Skocz do zawartości

wrzesien 2010 | Forum o ciąży

ania87

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 73,3 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Loli

10128

• buuterfly

7443

• Ania8888

7982

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Mamusia
Franek też tylko troszkę spał. I go męczę żeby pospał chociaż do 5. A nie do 4 😁 Bawimy się w ganianego 😜 Tzn ja uciekam a on mnie goni w chodziku. Wampirek mój zębaty. I nawet bułką mnie nakarmił 😁

Dzwoni do mnie jakiś typ z zastrzeżonego i zaczyna truć, że robi badania na temat gustu Polaków co do bielizny. To mu mówię, że nie noszę 😁 A on,że w 21wieku bielizny nie noszę?! A ja , że no nie! A on ZAJEBIŚCIE 😁 😁 😁 😁 😁 No to ja no pewnie, że zajebiście, nie mam czasu pa 😁 😁 😁 😁 😁 😁

A tak poza tym to taką mam teraz twarz 🤪 🤪 🤪 🤪 🤪 🤪 🤪 Oł je oł je oł je ja cieszę bardzo się cza cza cza 😁 😁 😁 😁 😁 Booooooooooooooooooooooooo...................Chyba kupujemy działkę-ogródek 🤪 🤪 🤪 🤪 🤪

• Mamusia
Kolejny zaskakujący mail:
Witam
Piszę w chęcią podjęcia się pracy jako opiekunka . Jestem w pełnej gotowości, dopasuję się do wymiaru godzin opieki z dzieckiem . Jestem bardzo przyjazną, miłą, punktualną, solidną, prawie zawsze uśmiechniętą, 16-to letnią dziewczyną po przejściach . Mam doświadczenie w opiece nad dziećmi . Proszę o szybką odpowiedź .

Z góry dziękuję i pozdrawiam

16latka po przejściach 😁
A u nas leje i jest zimno-15st. Akurat jak dziś mam umówioną krawcową i kosmetyczkę bo ma mi coś z tym paznokciem bolącym zrobić co mi Luna uszkodziła.
Nie wiem co będzie w końcu z tą działką bo po wczorajszym zachowaniu Krystiana nie wiem co robić.

Witam z rana 🙂
  • Elka no cudny mail hehe
  • A co z Krystianem co takeigo cie zaniepokoilo.Pawel spi wiec ciiiii a i musze sie pochwalic nie obudzil mi sie dzis o 4 tylko o 6:30 😉

• Mamusia
    Mój miał wczoraj taki atak i trwało to tak długo, że nawet zdążyłam nagrać. Bo i tak nic nie mogłam zrobić. Uspać go nie szło. oczy zamknięte i wył jak by się czegoś okropnie przeraził. I tak co chwilę. Nie szło go ani uspokoić, ani wybudzić nic!!!! Tuliłam, nosiłam, bujałam!!!!!!! nic.....I teraz znowu wyje.....Nie ogarniam już i mam ochotę napisać do Krystiana żeby się jebał ze swoimi gadkami niech tu wraca i zobaczy co się dzieje bo gówno wie i jego gadanie gówno mi daje i mam już dosyć tych ryków!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
    Sorrry.......

• Mamusia
    To jest okropne. Bo płacze jak bym go pobiła. Uspokoi się na kilka sekund i za chwilę robi to samo. Wstaje, siada, obija się o te szczeble 😞 A ja nie wiem co mam robić tylko płaczę bo jestem bezsilna. Tulę go, śpiewam, noszę, kładę do siebie....Dałam mu czopek i tak się wymęczył tym wrzaskiem, że zasnął. I po czymś takim budzi się we mnie agresja w stosunku do Krystiana i ogromny żal i złość , że go tu nie ma! Że jestem z tym wszystkim sama.
    http://www.fotosik.pl/video/d6713617d22b8056.html

Elus cos wiem na ten temat i rozumiem z tego co piszesz to mi to wyglada ze go cos meczy a z tego co wiem to raczej zabki i dopuki sie mu sie przebije tak bedzie Pawel tez tak mial 😞 pozostaje mi napisac wspolczuje i myslami jestem z toba i tak wiem ze to ci teaz nie pomoze ojjj naprawde zalujee ze nie mieszkamy blisko siebie wszystkie bysmy sobie nawazjem pomagaly .Przytulanie kolysanie i uspakajanie nic nie da probowalas mu dac cos na uspokojenie i przeciwboloweggo???A co ten twoj Krystian taki niewyrozumialy hmmmmm gadaniem nie pomoze 😞buziakk dla ciebie zebys byla silniejsza 😘 😘 😘

Po tym nagarniu niie mam watpliwosci boli go strasznie 😞 i sie meczy az sie pobeczalamwiem co napisze teraz to ci nic nie da MUSISZ BYC WYTRWALA KOCHANA I OPANOWANA BO TYM TO FRANUSIOWI NIE POMOZESZ bedzie odczuwal niepokoj twoj i zdenerwowanie wiec tez beddzie wiecej plakal 😘

• Mamusia
    Też bym pewnie tak wyła jak by mi dziąsło rozsadzały cztery zęby na raz 😞 Muszę mu chyba po kąpieli od razu dawać czopek na noc. Bo i on się męczy i ja wiadomo też. Sąsiedzi to na pewno myślą, że go biję. Bo takie wrzaski słyszałam tylko u dziecka , które się uderzyło albo ktoś je skrzywdził 😞
    Na mamusiach wyczytałam , że Gogr rumiankiem masuje dziąsło. To też tak zrobię. Może mu ulży 😞

• Mamusia
    No od niedawna. U nas juz tak się nie dostanie. U weterynarza jak byłam to tam stażystka też ma małe dziecko i też mi mówiła, że na receptę.
    Kupię mu to wszystko później. A sobie zaparzę wiadro melisy, albo jakieś ziołowe tabletki na uspokojenie, żeby przetrwać ząbki, prawo jazdy i trzaski krystiana.