Skocz do zawartości

wrzesien 2010 | Forum o ciąży

ania87

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 73,3 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Loli

10128

• buuterfly

7443

• Ania8888

7982

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Mamusia
Dla naszych kochanych szkrabow Frania i Kacperka wszystkiego co najlepsze! By mamusie zawsze na wszystko pozwalaly, by na sniadanko zawsze byla nutella, by beztrosko rosly i bawily sie kazdego dnia, by zawsze swiecilo sloneczko i by zawsze w rodzinnym gronie zabawa byla przednia! Buziaki 😘 😘 😘

P.S.Franiu przepraszam, ze nie wczoraj

Nie bylo mnie bo nadrabialam zaleglosci w pracy, ale juz bede czesciej 😉

• Mamusia
No mamy spoldzielcze ale to chyba bardziej chodzi o komunalne takie starsze niz o bloki co maja z 20 lat 🤨
nie wiem a gdzie to musze isc?

aaa w necie to znalazlam...
nam nie przysluzy bo mamy za wysoki dochod na to- nawet na dodatek rodzinny czy jak to tam...
no i za duzo metrow na 3 osoby bo tam sa 45m tylko.
i takie tam pierdoly ktore nawet nie mam co myslec o tym 😞
Ale fajne jest to ze na wynajem to tez dziala- jak meiszkalismy tam to moglam to zrobic bo tam bylo 35 m...
ale juz trudno 🙂
A wogle napisze to chyba ktorys raz ze PL prawo jest do dupy nie podobne.... dla ludzi nic tylko dla z.... krawaciarzy na stoleczkach!
Przykladem niech bedzie bogata opieka rodzin w UK....
Iw prawda??
A tu?? jeszcze ostatnia zl zedra z czlowieka dla swoich korzysci 😉
yyhh ulzylo 🙂

u nas dzien spoko 🙂

Wróciłam z pracy mój roczny diabełek śpi 🙂
ostatnie noce mamy koszmrne 😞
chyba idą zęby rzuca się płacze w nocy nie chce spać masakra no 😞
Jeszcze sie wkurwiłam bo wchodze do domu a t tesciowa z maly a M se poszedł na piwo z kolegą w domu bałagan jak nie wiem ;/;// noż kurna mać... ;/ 🤢 🤢 🤢
niech lepiej nie wraca bo mu jaja obetne ;/
ja robie całe dnie a ten nic w domu nie zrobi nic jeszcze zostawi tesciowa tak pozno u nas ;/
wrrrr

• Mamusia
Ech Domi, Ty to sie masz z ta praca. Bo z facetami nie wspominam, bo wszystkie tak mamy heheh
No Anulka prawda, prawda. Tu opieka rodzinna jest bardzo na wysokim poziomie. Czy bogaty czy biedny na jedno dziecko dostaje niecale 500 zl miesiecznie, chcesz czy nie chcesz i tak Ci daja. Poza tym dofinansowan kupe, wiec czesto nie oplaca sie pracowac, dlatego nie pracuje, bo mam z tego wiecej niz bym pracowala. Ogolnie calkowite przeciwienstwo niz w Pl.
Teraz dostalismy benefity wiec mozemy sobie pozwolic na chwile szalenstwa. Zatem w weekend pojechalismy do centrum na shopping i obkupilam Kubusia we wszystko co mu brakowalo. Nakupilam mu ubranek duzo, bluzeczki, spodnie, body, rajstopki, skarpety, dresiki itd. wymieniac by dlugo. Ceny tez bez porownania. Za np 3 bluzeczki zaplacilam niecale 30 zl a bluzeczki naprawde super i gatunkowo i wygladowo. I starego tez obkupilam bo juz mial zciulane swetry wiec hurtem 4 wzielam hehe. tylko jak zawsze sobie nic nie znalazlam. Chcialam sobie jakies dziny kupic ale po przymierzeniu nic na moja dupe nie pasuje 😞
Zastanawiam sie wiec czy nie usiasc znow na allegro, bo teraz kupowalam bez promocji, a jak sa promocje lub kupujesz hurtem to juz w ogole ceny bez porownania. Ale to jak znajde czas heheh

