Skocz do zawartości

wrzesien 2010 | Forum o ciąży

ania87

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 73,3 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Loli

10128

• buuterfly

7443

• Ania8888

7982

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

Dobry wieczór ,ja tak na chwilke z tego co widze i jak sie nie myle to Franus ma zabale 😘 😘 A Paawel juz zdrowy dzis pierwszy raz jechal z mamusia na rowerkui z rodzenstwem jaki byl zachwycony ogladal i gadal jak najety podobalo mu sie ,a do poludnia bylam zalartwiac papiery w urzedach lazilam po sklepach i bylam z kolezanka i wiecie co czulam sie jakbym dziecka nie miala ze soba taki grzeczny byl ze hej 🙂a i na solarce bylam.
  • A jak tam dzieciaczki mam naadzieje ,że wszystkie juz zdrowe, 😘 😘 😘dla wszystkich

• Mamusia
    No krycifiks babcia wymiotła 😜
    My dzisiaj mamy w planach odwiedzić koleżankę, która jest w ciąży, ale musi siedzieć w domu na podtrzymaniu 🙂
    No i Krystian wymyślił, że może nad morze w niedzielę byśmy pojechali 😮 Ale mi się to niezbyt widzi 😉

Hejka Ela ja bym jechala nawet z trojka 😜Powiem ci ze my kiedys tak zrobilismy z bylym mezem moja mama z bratem i jego zona z dziecmi popjechali na wczasy nad morze i wieczorem zadzwonili zebysmy przyjechali na KAWE i o godz i bylismy spakowani i jechalismi 🙂i powiem ci super bylo.
  • A nam ida dwojki 🤢 🤢jak on mnie gryzie po cyckach 😠
  • A jak tam dzieciaczki????????

• Mamusia
    perelka ty go jeszcze karmisz?? ja sobie tego nie wyobrazam, jak ola mnie czasem w nos ugryzie to malo mi nie odpadnie, to serio BOLI a ona zebow jeszcze nie ma, takze ja sobie ją nie wyobrażam karmic piersia jeszcze, jak ona juz zapedy do przygryzania miala jak miala 2 miesiace, to co teraz by bylo 😮
    ja juz zwarta i gotowa siadam do pisania tej *&^%R^^% pracy wrrrrrrrrrrrrrrr, dam znac pozniej jak mi idzie. olka z babcia rozrabia heh

• Mamusia
    buuterfly napisał(a):
    Ja jestem. Opisywałam mój poród na mamusiach 🙂 Nam też idą dwójki. No chyba jedziemy. Tylko muszę pomyśleć co zabrać 🙂

pamietasz jeszcze? 😜 ja sie jeszcze tam nei zarejestrowalam, musze wszsyt 😜kie zaleglosci nadrowbic jak mi sie te egzaminy skoncza, i fotki jakies musze wam pokazac, ale spoko jeszcze troche ponad 2 tyg i bede miala TYLKO obrone na glowie 😁 😁

• Mamusia
    ja juz bym chciala dzidzie.. zanim ola podrosnie i zacznei mowic bo wtedy to juz sie pewnie na 2gie nie zdecyduje 🤔 wczoraj byla tu 4 dzieci w odwiedzinach u oli, chlopczyk z lipca (ale termin miala na wrzesien) i 3 dziewczynekj takich w wieku przedszkolnym. o matko boska chyba bym zwariowala z taka trojka :P ja nie nadarzalam glowy przekrecac za nimi 😁 😁 a ten mały grzeczny ale kurde moja ola jak go dopadla to najpierw jak siedziala grzecznie to wylozyla sobie na niego nogi elegancko i sie ułożyła komfortowo i gadala cos a potem jak go wziela w obroty to aż go po kocu przeciagla 😮 drab mały mi rośnie

o Aniu ale ta Twoja Oleńka rządzi 😁 ja strasznie nie lubię jak Ewie się zdarzy coś takiego zrobić, że jej wezmę a ona ryk! najczęściej tak jest przy łyżeczce...ale nie reaguje na to kompletnie zabieram i koniec. niech ryczy...
    w ogóle nauczyła się piszczeć tak przenikliwie że uszy bolą! 😁
    a na zdjęcia czekamy z niecierpliwością Aniu 🙂 daaawno Oleńki nie widziałam 😁

aaa,niech ktoś kopnie baterflaje w jej pupeczkę! bo ja młodszych nie biję 😜
    NIE ZASTANAWIAJ SIĘ! MORZE???? NIE MOŻE TYLKO MOOOORZEEEE!!! I TO JUŻ BEZ ZASTANOWIENIA 😁

Perełka ała...nie daj sie, ugryź Pawełka też 😁 hehe
    a solarium? a co to? 🙂 🙂