Skocz do zawartości

wrzesien 2010 | Forum o ciąży

ania87

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 73,3 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Loli

10128

• buuterfly

7443

• Ania8888

7982

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

No jestem z niego taka dumna 🙂
Byliśmy u chrzesnej Kacpra w odwiedzinki 🙂
a teraz siedzimy u moich rodziców, Kacper śpi 😉
więc ja tu zerkam 😁
Wieczorkiem znów siłownia 😁
Bo jutro mam na popołudniu do pracy to już sobie nie pójde 😉
Dziadkowie też są zachwyceni tym jak mały sam drepta 🤪
musze się wkoncu zmotywować i wrzucic fotki na agu agu 🙂
bo już zalegam jak nic ;p

• Mamusia
Ale tu dzis ruch... 🤔
Kurde sie wymordowalam u tej babci ze szok... i Marcel i babcia a jeszcze do ogrodka trocvhe poszabrowac warzywek 🙂
Powiem tyle ze starosc sie Panu Bogu nie udala ☺️
A w dodatku ich psinka jest chora... ma takie straszne cos na pyszczu ☺️ stara jest bo 14 lat ale cyklam jej foty zeby do weterynarza zaniesc niech chociaz tak zobaczy co z tym dalej zrobic 🤨

Ogorki carry robilam wczoraj i wyszlo pyszotaaa... saly sloik dzis zjadlam prawie oderwac sie nie moge... 🙃

Maly dzis juz 2 dzien wg ksiazki mi zasypia noc byla superasna... licze na dzisiaj tez!
tylko ze na powrocie mi usnol... wiec moze byc roznie 🤔

Domi ze Ty masz sile na ta silownie.... GDZIE PRZETRZYMUJESZ TEN AKUMULATOR?????????? 😁 DAWAJ SEKRET BRAKU ZMECZENIA?????? 🤪
a nowe fotki by sie przydaly!!! 🙃 🙃

A jutro albo rowerek albo jakies ciacho bedziemy piec.,.. zobaczymy 🙂

• Mamusia
A u mnie jak to zwykle po powrocie k mnóstwo zamieszania. Bo on chce to i tamto zrobić. Wczoraj nad morze pojechaliśmy. Do dziwnowa. W sumie można powiedzieć , że za darmo. Bo obliczyliśmy kurs korony w Gorzowie i kurs w Świnoujściu. I się okazało, że jadąc do Świnoujścia zyskamy 200zł. Więc akurat na paliwo i żarcie. Byliśmy z Julką jeszcze. Potem do nas wróciliśmy bo A3ką do GW to raz dwa. I zaraz jedziemy ją odwieźć do domu, a K u teściów auto chce robić. A ja u taty maszynę odpalam bo obkupiłam się w lumpie w bluzki itd i muszę trochę pozwężać, wszyć zamki itd.

ANka sama czasem sie zastanawiam gdzie ja go trzymam 😁
hihih 😉
fotek znów nie mam czasu wrzucić.
Musze zrobić jakąś zupke na obiad i do pracy się zbieram 🙂
BuziaMMM :*:*:*

Cześć dziewczyny co tam u Was boże jak tutaj cichutko 😲 😲 😲 😮Eluś fajnie,że twojemu się spodobały urodzinki jak tam Franuś???Aniu i jak ci się mieszka na nowym pochwal co ci się śniło pierwszą noc podobno się spełnia a i wiesz o tym że jak idzie się na swoje nowe to i dzidzia przychodzi 🙂Jak tam Marcelek zasówa już sam????
  • Dosik super ,że Kacperek zaczął sam chodzić piękne uczucie czujemy się w tedy takie dumne 🙂
  • A ja ze dwa dni temu przeżyłam horror z Pawłem chciał spać więc dałam mu piciu i smoka patrze na niego ten zaczyna się złościć i zaczął robić się siny zaniósł mi się 😞 nie mogłam go odetkać dmuchałam trzy razy tuliłam już mi się ryczeć chciało w końcu krzyknęłam po niemu i potrząsłam i podziałało 🤢 pierwszy raz mi tak zrobił 😞I wiecie co w końcu zączął w łóżeczku sam się puszczać i stoi z rękami w górę i zajarzył do czego chodzik służy mamy foty potem wrzucę śmiga jak nie wiem co tylko czasem się wnerwia jak nie umie nawrócić.Mój kochany przyjeżdża za 7 dni 🤪 🤪 🤪 🤪 i 8 na wczasy jedziemy już się doczekać nie możemy 🙂Życzę miłego dnia 😘 😘