Ela nie kupuj farb z palette bo one strasznie niszcza wlosy. Maja strasznie duzo amoniaku i czegos tam jeszcze. Mi fryzjerka powiedziala ze najgorsze sa wlasnie one pod wzgledem niszczenia wlosow.
Jutro musze podjechac do polskiego sklepu bo torta zamowilam. A to tak biurowo bedzie, bo w sumie wszyscy wiedza ze Kubus ma rocvzek wiec glupio nie zarzucic tortem. Drugi tort bedzie w niedziele. Jedziemy wtedy do polskiej restauracji na obiadek i torcik. Tak wiecie, dla Was to polska restauracja to pikus, my za to tutaj uwielbiamy to cholernie dobre jak sie okazuje jadlo polskie heheh
Oki mykam jeszcze cos porobic 🙂
Buziak 😘 😘 😘 😘 😘

• Mamusia
Anka to jak to jest bo my mamy 52,7m kw mieszkanie i dostaliśmy. No tak...Ale dochód nie może przekroczyć 500coś złotych 🤢 A że u nas Krystian nielegalnie pracuje to się udało więc trzeba wykorzystać.
Iw wiem , ale to tylko raz ją kupiłam bo mi się ten kolor baaardzo spodobał. Dzisiaj idę na tą durną jazdę. Sprawiało mi to radość, ale Krystian wszystko mi zepsuł. Teraz się tylko boję, martwię i stresuje ile jeszcze godzin muszę dokupić 😞

Cześć dziewczynki jak tam u Was ?
  • Domi współczuje tak to jest z tymi chopami już pisałam Elusi 😘
  • A co do tych mieszkań to ja się nie znam .Przyszło nam wczoraj to krzesełko zaraz składaliśmy syn mi pomagał 🙂w sumie dwóch synów hehe 😁
  • Paweł dostał antybiotyk i się leczymy ja przy okazji też ,wczoraj kupiłam w aptece ten termometr bo ceny sa takie same jak na allegro a jeden szczegół ,że w razie reklamacji nie ma problemów mam z OMRONA jaki bajer heh w sekunde mierzy bez dotykania dzieciaków mogę zmierzyć temperaturę pokoju wody w wanience i nawet kaszke heh 😎
  • Paweł lata w chodziku i robi porządki z praniem yhhhhh mały łobuz.
  • Mam pytanie do tych mamuś co piekły same tort może zapodacie jakiś przepis taki ,żeby dzieciaki jadły bo mi nic do głowy nie przychodzi 😞

• Mamusia
    Elus teraz mam MTV to bede ogladac 😁 eheh oni sa udani:P
    A farba kolorkow ma duzo i fajnych ale tez slyszalam ze to najgorsze jakie moze byc 🤨
    na moich wlosach i tak bardzo szybko sie one zmywaly wiec nawet na nie nie patrze 😉

Kupilam sobie kaloszeeee 🤪 hyhy bedziemy teraz robic nalot na kaluze oboje 🙂
    hihi
    fajnie przynajmniej bedziemy mogli jesienia na spacerki chodzic 🙂
    sweterek chcialam ale wszytskie mi sie kuzwa na brzuchu rozpinaja..... 😞
    musze chyba sie zabrac za ten kaldun booo 🤔 ehh....

nic lece ogarnac bo koles ma przyjsc zawory do kaloryferow nam zrobic bo nie mamay a w czwartek napuszczaja juz wode... 🤨
    nie lubie go bo kurde Karola kumpel taki no nie powiem zeby paszczur ale jezyka w gebie nie ma ani cm.... 😮
    nawet jak Marcel cos do neigo krzyczy zaczepia to nawet sie nie usmiechnie.. taki muk ze az glupio.

do potem 🙂

• Mamusia
    Laski!!!!!!!! Byłam dzisiaj zdjęcia do prawka robić 😜 Hehe jutro jadę ostatnią godzinę 😉 Ale i tak muszę dokupić. A i nie jadę ze swoim instruktorem tylko z jego bratem. Ma mi zrobić mini egzamin 🤪 A mam takiego stresa, że już zaczęłam łykać tabsy na uspokojenia, ale gówno dają 😜 Dosłownie gówno bo tylko ze stresu na kibelek mi się chce hehehehe 😁
    Anka a jakie masz gumiaki? Ja też mam takie całe czarne jak by z lateksu. Błyszczą się jak psu nie powiem co 😁 Swetry wyciągnęłam stare z szafy. Na razie nawet na lumpa sobie nie pozwalam bo będę musiała za egzaminy zapłacić i te godziny dodatkowe itd. Więc muszę troszkę zaoszczędzić 🙂

