Skocz do zawartości

wrzesien 2010 | Forum o ciąży

ania87

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 73,3 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Loli

10128

• buuterfly

7443

• Ania8888

7982

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Mamusia
A dobrze. Śpi sobie. A ja ugotowałam rosołek i chwilkę przyjemności dla siebie mam. Pogram, posiedzę na brzuchu.
Ubrałam dziś sukienkę. Dwa lata nie miałam jej na sobie 🤪 I wiecie co? Wstydzę się wyjść w niej z domu 🤔 Nie jest wyzywająca ani nic. Poza tym jest ciepło i w dodatku niedziela. A ja się wstydzę. 😮

• Mamusia
Widzisz ja nawet nie mam gdzie ustawić grilla. Szukamy ciągle tej działki-ogródka, ale nikt na razie nie sprzedaje niestety 😞 Może w przyszłym roku się uda.
Ja w sumie mam później wyjść na piwko nad Wartę z Krystiana siostrą i jej córką, ale nie wiem....

• Mamusia
Sama nie wiem czy cos z tego grila jeszcze bedzie bo lalo jak scebra w nocy, teraz niby slonko ale nie jest az tak goroaco jak wczoraj.

A co do sukienki to ci sie nie dziwie bo ja to tez bym sie dziwnie czula , bo nienawidze sukienek no chyba ze cos mi wpadnie w oko i mi sie spodoba ale ciagle mi sie wydaje ze mam krzywe nogi :P

Elu na piwo nad warte jak najbardziej czemu nie ?!

A co do aparatu to czemu akurat ja ☺️ ☺️ ☺️ ze niby ja sie znam? hmmm, to zalezy jaki chcesz apara ☺️t na czym ci zalezy i jaka kwota 🙂

• Mamusia
No bo pamietam, że Ty zawsze pisałaś , że byś chciała nowy aparat i dlatego 😉 Bo myślałam, że może czytałaś coś o tym jaki ludzie polecają. No ja bym chciała taki maksymalnie maksymalnie maksymalnie heheh do 700zł. Ale to już górna granica. Siostrzenica Krystiana ma właśnie taki. Wygląda jak lustrzanka a ma w sobie większość funkcji cyfrówki. I zdjęcia wychodzą z niego piękne. Z tym, że ona nie umie ich robić 😜 Ale o czymś takim myślałam właśnie....Nie o takiej zwykłej gównianej cyfrówce za 300zł. Bo taką już mam i padaczka taka, że leży w kącie a ja fotki robię telefonem/. A szkoda....Bo malutki tak szybko rośnie to wypadało by mieć te zdjęcia jakieś....Ładne heh 🙂 Zaraz pokażę zdjęcia jaką filharmonię nam wybudowali. Na łące gdzie schodzili się wszyscy psiarze....I to nam zabrali 🤢 A Luna jak była mała i wynajmowaliśmy jeszcze mieszkanie chodziła tam kupę sadzić 🤪 😁 A teraz koncertują tam hahahah 😁

Elu ja mogę Ci polecić Canona power shota ( różne modele ). z obrotowym ekranikiem! dla mnie bomba! kupiłam pare lat temu używany za 800zł i służy do dziś, jest rewelacja.
ni jak się ma do lustrzanek, a po wczoraj to chyba na taką zacznę zbierać! magia!! 😲

• Mamusia
Agaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa 🤪 🤪 🤪 🤪 🤪 🤪 🤪 🤪 🤪 🤪 🤪 🤪 Ale piękne zdjęcie profilowe 🤪 🤪 🤪 🤪 🤪 🤪 🤪 Bosko tu wyszłaś 🤪 🤪 😘 😘 😘 😘
A podaj jakiś link do tego aparatu o którym piszesz 😜 😉

• Mamusia
Ja mam taki : http://www.google.com/imgres?imgurl=http://www.swiatobrazu.pl/zdjecie/artykuly/169560/nikon-coolpix-s3000-i-s4000-nowy-firmware.jpg&imgrefurl=http://www.swiatobrazu.pl/nikon-coolpix-s3000-i-s4000-nowy-firmware-20604.html&usg=__-tfalt45te8qmK2BSBqCsE79p8o=&h=300&w=300&sz=46&hl=pl&start=0&sig2=hnyLOIxDMqxR8sWag2yEKw&zoom=1&tbnid=TMuligAt688DoM:&tbnh=149&tbnw=165&ei=y8XYTbiQBoio8QP764GEBQ&prev=/search%3Fq%3Dnikon%2Bcoolpix%2Bs3000%26um%3D1%26hl%3Dpl%26client%3Dfirefox-a%26rls%3Dorg.mozilla:pl:official%26biw%3D1280%26bih%3D617%26tbm%3Disch&um=1&itbs=1&iact=hc&vpx=146&vpy=85&dur=258&hovh=149&hovw=165&tx=112&ty=125&sqi=2&page=1&ndsp=15&ved=1t:429,r:0,s:0

I nawet jestem z niego zadowolona ma 12 MGP 🙂

A co do lustrzanki Ela no to masz racje dobra sprawa, ten Elu co pokazywalas dobry jest ale najlepsze lustrzanki sa z Nikon ale oni sie cenia jak cholera

a dziękuję ☺️
akurat tego co ja mam na allegro nie ma...
http://www.google.pl/#hl=pl&xhr=t&q=canon+powershot+a95&cp=18&pf=p&sclient=psy&biw=1280&bih=559&source=hp&aq=0&aqi=&aql=&oq=canon+powershot+a9&pbx=1&bav=on.2,or.r_gc.r_pw.&fp=be6f3e7e039546ca
ale tak on wygląda

• Mamusia
Agaa też mam taki 😁 Tylko model troszkę inny. Chyba a540 jak pamiętam. Ale dla mnie jest za słaby 😜 Loli ten co pokazałam to zwykły kompakt. Lustrzanka za droga dla mnie 🙂 No i nią trzeba już umieć robić zdjęcia. Dlatego myślę nad tym fuji bo tam automatyki dużo jest i z głowy. Jak Krystian przyjedzie to pochodzę po sklepach jak taki mają to niech pokazują 😜

Ewus kasownikus hehehehehe 😁 Dobre Agaa....Aga a jesteś na gg?

• Mamusia
Elu tamten co pokazywalas , jest napewno dobry niz zwykly aparat bankowo ma lepsze funkcje 🙂 ale np. nie bedziesz dala rady nim zrobic takich profesjonalnych fotek 😁 wiesz Franio ostry a stylu np. tło rozmazane ciezko zrobic takie foto normalnym aparatem chodz czasem sie udaje 😁

Ja swój aparat rozkminiłam i czasem takie foty wychodza 🙂
Jasne , powiem ci ze moze i na poczatek jakis uzywany ?

Agus to co zbieramy chyba na te lustrzanki co ? 😁

mi ten mój do wczoraj wystarczał kompletnie 😁
cholera ale 3tys za aparat....
zrzuta forumowa dla mnie!!! 🤪

Ela jestem i piszę do Ciebie 🙂