie dalej tak bedzie. jaki to krzyk, placz, czy sie wygina jak, czy napina sie itp....
Chyba se zaloze jakis zeszyt i bede pisac co robilismy cale dnie .. zeby potem wrazie W pamietac takie cos.. 😮

Ela 3 tyg.... i ze jak co?>/ ogupieli????? u nas byla kobita ale tak podejrzana nachalna ... nie wiem ja jej nie w[uscilam bo junkers i gazowke mamy nowa.... a ona koniecznie chciala wejsc i spr czy nie ma starych....
Ale jak Wy za to macie placic??????? a to musicie sie na to zgodzic?

Agaa.... heh w tym miescie moze mieszka ze 20tys ludzi... tu nie ma takich wynalazkow:P heh

• Mamusia
No musimy Aniu. Mały dostał takiego szału, że nie szło go uspokoić. Dałam mu czopek i na rękach ledwo co go uspałam 😮 Ale nie widziałam go jeszcze takim 😞 Ważne, że śpi. A ja wertuje książkę może choć kilka zdań mi wlezie do głowy.