Skocz do zawartości

wrzesien 2010 | Forum o ciąży

ania87

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 73,3 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Loli

10128

• buuterfly

7443

• Ania8888

7982

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

Dziewczyny wziełam sie za swoja figure 😁
zapisałam sie do PURE 😁
Mati mi zrefundował 😜
bede ćwiczyć 😁 taniec, siłownia, areobiki fitnesy itp 😁
ha jakos sie strasznie ciesze ze wkoncu cos dla siebie bede robić 🙂

Witam z rana 😞 ja nie wyspana jak cholera ten znowu przed 4 pobudkaa i spac nie bedzie probowalm go uspac wozek nie klepanie nie nosze nie jak go po dupie klepalam to niby spal jaak przestalam ryk rak nie czuje 🤢 DZIEWCZYNY OD 4 NIE SPAL I DOPIERO TERAZ NA SILE ZASNAL WE WOZKU!!!! no szok mam dosc jeszcze rano budze dzieciaki mloda mi pyskuje a mlody patrze a ten dziwny mowi ze brzuch go boli dotykam go za czolo i co goracy
  • Przepraszam ze narzekam ale naprawde nie mam juz silu siedze i rycze no nic ide se ;(
  • Jak tam reszta dzidziolkow?????????
  • Domi super ze zrobisz cos dla siebie 😘

• Mamusia
    A reszta...Franek to samo, O 4 pobudka. Jeść musiałam mu dać i na chwilę zasnął....Na niecałą godzinę. A teraz ledwo patrzył na oczy ale oczywiście zanim zasnął musiał dać koncert na pół Gorzowa. Perełka a może Ty też powinnaś poszukać kogoś do pomocy? Tak chociaż na dwie godziny w tygodniu żebyś np sama poszła na basen czy gdzieś na kawę?

Elus na kawke nie mam z kim isc 😞 a na basen jejciu jak by ci starsi sie dowiedzieli to by bylo hohoho nosz k....... i juz sie wierci 😠 😠 😠 😠 😠 cos man te dzieciaki sie poprzestawialy 😠 A moj M wczoraj mi pisal ze ma dosc tej roboty tam ze chcialby juz przyjechac ehhhh jak sie wali to wali sie wszytsko
  • ELA GRATULACJE MOJE 😘

• Mamusia
    Ha ha 😁 Na dziś miałam być umówiona z jeszcze jedną opiekunką. I napisałam jej wczoraj, że bardzo dziękuję ale już kogoś mam. Patrzcie co mi napisała:
    witam, chciała bym powiedzieć tylko że zachowała się pani bardzo nieetycznie niedając mi w ogóle jakiejkolwiek szansy spotkania i poznania się bliżej. ale jest dużo takich niepoważnych kobiet jak pani 🙂

Czaicie to? Co jej odpisać?

• Mamusia
    Dobry 🙂
    Perelka oj niedobrze, jak moj grzecznie spi, to teraz Pawelek 😞
    hehe Elka no widac jaka kandydatka po tym co napisala. Ze tez takie chca sie dziecmi opiekowac 🤪
    A Kuba ladnie przespal cala noc, wypil rano mleczko i spal dalej. Teraz sie budzi 🙂

No Iwcia tak to jest jak nie jeden to drugi 😞 Ela byc moze zeby tez napewno ale jest calkiem inny a tu macie filmik Jak pawelek pokazuje tak 😉 http://www.youtube.com/watch?v=q6pXxGnQHKQ

• Mamusia
    Perelka musiszzlizac czolo i plujnac tym.... 🙂
    A swietnie pokazuje:P ehhehe
    Marcel tez NIE pokazuje ... ale on na zawolanie nic nie robi:P
    I kurna wyszla dolna 2 😮
    nie nadazam za tymi zebami.... 🤨
    Ela niezla laska... hahaha zal heheP

A ja latalam z papierami, do sadu spoldzielni gazowni... ehh
    Ona wszedzie miala zadluzenia.. w gazowni na 600 zl 😮 😲 gdzie tylko gazowke ma na gaz 🤢
    A kobieta w spoldzielni mowila ze ma najdrozsze taryfy na ogrzewanie 😮 to sie nie dziwie ze 500 zl czynszu miala( gdzie tez miala zadluzenie na 1500zl) 😮
    w domu widzialam ze woda to samo i nie zmienilam.... 😮 ale to tam trudno to najwyzej bedzie nadplata... 🙂
    Ale sasiad mowil o polowa to znajomi tesciow ze ona jak mieszkala 5 lat tam.. to ani razu nie posprzatala klatki okien NIC 😠 ze taka syfiara... 🤢

A najgorsze ze dzis sie dowiedzialam ze wypadek byl w piatek... i zgineli tam babka i chlopak... jechali do pracy cala grupa... i to byl KArola kumpel i nasz najlepszy kelner z wesela... nie dociera to do mnie taki fajny chlopak.... a laska sama z 2 dzieci byla 😞
    to miejsce jakies przeklete.. w styczniu umarla laska co tam tez pracowala... 24 lata miala tez fajna laska tego.. i bialaczka... 🤨 😞

bede za godz.

Aniu dzieki 🙂 sprobuje
  • Tyle zadluzenia 😲 😲 😲 😲 😲 😲 😲 ale wy za too nie bedziecie placic mam nadzieje !!!!!!!!!!!!!!!!!
  • Ojjj bardzo mi przykro z powodu znajomego 😞
  • No zabki roznie rosna u nas juz widac dwojki na gorze ale sie nie przebily ufff zasnal zobaczymy na jak dlugo
  • heh byscie widzialy ten widok Pawell w wozku spi a Piotrek na tapcznie i obaj chrapia 😁 😁