Skocz do zawartości

wrzesien 2010 | Forum o ciąży

ania87

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 73,3 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Loli

10128

• buuterfly

7443

• Ania8888

7982

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

Dobry wieczór
  • Przepraszam ,że nie zaglądałam 😞
  • Madzia jeju toś przeżyła strach wielki coś wiem na ten temat yhhhh dobrze że wszystko już w porządku 😘 i piękne mebelki macie
  • Ela super to akwarium cudo
  • A ja znowu w poniedziałek byłam u lekarza tym razem z córką ma ANGINĘ 🤢 a dziś byłam u laryngologa normalnie nie wyrabiam z tymi lekami ,Paweł zaczął sam zasypiać to jedyna rzecz która mnie cieszy na dzień dzisiejszy
  • Miłej nocki 😘

• Mamusia
    cześć dziewczyny 😘

wpadłam tylko na sekundę sprawdzić co u Was.
    Madziu cieszę się, że wszystko się dobrze skończyło, muszę przyznać, że mocno się niepokoiłam.
    Perełka gorąco Ci współczuję kolejnej choroby dziecka, wiem coś o tym, moje siostry w wieku wczesnoszkolnym co chwilę przynoszą coś do domu 😞
    Także życzę Wam dużo, dużo zdrowia a Tobie wytrwałości 😘
    Ela podziwiam z tym akwarium, nie wiem czy by mi się obecnie chciało 😜
    Chociaż wiadomo- efekt zawsze zapiera dech 😉

U Nas kiepsko.. Ja mam ostre zapalenie oskrzeli (sic!)
    Wczoraj mama postawiła mi bańki. A w nocy dramat..
    Młodemu lazły zęby, a mi się maść skończyła.
    No to ja zaraz po tych bańkach wylazłam z łóżka i go noszę ( w żadnej pozycji nie chciał spać i ryczał). Ja też ryczałam, bo ledwo na nogach stałam, leci mi z nosa, kaszel mnie dusi i gorączka rozkłada,
    Moja mama poleciała w nocy do apteki i kupiła mi tą maść. Nie wiedziałam czy mam ją po stopach całować czy jak. Wysmarowałam dziąsła i zasnął.

Poza tym straszna dupa, leżę i kwiczę.
    Jestem kompletnie nieprzygotowana do egzaminów, które mam w weekend, prace nie napisane.
    Nie mogę się na niczym skupić.
    Oprócz tego mam potworne problemy z gotówką i nawet nie stać mnie na kombinezon dla dziecka, nie mówiąc już o jakimkolwiek mikołaju.. 😞

• Mamusia
    hejka
    eloite tak mi przykro ,że tyle na głowę ci się zwaliło... 😞
    najważniejsze to ,to żebyście wyzdrowieli...reszta się da...egzaminy zaliczysz potem na pewno,a co do kasy to i to się ułoży...chociaż wiem jak to czasem ciężko...u nas też różnie odkąd jestem na kuroniu... 🤢
    ale głowa do góry będzie lepiej...ja kombinezon odkupiłam od koleżanki razem z czapką i wyglądają jak nowe za jedyne 30 zł...popytaj może ktoś chce sprzedać...
    my na mikołaja też tam coś symbolicznie małej kupimy,żeby się cieszyła ,ale bez szaleństw 🙃
    więc eloite wiem co czujesz ,ale trzymaj się będzie lepiej!

a ja od dziś ogłaszam oficjalnie rozpoczęcie świątecznych porządków heh 😜

• Mamusia
    Nie wiem co jest, ale chyba umieram 😁 Z każdym dniem mam coraz mniej siły. Coraz słabsza jestem. Jak by ktoś mi odpiął ładowarkę.
    Na święta to ja jeszcze nie sprzątam. Przez te trzy tygodnie to u mnie z dziesięc razy bym jeszcze musiała sprzątać. Po 10tym dopiero zacznę. Na razie bigosu nagotowałam, bretonki do zamrożenia i farsz do uszek zrobiłam z pieczarek. Jutro będę lepić bo dzisiaj nie mam już siły. Idę się walnąć przed tv.
    A z Krystianem nie wiem co, ale coś się dzieje. Kompletnie nie mogę się z nim dogadać. A że szkoda mi moich słabych nerwów na kłótnie-nie rozmawiamy.

Eloite w sumie to co Ci chciałam napisać to i sioperka dokładnie napisała. Dbajcie tylko o siebie , a reszta jakoś pójdzie.

• Mamusia
    hej wam mam pytanko 🙂
    o ile dobrze kojarze to u was jedna z dziewczyn miała problem z krostkami koło siusiaka i teraz moje pytanie co to było od czego?i czy czymś smarowała

jeśli to nie od was to sorki ☺️ ☺️ ☺️ ☺️ ☺️ ale z góry dzięki za odp.i pozdrowienia dla was i waszych pociech 🙂 🙂

dodam ,że te krostki są czerwone i nie na siusiaku tylko obok tak koło pachwin chyba dobrze wytłumaczyłam 🤨

• Mamusia
    hejka laski...
    Magda ja niestety nie wiem czy było to u któregoś maluszka od nas...nie kojarzę nic takiego....ale może to przez to ,ze jakiś czas nie byłam na bieżąco...nie umiem ci pomóc...może inna laska od nas coś wie...?

