Skocz do zawartości

wrzesien 2010 | Forum o ciąży

ania87

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 73,3 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Loli

10128

• buuterfly

7443

• Ania8888

7982

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Mamusia
Wlasnie wrocilismy ze spacerku. Kuba dzis zalapal na czym polega chodzenie za raczki i juz sie nie wiesza na rekach moich tylko sam utrzymuje ciezar ciala i stawia kroczki. Tak smiesznie to wyglada, taki maly chodzacy czlowieczek, ktoremu placza sie nozki. No ale teraz nawet na rekach nie chce, chce tylko chodzic, wiec o raczkowaniu pewnie mozemy zapomniec, bo jak proboje wstawac to na nogi zeby isc a nie na kolana.
I kurde cos mu sie zrobilo na buzi. Takie na gornej wardze zaczerwienione i wokol ust jakies krostki ala pryszczowe. Nie wiem czy to przypadkiem nie jakas wysypka. Kurde zawsze cos i to przed szczepieniem. Mam nadzieje ze jutro juz zniknie. Moze to po truskawkach? Bo wczoraj troszke zjadl. W sumioe nie duzo. Ale jak za pierwszym razem sprobowal to mu nic nie bylo. ale po truskawkach to pewnie mialby tez na calym ciele a nie tylko na buzce? Ech mam nadzieje ze szybko zejdzie.

• Mamusia
No iwwwa dawaj foto fryzu 😁
Kaśka to ty też powinnaś stąd wiać. Chyba, że taka sama podła wiedźma jak my jesteś 🤪
iwwwa mój też nie chciał siedzieć tylko chodzić i co? Nagle sam sobie poszedł w piz.... 😜 Więc jeszcze nic straconego. Sadzaj go z zabawkami gdzie się da to sam ruszy.
Wczoraj na przymus kupiłam baleriny. Ten się darł i nawet nie miałam jak mierzyć. I dzisiaj założyłam i kawałek przeszłam i mam całe w odciskach. A musiałam kupić żeby mieć na jazde 😞 Aż mi się płakać chce bo przecież w sandałach jak pójdę to mnie wygoni 😞
A tak to dzisiaj Krystiana brat ma przyjechać. Jego żona chrzestną jest Franka. Więc muszę sprzątnąć i jakiś obiadek może zrobię. Spaghetti robię dla mnie i Franka to może zjedzą. Bo oni nauczeni z paczki, a ja robię z pomidorów bo to też dla misia.
A tak poza tym mój syneczek ma dziś 9 miesięcy 😜 Więc kończymy mleczko dwójkę i zaczynamy juniora 3 😁 Jak ten czas zasuwa....

• Mamusia
A i proszę nie myśleć, że zapomniałam ☺️ 😜
Nasza kochana Aniu 😘
Chciała bym Ci życzyć , aby od dziś wszystkie sprawy powolutku się unormowały.
Żeby Marcyś był kochanym, grzecznym synkiem,
żeby Karol był dobrym mężem,
żeby wasze mieszkanko było coraz piękniejsze, a wy w nim szczęśliwi.
Żeby nigdy nie brakowało Ci kasy na latanie po lumpkach i na całą resztę głupotek i nie tylko 😜
Żebyś w końcu skończyła to prawko żebyśmy mogły urządzać sobie nielegalne wyścigi 😁
Żeby drinki zawsze były świeże i same się robiły 😜
Ogólnie życzę Ci słoneczko wszystkiego co sobie wymarzysz i żebyś jak najczęściej była szczęśliwa i wpadała tu się pośmiać z nami jak najcześćiej 😘 😘 😘 😘 😘 😘

A to na potem 😁

AAaaaaaa i nie myśl sobie, że ci z Iwwwą odpuściłyśmy 😜 Czekamy tylko, aż się zdecydujesz na spokojnie 😎

• Mamusia
ANULKO KOCHANA NASZA STARUSZKO 🙂
WSZYSTKIEGO CO NAJLEPSZE, DUZO JAJEK DO LICZENIA, DUZO LUMPKOW DO ZWIEDZANIA, DUZO KIECEK DO PRZYMIERZANIA, MARCELKA BARDZO GRZECZNEGO I MEZA POSLUSZNEGO I CONAJMNIEJ DWOCH KOCHANKOW I JESZCZE SWEGO WYMARZONEGO DOMKU I ZEBY WSZYSTKO SZLO PO TWOJEJ MYSLI, I NIECH TESCIE BEDA GRZECZNI I CZEGO TAM SOBIE JESZCZE ZYCZYSZ TO SIE SPELNI 😘 😘 😘 😘 😘 😘 😘 😘 😘 😘 😘

• Mamusia
A my bylismy na festynie. Bardzo fajnie bylo, duzo atrakcji na dzieci. Tylko pogoda sie zepsula i zaczelo padac i zomno sie zrobilo wiec wrocilismy. Kuba padl. A ja jestem dzis sama, bo moj pojechal do szwagra sie odchamic hehe wiec wieczor dla was, a was ni ma 😞
Jutro jedziemy do tego centrum zabaw co wam kiedys pisalam. Kuba juz na tyle kumaty ze dla niego tez beda fajne atrakcje. Karuzele, basen z pileczkami, zjezdzalnie itd. Wczesniej byl za maly wiec tylko w swojej karecie siedzial, ale jutro mamy zamiar sie wyszalec.
No Anulke rozumiem bo pewnie swietuje swoja starosc, a reszta swiata? Gdzie polazlyscie?

Witam 🙂
  • ANIU WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO Z OKAZJI URODZINEK POCIECHY Z MARCELKA I NIECH CIE MEZUSIO SLUCHA 😜 SPELNIENIA MARZEN 😜 😜
  • pozno bo pozno ale sa 😘 😘 😘 😘
  • Elus jak tam Franus?Juz lepiej z nim?
  • Iwa jak ja ci zazdroszcze ze gdzies razem wyszliscie mmmm JA TEZ CHCE 😞
  • A moj Pawelek wczoraj zrobil postep w rozwoju zostawilam go wlozeczku a ten o usiadl sobie sam a patrze po chwili a ten na kleczkach obgryza lozeczko i co probowal wstawac 🤪 🤪 🤪 🤪 🤪 alez bylismy zachwyceni a moja corka hehe jak sie cieszyla .
  • Zycze milej niedzielki 😘 😘

• Mamusia
    eheh Kasiu..... ja sie Ciebie boje:P hehehe
    ty masz takie pomysly ze uhh:p ehehe
    Najwspanialsze 100 lat jakie mi ktos zaspiewal 🤪 🤪
    dziekuje jeszcze raz za zyczonka:*

wczoraj nie moglam sie dobic przez tel... 🤨 tutaj 😞
    do dupy dzien.. najpierw bylismy na zakupkach bo chlopaki chcieli sandaly a mi po prezent 😜
    Po obiedzie poszlismy do garazu gdzie sa nasze wszystkie meble i ciuchy we worach.. i szukalismy rzeczy K na to wesele.. oczywiscie sama wszystko robilam a ten stal jak zandarm wku mnie na maksa..i wojna....
    wieczorem na gp poszlismy po 22 bylismy w domu 😉

A dzis obudzil mnie M.. gryzac mnie w szyje 😮 jak wampir 😜
    w sumie niedziela jak niedziela:P

A Wy jak tam? 🙂