• Mamusia
    No Ela to zanim sie obejrzysz to bedziesz autkiem smigac 🤪 🤪 szybko jakos Ci to poszlo. Fajnie, ciesze sie 🙂 i pewnie dokup sobie, pamietam ze tez sobie dokupowalam bo mi malo bylo. A kiedy to bylo... jakies 11 lat temu, ponad... czas kurde leci hehe
    Kurde Ania cos mialam Ci napisac hmmm... musze jeszcze raz przeczytac Twojego posta... 🤨

• Mamusia
    Lecę kąpać, karmić i powoli usypiać Franka. A potem winko i relax 🙂 Szwagierka przyjechała na placyk koło mnie z córką i poszłam tam z Franiem i pojeździłam trochę po łuku. Już idzie nawet w miarę. Ale ja jestem tak samokrytyczna, że i tak wg mnie jest tragicznie. Jutro mam mu powiedzieć ile godzin chcę dokupić. Tzn ja bym z milion dokupiła. Więc nie wiem. Chyba wezmę na razie dwie i zobaczę. No i później w miarę przed egzaminem jak mi wystarczy mamonki to może z godzinę przed samym egzaminem dokupię na rozruszanie.

• Mamusia
    Dobrze Elus ze juz masz lepsze nastawienie 😉
    ciesze sie!
    A jak bedziesz miala ten mini egzamin to sie dowiesz szczerze obiektywnym okiem 🙂
    takze glowa do gory oczy do okola glowy i zdac egzamin marsz 🙂
    hihih

a mnie leb tak boliiii.......... ze az zygac mi sie cche.... koszmar nic mi nie pomaga 😞

A te kalosze to takie w krate szaro czarne, z ocieplana skarpeta....
    a takie gladkie czarne cos takie jak mowisz to troche drogawe byly fajne taie z kokardka ... eh:p

• Mamusia
    Dla Oliwki
    DlaAleksandry
    Dla Jakuba
    Dla Adama
    Moc najslodszych zyczen! Aby kazde Wasze marzenie sie spelnilo, by kazdy dzien byl pogodny i pelen wesolych przygod , by zawsze swiecilo sloneczko, a Wasze usmiechniete buzki dawaly mamusiom mnustwo radosci sily i cierpliwosci na Wasze wychowanie, by kazda noc byla cicha i spokojna, a zdrowko nigdy Was nie opuszczalo 😘 😘
    wszystkiego najlepszego maluszki 🙂 😘 😘

a u nas.. tak se .. ciche dni come back.... dosc mam juz serdecznie!
    kontrol u gina
    potem sprzatanie gotowanie prasowanie ............................

milego dnia

Witam I JA SIĘ DOŁĄCZAM DO ŻYCZEŃJEŚLI MOGĘ 😉WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO KOCHANE ŻABCIE 😘 😘
  • Ela super tak szybko to zleciało 🙂 a Paletta faktycznie niszczy włosiska ale dużo kobiet ją kupuje 🙂
  • Ania miłego latania u gina 😉
  • Iwa i jak tam nadrobiłaś już w pracy ???
  • Dosik i jak tam u Was dajesz rade dom praca dom??
  • A ja ostatnio podcinałam choinki zaraz wam pokaże co mi wyszło hehe dzieciaki mówią ,że to miś 😜[url=[URL=http://imageshack.us/photo/my-images/691/p9010654.jpg/][IMG]http://img691.imageshack.us/img691/1626/p9010654.jpg[/IMG][/URL] Uploaded with [URL=http://imageshack.us]ImageShack.us[/URL]]Tutaj podaj wyświetlaną nazwę linku...[/url]
  • Dziś na wywiadówkę idę muszę się rozdwoić ehhhhh a i musze zdjęcia młodego powgrywać bo już sie upominają ze długo nie dawałam 🙂

• Mamusia
    Dołączam się do życzeń 😘 😘 😘 Ale jestem tak zestresowana mimo tych leków, że nie ogarniam co się dzieje. A na egzaminie to już chyba w ogóle pawia puszczę. Bo wiecie, że jak rodziłam Franka to miałam ponad 38st gorączki? Ze stresu? 🤪 Aż piguły wydzwaniały do lekarki co jest grane hehehe bo pytały czy jestem przeziębiona 🙂 Więc ciężko mi będzie opanować nerwy. Franulek śpi a ja dalej wałuję testy. Normalnie najchętniej to już bym poszła je zdać bo mam ich serdecznie dosyć, aż rzygać mi się chce jak je widzę. I z chęcią oddam już książkę i całą resztę bo męczy mnie to. A no i oczywiście zostałam totalnie bez opiekunki. Krystiana siostra poświęca nam swoją przerwę w pracy żeby się małym zająć.....Na sam koniec już takie akcje.