Dzień Dobry !! 🙂))
    Ja wczoraj z pracy wróciłam o 0:35 😜
    i powiem wam nawet głodna nie byłam marzyłam tylko o spaniu 😁
    bo plecy i nogi to mnie nieziemsko bolały.
    Dostałam wczoraj pochwałe za dobrego kasjera 🙂) 🙂)
    Kacper śpi 😜
    a ja już nie umiałam spać 😁

Jak narazie jestem 🙂
    i ludzie są fajni i atmoswera ok 🙂
    w takich warunkach da się pracować 😁
    Ale mam dziś lenia, chciałąm jechać na targ 😜
    i nie umiem wyskoczyc z pizamy 😁

• Mamusia
    Dobry 🙂
    Perelka no niezle Cie Pawelek nastraszyl. Kurde ciekawe czemu tak?
    Dosik bardzo sie ciesze, ze Ci sie w pracy podoba. Zastanawiam sie tylko, jak Ty dajesz rade tak w nocy z pracy wracać, a rano pewnie juz Kacperek Ci spac nie daje. Podziwiam. Chociaz ja w sumie mam podobnie, bo w nocy ide spac, w srodku nocy Kuba sie budzi-jeszcze mu nie przeszlo, a o 6 pobudka. W sumie u mnie komfort bo moge sie drzemnac w dzien, chociaz jeszcze mi sie nie zdazylo bo nie mam czasu, ale sama mysl ze moge.
    Kubus wlasnie spi, czekam az sie obudzi i idziemy na spacerek. Musze isc do polskiego sklepu bo mi sie otreby i zelatyna skonczyla. Wczoraj robilam ala ptasie mleczko, ale wyszlo super. Nie ma to jak byc na diecie i sie znow objadac i chudnac w dodatku. Dzis chce zrobic nutelle ocvzywiscie dietetyczna ale jak znajde kakao odtluszczone.
    Anulka jak tam na nowym? Opowoadaj nam tu normalnie.
    A gdzie sie Ela podziala? Facet w domu i co sobie mysli, ze nie zaglada tu?

• Mamusia
    Jaa ale Pawelek Ci Perelka neizle strachu narobil.. ale czemu co jak skad to sie bierze tym dzieciaczkom to ja nie wiem ☺️

Wy to macie hutrownie obie Iwa i Dosik jakies dopalaczy nie ma to tamto!!!
    Podkabluje Was!!!! chyba ze sie podzielicie co bierzecie 😁 🤪

A my wczoraj na tych rowerach........ jaaaaaaaaaa pierdziu 🤨 moja pipka jest w oplakanym stanie 🤨 sie smialam ze jak bym poszla na obdukcje to gwalt jak nic 🙃 ahha
    MUSZE KONIECZNIE WYMIENIC TO CHOLERNE SIODELKO 😜
    Marcel zachwycony 🙂 🤪
    Ja tez bo bylismy nad bajorkiem nazrywlaam sobie bazkow 🙂 sobie wisza na balkonie teraz i ladnie sie susza 🙂
    Maly polazil po piasku- ale mialam polew z niego haha nie wiedzial co to:P
    po wodzie 😉
    a ja wieczorem z takim potwornym bolem plecow az nie moglam zasnac 😞 dzis [posmarowalam ketanolem i lepiej... ale kurnaa ☺️ ☺️ ☺️ masakra jaki ogien ☺️ I nikt mi nie powie ze to nie od klucia bo centralnie mnie tam boli 😞
    Rower mi wyszedl... eh ale co tam 🙂 Wazne ze M mial frajde 🙂

A na nowym.. yy no w 3 sie spi zajebiscie na waskim lozku 😁 ehhe
    nie no git 🙂 Karol i tak ciagle w polu stoi wczoraj tylko byl a dzis znowu go ni mo na noc 🙂
    fajnie cicho nikt mi nie rzadzi 🙂 maly kroluje sobie po calym mieszkaniu 🙂
    A snilo mi sie bebly jakies 🙃 kolezanki remont i to co jej sie podoba w katalogu- ktory i tak robi 😁 hehehe
    a na 2 dzien po 1 nocce jej to powiedzialm co mi sie snilo to sie smiala ze chciala mi wlasnie to pokazac 😁
    A Z NASTEPNYM DZIDZIUSIEM NIE NIE NIE NIE NIE>...!!!!!!!! musze rok sobie popracowac zeby od tych z... krawaciarzy maciezynski ciagnac 😁 😁 😁

