Skocz do zawartości

wrzesien 2010 | Forum o ciąży

ania87

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 73,3 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Loli

10128

• buuterfly

7443

• Ania8888

7982

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Mamusia
HEJ
znalazł się na szczęście nic mu nie było.........wrócił do domu jakby nigdy nic po 23
w ogóle nie wiedział ,że go szukałam
ja byłam wszędzie gdzie można szuka....szpitale,policja,bary,kumple,obdzwoniłam chyba wszystkich i nic....w pracy u niego tez nikt nic nie wiedział...brygadzista nic nie wie ...no jakaś paranoja wczoraj była...jak kamień w wodę ....i weź tu nie mniej głupich myśli... i w ogóle miałam wyrzuty sumienia po tej kłótni naszej.,..ja bym sobie nie darowała jakby coś mu się stało... 😞 😞 😞

ale przynajmniej zdałam sobie sprawę,że nie umiałabym bez niego życ kocham go chociaz czasem sa te niepotrzebna kłótnie ale nie warto tracic na to czasu tak jak Elka napisała

dobrze ze jest ok.
ale stracha to napedził mi i całej rodzinie....

• Mamusia
Za to co zrobił jak gówniarz w gębę powinien dostać. I jasno mu to powiedz. A za całą resztę już sama wiesz...Ważne, że jest cały i zdrów z wami w domu. Martwiłam się i już szukałam nr do Ciebie, ale nigdzie nie mam 😞 Bo chciałam zadzwonić i spytać co się dzieje.

Ufff ja już obiadek ugotowany pożadek zrobiony 🙂
zaraz zwijam sie do pracy 🙂
byla kumpela na kawie w ciazy fajny ma brzusio 😁
a co do lekarza to nie bylam bo za pozno wstalam i sie nie zarejestrowałam.
Nie wiem co mi jest ;/
cos serce nawala
Bije normalnie a ma takie momenty ze przez dluzszy czas co chwile zabija tak strasznie mocno i tak mam kilka razy na dzien 😞 i znów przestaje ;/
zaczeło sie od tej rpzeprowadzki popoludniu jak tu sama to wszytko pownosiłam po zmeczeniu popoludniu pierwszy raz mi sie to zrobiło i sie powtarza ;/
Narazie do rodzinnego pójde zobaczymy co powie pewnie ebde z rok an akrdiologa czekać ;/

• Mamusia
hejka
Domi idź do lekarza ,bo z sercem nie ma żartów...trzymam kciuki ,żeby było ok!
wyślij dosik twój adres mi na brzuszkową pocztę ok?
a tak po za tym to już nie mówię nic o ciszy tu na forum...ale doczepię się do tego gdzie są Anulka,Perełka,Iwwwka....???????długo nie zaglądały lub dosłownie na 1 posta.... 🤨
Eloite daj znać jak tam Alek gorączka minęła?

• Mamusia
No ja tylko to zdjęcie dziadkom. A tak to Franiowi tylko. No i mojej siostrze małej tylko pudełko takie 900g cuksów kupiliśmy. A Krystiana nie ma więc zaoszczędzę 😁\\
A powiedz mi ,gdzie ten Twój wczoraj polazł?
Praca przy akwarium to sama frajda 🙂 Ale wydatek spory 😜 Zwłaszcza jak już się wszystko na raz chce kupić. Ja powolutku po jednej rybce kupowałam od września.

• Mamusia
mój siedział u kuzynki swojej i jej faceta....W ŻYCIU BYM NA TO NIE WPADŁA ,BO RACZEJ MAJĄ SŁABY ZE SOBĄ KONTAKT....
go ost przenieśli na inną halę i on nie jest z tego zadowolony,nie podoba mu się i dlatego nie był wczor. w pracy....i dziś też nie chciał iśc ,ale przemówiłam mu do rozumu ,że musi nawet jak tam jest do d....,ja nie pracuję więc z czego byśmy żyli ,a jak będzie tak odwalał to go zwolnią i dupa ... 😠