Skocz do zawartości

wrzesien 2010 | Forum o ciąży

ania87

Rekomendowane odpowiedzi

• Mamusia
Ładna fryzura...A próbowałaś z grzywką na skos?
Mi się marzy taka:

Ale jakoś nie mam odwagi. Mam dość długie włosy i ciężko mi podjąć decyzję. Z jednej strony chciała bym w końcu zmienić fryzurę a z drugiej się boję.
Słyszałyście, o Amy Winhouse? Masakra....

• Odpowiedzi 73,3 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Loli

10128

• buuterfly

7443

• Ania8888

7982

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

Elus powiem ci ze bardzo ciezko zmienic fryzurke z dlugich na takie krotkie fryzurka super ja dlugosc bym sobie zostawila tylko pazurki i zgrzywka jak przedtem mialam lekko na skos 🙂a teraz siedze z farba na glowie powoli powraca stara Iwonka hehe no tylko szkoda ze lat sie nie da cofnac 😜

• Mamusia
A ja wstałam dziś o 10tej!!!! 🤪 😜
Super jest tak dłużej pospać, to już drugi taki przypadek od porodu! 😁

Zrobiłam pranie, postawiłam na obiad, ogarnęłam chatę i idziemy się byczyć z Alkiem... przed telewizor 😁 (chujowa pogoda, więc same rozumiecie 😉 ) 😜

kto mi umyje okna?! 😁 😁 😁

witajcie 🙂
sorki ze nie dalam znac ale wyjechalam z adasiem do rodzicow na 4 dni zeby potrzymac tate na duchu przed wtorkowym pobytem w szpitalu dzisiaj wrocilam wiec jestem padnieta jutro ponadrabiam i sie odezwe
buzka 😘

• Mamusia
wstawac lenieeeeeeeeeee 🙃
tyle do nadgonienia ze az milo 😁
Perelka ale sliczne te ciuszki 🙂
I fryzurke mialas kiedys super bardzo Ci bylo ladnie 🙂

Elus tort zajebisty!!!!!!!!!!!!!!!!!! 🤪 🤪 A powiedz mi Ty sama robilas ta mase?? czy kupilas? bo czytalam przepis na ta mase, i tylko ze barwniki trzeba dodawac, Ty tez dodawalas???? 🙂
A taka fryzurke co pokazalas super! tylko kurde krotkie to wiecznie ukladac trzeba bo potem wygladaja jak by sie wstalo dopiero a tak kita i sru 🙂
A jak sie udala niespodzianka??? 🙂

U nas spoko 🙂 wczoraj zdychalam ze uuuuu 🤨
takie mieszanki szly w sobote ze kibel byl moj 🤔 nie lubie tak 😞
NIGDY WIECEJ 😉
Maly byl tak kochany... z dzieciakami wojowal do 22.. nawet nie marudzil nic kompletnie az mowie gdzie jest moja maruda 🙃 Potem grzecznie do lozeczka misia tulil i nynu 🙂

Jak co tam u Was laski??? 🙂

A Elzuniu niestety nie dam rady przyjechac 😞 😞 Karol nie wie jeszcze gdzie jutro pojedzie a przeciez jak sie dowie o 7 to Ci nie dam znac 🤔 🤨 a jeszcze babci pielegniarka nie przyjedzie bo urlop ma i jej nie wymasuje nie umyje nikt i bede musiala jechac sie nia zajac ☺️
AAAAAAAALLLLEEEEEEEEEEEEEE............... !!
Kiedy Krycha Twoj przyjezdza w sierpniu???? bo Iwa przylatuje 20 😜(my akurat mamy roczek ale tydzien potem??) i tak K wymyslil ze moze sie kopsniemy do tego muzeum dinusiow?? 🙂 do Gniezna?? 🙂 co mowisz?? 🙂
Iw??
Ktos jeszcze by wpadl??? 🙂

dobry ja tak na moment 🙂 Aniu to niezle zabalowalas heheno i w tym tyg do fryzjera lece 😉 zajrze pozniej a tu macie na dobry poczatek dnia cos fajnego http://www.youtube.com/watch?v=K-aC73qcAmo&ob=av2n 😘 😘 😘