Koniec powiesci 🙂

No to fajnie Aniu ,że się układa 😘A ja dziś się dowiedziałam ,że nie przedłużą mi umowy 😞 szlak niech to trafi szkoda gadać nie będę smęcić Wam tu 😘

Perłka jak to nie przedłużyli CI umowy ?? 😞 😞 😞
    Elka mów co się stało czemu cierpisz na brak humoru ?
    Anka super ze fajnei spędziliście dzień 🙂
    a powiedz mi gdzie wiozłaś Marcela z przodu czy z tyłu ??
    Jestem jakaś nie wyspana spałam dzis nei całe 5 godz jeszcze z 3 pobudkami na małęgo 😞
    nie wiem jak dzś wytrwam ale dam rade 🙂

• Mamusia
    Ale mój dziś marudzi, że łooooo 😮
    Ciągle ryk.. 😞

Ale za to ja mam dziś dobry dzień, odsprzątałam dolną część domu, ugotowałam obiad i...
    naprawiłam leżaczek/ huśtawkę Alka!!!
    myślałam, że już się do nieczego nie nadaje, bo moja siostra na nim wyrżnęła, ale postanowiłam go rozłożyć, złożyć po raz kolejny i wszystko jest ok!!!!
    nie wierzę we własne szczęście 😁 Alek pobujał się w nim taaaki zadowolony.
    Później go wyczyściłam i zamierzam go już wystawić do sprzedaży. Fajnie, zawsze jakiś grosz wpadnie 🙂
    A propos obiadu- ugotowałam dziś ulubioną zupę Alka czyli.. kwaśny barszcz biały.
    Totalnie nie rozumiem jak takie małe dziecko może lubić coś kwaśnego, ale z drugiej strony się cieszę bo ja też bardzo lubię 😜

• Mamusia
    Sama nie wiem czemu. Wszystko mnie wkurza, nic nie cieszy. Mieliśmy wyjechać na kilka dni gdzieś we trojkę a póki co 5godzin nad morzem aż byliśmy 🤢 I na tym koniec. Ten ciągle lata i wymyśla. Co chwilę coś w samochodzie robi. To progi, to chłodnicę to teraz hamulce. Jeszcze jutro na 9tą jedzie robić hamulce 24km od nas a potem na wieś do teściów jedzie robić próg w aucie bo rdza trochę zjadła i jeszcze ojca auto ma konserwować i bratu coś malować. Wkur....mnie to bo to nasz czas a on wymyśla i daje się wykorzystywać. A ja? Jak zwykle. Siedzę kurwa w domu, albo latam za nim. Za tym co on wymyśli. Chciał szafkę i zlew do łazienki i lustro to sobie kupił i ma! A ja? Mam...Kurwa dziecko przy dupie. Od trzech dni trąbię, że chce do fryzjera. To nie mam kiedy bo jak? Jeszcze jutro na jazdę idę na 15tą więc znowu cały dzień sama w domu z dzieckiem i opiekunkę muszę wzywać do niego. Czuję się uwięziona, zmęczona -bo franek oczywiście dołączył do waszych dzieci i wyje po nocach i budzi się co chwilę i uspokoić nie można. Brakuje mi mojego własnego, tylko mojego życia, pracy, ludzi, wychodzenia gdziekolwiek oprócz zasranych Castoram, poczty, supermarketów i innych 😞

• Mamusia
    hej
    perełka kurde nie przedłużyli ci umowy gnoje...............ciekawe czy mnie przyjmą spowrotem 🙃
    okaże sięna początku sierpnia
    trzymajcie kciuki....
    dosik gratulacje dla Kacperka u nas jeszcze na samodzielne pierwsze kroczki poczekamy 😞 😞
    mała raczkuje i wszędzie non stop wsteje i chodzi za rączki ale na tym koniec jak narazie
    jeszcz esięchwieje więc wątpie ,ze szybko zacznie chodzić 🤨
    ale sto sięda i tego doczekamy 🙃 🙃
    pozdrwiamy

• Mamusia
    Perelka wrr co za dziadyyy 😠
    I co i niby taki przywilej ze mam po macierzynskim nie wolno zwalniac i co.. sciema.... 😮
    Elu brak slow mi na Krystiana... glupio sie zachowuje 🤨 tak malo macie dla siebie a za nim sie nacieszyc soba to on tak rob.... ehh 🤔
    takie sa dziady, bez nich zle z nimi jeszcze gorzej 🤢
    A "swoje" zycie to kazda by chciala chyba odzyskac 🤢 a nie wszedzie z dzieckiem nawet kurna do kibla 🤔 😲 😮
    a jak Ty na jazde no to K nie moze z nim zostac?? 🤨
    ehh