Oliwka mi już śpi,mój w pracy a ja zamulam przy necie...dziś już sobie firany i okna wymyłam...jutro porządek w szafkach w kuchni 😎

• Mamusia
    jedyne co mogę Ci poradzić to to,że moja mała też raz miała jakieś dziwne krosteczki na pośladkach i ''nie tylko''...i lekarz polecił mi maść jakąś przeciwgrzybiczą zapobiegawczo i faktycznie pomogło...nie pamiętam dokładnie nazwy...ale była tania chyba nawet nie 5żł i bez recepty na C....
    może poradź się w aptece... 🙂

• Mamusia
    ciężko powiedzieć,ale wydaje mi się,ze od pieluszek...przedtem używałam innych ,a właśnie krótko przed pojawieniem się tych krostek zmieniłam pieluszki na oryginalne od Pampersa...myślę,że ją uczuliły...potem wróciłam do starych pieluszek i do dziś jest ok.Może twojego małego coś nowego uczuliło???zmieniałaś coś?

• Mamusia
    Hej 😉
    Elu ja jeszcze tego kompa nie dalam do naprawy 😜
    Bylam u rodzicow caly czas... i tak jakos czasu nie mialam ale wiadomo jak to ja przez tel podczytywalam 😜
    Frania fotki super!!! 🤪 A widzialas ten stroj w netto??? kupilam ale to do dupy jest dobrze ze to tak malo kosztowalo. My dopiero fotki kolo mikolaja bedziemy robic by na swieta byly 🙂
    I macie super obraz 😁

Perelka kurcze jak nie jedno chore to 2... biedna 🤨 ale tak to jest jak rodzenstwo sie ma,a jeszcze milo kolega zaraz czyms w szkole. 🤔
    ZDROWKA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Kasiu kuruj sie kochana 😘

Madziu ten Twoj to widze taki cymbal troche pokroju Karola takze wiem co czulas... podgladalam caly czas czy cos wiesz juz... 😘

.. i skleroza...

No a maly u rodzicow super ja troche oddychlam... odwiedzilam kumpele z dzieckiem 11 miesiecy ma maly i tylko raczkuje, tzn no stoi i robi 2 kroczki ale mu sie zwyczajnie nie chce chodzic.
    A Marcel swirus go uderzyl-------------------> kurna on wszystkich leje 😠 😠
    No i te n maly tez tak nicpon i mu oddal... ahah Marcel sie nie spodziewal, trafil na silniejszego i siedzial odziwo jak posag prawie caly czas na kolanach 😁 ahah
    nie mogla sie z nia nagadac ☺️ brakuje mi tu takich znajomych co bym mogla isc poklechac a dzieciaki by sie bawily.
    A maly biedny nie dosc ze ma nietolerancje laktozy to jeszcze atopowe zapalenie skory.... przerypane ☺️ a ja nie wiedzialam i danonki mu kupilam 🤢 🤢 ale mi glupio bylo.

No.. a tak to wsio oki 🙂
    Karo lw sumie nocowal na rozladunkach blisko mojej mamy to szwagier co dzien go przywozil 🙂
    I tak jakos spokojnie miedzy nami..... ODPUKAC !!
    cos jeszcze chcialam pisac ale dziura...
    aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa@@@@@@@@@@@

Marcel.. ma cos z siusiakiem caly czerwony u gory, ryczy siedziec nie chce, na rekach nie chce.... i jak sika to sie chwyta... 😞
    na dodatek za uszy sie ciagnie podrapal sie az do krwi, a jeszcze zeby mu ida na potege.....
    JUTRO DR WITA 🤨
    boje sie bo mnie zjebie jak nie wiem ze mu nie naciagalam siusiaka a teraz Mar cierpi 😞 😞
    Dzis to z Karolem wyli oboje 😞

lece bo i tak nagryzmolilam tyle ze polowy nie przeczytacie 😜

• Mamusia
    Marcel.. ma cos z siusiakiem caly czerwony u gory, ryczy siedziec nie chce, na rekach nie chce.... i jak sika to sie chwyta...
    na dodatek za uszy sie ciagnie podrapal sie az do krwi, a jeszcze zeby mu ida na potege.....
    JUTRO DR WITA

Ania mnie kiedyś lekarka mówiła ,że gdyby mojemu takssię działo to jest oznaka z tym napletkiem i trzeba go albo naciągać albo zabieg u chirurga i lekarz powie wtedy co jest konieczne.
    Ja wtedy tak z ciekawości spytałam o to właśnie i ona powiedziała ,że min. takie są objawy tego

Hej 😉
    u nas dzien ze masakra ;D
    rano złapałam gume ;/////
    u lekarza nie bylam dzis jestw miare ok ale planuje jednak zrobic badania bo u mnie w rodzinie kilka osob ma artymie.
    Kacper dzis troche niegrzeczny bo nie spał popoludniu.
    Ja miałam w cholere sprzatania i prania.
    zaraz musze puscic kolejne kacpra przebiaram po 2 lub 3 razy na dzien
    uciekam bo maly mi laptop roznsosi

Witam 😘
  • Kasiu dużo zdrówka życzę 😘
  • Eluś może znowu ma twój kłopoty w pracy i dlatego tak jest 😘
  • Aniu a ściągasz mu każdy dzień bo właśnie moje chłopaki tak mają jak się nie ściąga każdy dzień to też tak mają jak twój i jest ryk nawet ten starszy z lekarką rozmawiałam i jak narazie po dzień dzisiejszy nas nie skierowała nigdzie ale jest dobrze 🙂
  • My już lepiej odpukać yhhhh dziś 1 grudnia i zaczynamy ciasteczka piec 🤪 🤪 🤪 🤪 Paweł chodzi i dużo gada tylko nikt nie wie co on gada hehehe jeja oglądam teraz dwójkę będzie o dziewczynce która urodziła się ważąc 400g 😲 teraz ma dwa latka i jest zdrowiutka 🙂 Życzę miłego dzionka 😘