• Mamusia
Dobry 🙂
albo i nie. Kuba co noc sie budzi z rykiem, biore go na rece to spi, klade do lozeczka to sie budzi i znow ryk. ale jak go wezme do wyra naszego to spi ladnie. Odrazu zasypia. I od 6 rano dzis dawal czadu, dopiero zasnal wiec moge cos porobic.
Roboty mam kupe, nie wyrabiam sie. Czytam was, ale wiem ze jak sie rozpisze to juz nic nie zrobie, a Kuba w dzien to gora pol godziny spi wiec jak przeciag wtedy latam zeby cos porobic. Do kompa nawet nie daje mi podejsc bo odrazu przylatuje, staje kolo mnie i szczypie mnie w rece ze mam mu dac. cale rece mam posiniaczone, jak po wojnie jakiejs. W dzien jak spi to tez sie budzi ze strasznym rykiem. Nie wiem juz co mu. Ale widze ze u niektorych to samo.
Ela tort pierwsza klasa, zdolniacho. chetnie tej czekoladki bym sobie liznela. A gdzie sie ta babka podziala? I co ona taka wygolona ? hehehe
Perelka ciuszki superanckie 🙂 A fryzurka pt. bierz mnie, gryz mnie 🙂 Nie zastanawiaj sie tylko rob taka.
Ela juz kiedys mi pokazywalas ta fryzurke, mnie sie podoba strasznie. Ja sie ciachnelam podobnie tylko przod duzo krotszy. Teraz juz duzo odrosly i musze znalezc chwile co by znow sie zamknac na spokojnie w lazience.
Co do Gniezna... ja bym bardzo chetnie, powiem ze nawet bardzo chetnie bardzo bardzo. Nie wiem jeszcze jak zorganizujemy ten pobyt bo bedziemy 12 dni w Pl. Dwa dni calkowicie odpadaja bo my nie lecimy tylko jedziemy autem wiec to 20 h jazdy 🤪 bedziemy tez u moich rodzicow, a w Gd musimy paszport malemu wyrobic bo mu sie we wrzesniu konczy, pozalatwiac z nowym domem, umowy, gaz energia woda itd i chcemy juz wynajac ekipe remontowa, jakos sie dogadac a potem wynajac. A do tego trzeba jeszcze do notariusza przepisac wlasnosc wiec bedzie zalatwiania. chce jeszcze z Kuba do okulisty, pediatry, ja do gina. wiec mam nadzieje ze czasu starczy.Ale jakby sie udalo to bede szczesliwa.
Asiu nie martw sie, z tata bedzie dobrze, wszystkie trzymamy kciuki.
Wczoraj bylismy na primarku i kupilam sobie dwie bluzki. Chcialam spodnie bo wszystkie na mnie wisza, ale stwierdzilam ze nie kupuje teraz bo zaraz znow beda wisiec, wiec jeszcze poczekam. A juz mam 6 kg na minusie. Jeszcze 10 🙂
Mam straszna ochote na paczusie 🥴
Biore sie za robote poki maly spi. Oj chyba juz nie 😞
Eloite a czemu mieszkasz teraz sama? Cos mi smignelo? Dosik jak Kacperek/
A no i Ela jak impra sie udala?

• Mamusia
Oj jestem dopiero 😘 😘 😘
no to tak. Imprezka i tort były totalnym zaskoczeniem. Bardzo się zdziwił. Niestety przyszedł tylko jeden kolega 🤢 Jednemu nie pasowało, drugiemu laska jazdy zaczęła chwilę przed robić , trzeci wcale nie przyszedł a czwarty nie mógł widocznie. Ale popili , pojedli, pogadali....Krystian zadowolony. Torta całego robiłam sama. Zjedliśmy po kawałku i ja z koleżanką i Frankiem wyszliśmy do centrum, a Krystian zszedł na dwór z tym kolegą bo on palić chciał. Jak wrócili prawie całego tortu nie było. Luna zjadła 😠 Ale kij tam....I tak mi nie smakował 😁 Do Gniezna....Hmmm....Daleko 🥴 Jedźmy do Gdańska 🤪 Wy Anka dojedziecie do nas, a potem naszym autem do Gdańska sru Albo tam gdzie Iwcia znajdzie czas i nie będzie musiała dojeżdżać itp. Bo przy takim grafiku kochana to co do sekundy nawet posiedzenia w wucecie trzeba rozplanować 😁 I przy okazji Sioperzyca dojedzie 🤪 Eloite pakuj się w nasze ,,szybkie,,pociągi i też dawaj 😁 A tak to resztę później napiszę 😜 😉 Rozumita....Szpiegus.

• Mamusia
Ale to co Wy macie za auto ze 2 wozki i 6 osob wejdzie????? 🤪
To wiecie miesiac czasu 😜 Wiec dobrze ze Iwka juz wie cos przynajmniej nas gdzies wcisnie w grafik 😁 😁 😁 😁

Lo no co Lunka tez musiala sprobowac??:P a z kumplami srac ich wazne ze krystianowi sie podobalo i byl zadowolony 🙂

😉

Witajcie ;*
a co to za spotkanie planujecie ? 😁 😁 🤪
Ja wczoraj pierwszy dzien w pracy 🙂
było nawet ok.
Jutro znów ide na popołudnie i do konca czyli będe w domu przed 12 w nocy 🤢
no ale dam rade 😁
Moje dziecko samo zaczeło chodzić przed wczoraj 😁 cudny widok 😁