My spoko...
    🙂

• Mamusia
    A powiedz mi Elus Krystian jak jest w domu to pomaga Ci przy nim?? Ale tak wiesz sam z siebie?
    Teraz widzi jak z nim jest ciezko Ci samej 🤨
    Nie ma mowy zebys rezygnowala a jeszcze ja bym poszla sie zapisac do fryzjera i go tylko poinformowala ze musi z nim zostac.
    Facetom to sie nieraz wydaje ze jak zarabia to to wystarczy.. a reszta baba zrobi, a co...
    Biedna nie nerwuj sie 😘 😘 😘 😘

lece w kime:* milego wieczorku 🙂 dobranoc 🙂

WTF.......... fako od tych ciuchow nie dzwonil.. jak jutro mnie wystawia to sie wkurwie 🤨 🤢 a nie ebde calego dnia siedziala w domu przeciez 🤔 😮

no nic:* seja 🙂

No widzicie tak to właśnie bywa po co im baba na wychowawczym 😞
  • Ela jejku co za ... nie napisze bo bym brzydko musiała 😠Ja też bym tak zrobiła jak pisze Anka zapisać się i iść zostawić małego z nim i się odprężyć i co najważniejsze tel wyłączyć 😜 😎 coś wiem na ten temat dziadygi jedne Zrobic dziecko to raz dwa a potem maja to kajś 😠
  • Wrrr a ten miałczy wiadomo chop 😜Idę go uspać Bedzie dobrze 😘 😘 😘 😘

HeY ! 😞
    Jestem padnięta !!! ;///
    boli mnie głowa, plecy i nogi totalnie nie wiem jak funkcionuje a dziś ide na 9 godzin 😞
    jeszcze co gorsze codziennie mam zmiane zamykającą i kurna jest w ciul roboty !!! 🤢
    W życiu nie pomyślałam że tam będzie tyle do zrobienia ;///
    jeszcze przychodze do domu kłade sie do łóżka a tu kacper jeczy
    to mówie Maatiemu wstan kurna miałes 2 dni teraz wolne ;/
    a on wstan ty ja z nim siedzialem caly dzień 😮
    i dogadaj sie tu z chłopem.
    Ja tu sie staram planuje mu niespodzianke urodzinową itp a on nawet raz mnie wyręczyć nie może HELOŁ ;//////////////////////////////////////////////
    Ela widze z Krystianem nie masz lekkko jak go nie ma tyle ciężko mu się osowić jaki Franio jestm
    ale może to się zmieni i bedziesz miała troche czasu dla siebie kochana !:*
    Madziu spokojnie i Oliwka zacznie chodzic ! 😁
    wszystko z czasem 🙂
    Perełka CI pracpodawcy teraz są kija warci 😮
    yhhh.
    Ja zaniedługo znów szykowanko i do roboty 🤨Miłego dnia lasencje 😘

• Mamusia
    ja ledwo siedze kurna....
    maly sie budzil co godzine a o 3 postanowil sobie nie spac.. i do 5 z nim walczylam po czym o 7 sie obudzil... 🤢
    Tak dzis lobuzuje ze nie moge z nim... 😠 😠
    himeryk maly 😠

Domi i jednak akumulator sie wyczerpuje.. 🤨
    A Mati... K robi identycznie... nawet czasem udaje ze malego nie slyszy 😠

Elu no moze wkoncu do niego dotrze ze bycie samej z dzieckiem i wszystkim nie jest takie hop siup

lece 😘

• Mamusia
    Iwonka nie martw się...Mi też nie przedłużą umowy. Po wychowawczym i to nie całym jestem bezrobotna. Domi daj sobie spokój....Zobacz jak ja się starałam z jego urodzinami i co? I zero wdzięćzności. U fryzjera byłam podciąć włosy. Of kors z Frankiem. A na 14tą idę na jazdę. Potem po lustro do łazienki mamy jechać i tak się kręci. A kupiłam sobie farbę z Joanny soczysta malina i chcę sobie pasemka zrobić jakoś nie wiem jak. I dwa lakiery po 4zł kupiłam 😜 Ile frajdy mi to dało hehe. No i chusteczki dla dzieci bo koleżanka z pracy synka urodziła i wypadało by iść zobaczyć bąbla.