Skocz do zawartości

wrzesien 2010 | Forum o ciąży

ania87

Rekomendowane odpowiedzi

• Mamusia
Dzisiaj miał mnie gościu umówić na egzamin z teorii. A potem jazda. Jak będę wiedziała to na pewno komu jak komu, ale wam powiem 🙂Bo Krystianowi nie powiem 😜 Tzn jak np będę miała 30 września to mu powiem, że mam 1 października 😜 Iwona, a kiedy Twój wraca teraz do domu?

• Odpowiedzi 73,3 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Loli

10128

• buuterfly

7443

• Ania8888

7982

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

tyy ani nie mow wiesz jaka ja nerwowa bo afera jest z jakims faciem co dzieci nagabuje ,nie mieszkam daleko ale wiesz roznie bywa niedaleko stad dziewczynka 8 letnia szla ze szkoly nie miala daleko i przed samym domem ja porwali i do dzis nie wiedza co z nia sie stalo 🥴

• Mamusia
Co Ty? Ja to strasznie przeżywam takie historie 😮 Chyba bym wszędzie za dzieciakami latała 🤢 A wczoraj pokazywali co dziś będzie w Pierwszej Miłości nie wiem czy oglądasz. To chyba ktoś tą Ole zgwałci. To aż mnie ciarki przeszły jak widziałam jak pokazywali jej brata i ojca. No niby to tylko durny film, ale przecież takie sytuacje się zdarzają niestety na co dzień 🥴

• Mamusia
Różnie to jest. Tak to niby co trzy tygodnie. Teraz wyjątkowo poleciał na 5tygodni bo dostał taką pracę, że musi skończyć. Na razie jest tam nielegalnie. Dzisiaj ma jechać na policję załatwiać pozwolenie na prace. I jak to załatwi to ma się starać o zasiłek na Frania. 2000zł drogą nie chodzi 😮

• Mamusia
A do mnie chyba wujek przyjedzie dzisiaj. No cieszę się, ale w środę mam egzamin teoretyczny i chciałam się pouczyć. I wiecie, że byłam pewna , że dzisiaj jest czwartek patrzę w kalendarz a to piątek 😮 Masakra! Aaa wczoraj byłam w tej galerii handlowej i w C&A są Emu za 39zł. Fajne.

Heellloooo 😘
  • Aniu ja tylko zerkłam coście tam nabazgrały i uciekałam 🙂
  • Eluś dobra jetseś hihi nie martw się ja mam tak często 😉
  • Paweł mi właśnie zasnął w nocy od 3 mi nie spał 😠 😠 😠wiercił się i nie umiał zasnąć i puszczał mi koncerty co jakiś czas 🤢
  • Wyglądam jak siedem nieszczęść jak co to ja być cały czas 😜