Skocz do zawartości

wrzesien 2010 | Forum o ciąży

ania87

Rekomendowane odpowiedzi

• Mamusia
Hej 🙂
U nas Mar lepiej.... 🙂
A no i mamy pierwszego winowajce....prawa gorna jedynka pokazala kawaleczek 🙂 🤪
takze troche mi ulzylo... ☺️
Spakowane wszytstkie niepotrzebne pierdy 🙂
troche zostalo ale to tam na koncu 🙂

Pod wieczor na dzialke na grila...
jutro do moich rodzicow i po farby itp

Elu kcohana wiem co czujesz 😘 😘 😘 😘
nie wiem sprobuj z lekami....
rozbierz ja wsadz do wanienki z woda i zabawkami na troche- taka kapiel niby, wczoraj na troche nam pomoglo...
🤨

WY SERIO Z TYM KONCEM SWIATA???????????????????????/ 😮
hehehehe
w razie co.... :P
komu uda sie przezyc to dajcie namiary jakies na cos czy cos.. bo Admin zamyka nas o 17.55:P

BAY 😁

• Odpowiedzi 73,3 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Loli

10128

• buuterfly

7443

• Ania8888

7982

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Mamusia
A u nas tak jak myslalam- ZARAZA
Maly kicha kaszle i spik ma do pasa... narazie temperatury nie ma ale na zabkowanie dostaje nurofen, moze to dlatego, mam nadzieje ze jutro bedzie lepiej... o ile bedzie jutro....

• Mamusia
Ja nie mogę z tej idiotki...... 😠 Ta baba co wam kiedyś opowiadałam, że tak wszystko ze mnie zgapia nie? Dodała zdjęcie na nk. Identyczne łóżeczko, identyczny kolor, identyczny stelaż do zasłonki i identyczna zasłonka nad łóżeczkiem. I nawet zdjęcie identyczne jak moje które dziś zrobiłam Frankowi 😮

buuterfly napisał(a):
Ja nie mogę z tej idiotki...... 😠 Ta baba co wam kiedyś opowiadałam, że tak wszystko ze mnie zgapia nie? Dodała zdjęcie na nk. Identyczne łóżeczko, identyczny kolor, identyczny stelaż do zasłonki i identyczna zasłonka nad łóżeczkiem. I nawet zdjęcie identyczne jak moje które dziś zrobiłam Frankowi 😮

no chyba zartujesz.... 😲 😮 🤔

• Mamusia
iwwwa napisał(a):
No dziala, dziala 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂
a ostatnio kupilam sobie jakis olejek za jedynego funciaka Rescu Oil i smaruje brzuchol i rozstepy znikaja po nim 🤪, juz nie sa takie widoczne, a smaruje dopiero kilka dni.
Ide na dol to zaraz spojrze na nazwy tabletek i plastrow. Musze wziac tabletke bo mi glowa peka 😞 zaraz Ci napisze.

Prosze o foto tego czegos na rozstepy 😁 pomożżżżżż je zwalczyc sa ochydne 🤪 🤪 🤪 🤪 🤪

• Mamusia
I ja równiez przezyłam koniec swiata 🙂

Olka spi juz , bardzo zmeczona dzis troche pospacerowalismy wraz z tata po parq 😉 pogoda super 🙂 ahhh

Eluska ostatnio tez sie kapalam z mala 😁 była mega zadowolona :P

• Mamusia
No i koniec swiata tez przezylam hehehe
My po grilu 🙂
Kuba szaleje w lozeczku probojac zasnac 🤢

Loli nie wiem gdzie mam kabel (prawie jak Sioperka hehe)
W Bargins jest ten olejek. Nazywa sie Rescue Oil. Taka mala buteleczka i jakby w niej taki lekko pomaranczowy plyn, w opakowaniu. Napewno bedziesz wiedziala po nazwie. Kosztuje jakos funciaka. Mi po nim rozstepy znikaja i nie sa takie glebokie jakby. To jest tez na wszelkiego rodzaju blizny i mi blizna po CC tez sie jakas mniej widoczna robi a smaruje raz dziennie bo czesciej zapominam.

• Mamusia
iwwwa napisał(a):
No i koniec swiata tez przezylam hehehe
My po grilu 🙂
Kuba szaleje w lozeczku probojac zasnac 🤢

Loli nie wiem gdzie mam kabel (prawie jak Sioperka hehe)
W Bargins jest ten olejek. Nazywa sie Rescue Oil. Taka mala buteleczka i jakby w niej taki lekko pomaranczowy plyn, w opakowaniu. Napewno bedziesz wiedziala po nazwie. Kosztuje jakos funciaka. Mi po nim rozstepy znikaja i nie sa takie glebokie jakby. To jest tez na wszelkiego rodzaju blizny i mi blizna po CC tez sie jakas mniej widoczna robi a smaruje raz dziennie bo czesciej zapominam.

CHyba wiem o ktore ci chodzi 😁