Skocz do zawartości

wrzesien 2010 | Forum o ciąży

ania87

Rekomendowane odpowiedzi

• Mamusia
Anulka, Kuba tez ma takie zastoje z mowieniem, jest okres ze ladnie mu idzie po swojemu oczywiscie i troche normalnych a teraz tez ma tak ze ciagle tylko dadadada koniec a jak cos chce to pokazuje palcem i hyyy mowi i tak w kolko.Gdzies czytalam ze to normalne, no ale nie wiem.
Domi fajnie z rana w pizamce polatac, juz nie pam8ietam kiedy tak bylo odkad mieszkamy w sumie w biurze.Tez bym sobie na zakupki pojechala ale z kasa krucho 😞

• Odpowiedzi 73,3 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Loli

10128

• buuterfly

7443

• Ania8888

7982

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Mamusia
Hej 😉
Dla Frania slodkie buziaki by go katar nie meczyl, i zebole szybko wyszly i daly mu spokuj 😘 😘
My tez dosc wczesnie wstalismy, umylam okna firany popralam powiesilam juz, obiad uszykowany wszystko na blysk pranie sie pierze 😉
mialam powera to musialam wykorzystac do reszty sil 🙂
Po poludniu tez jakies zakupy bo swiatlo w lodowce, a siora przyjezdza jutro na noc 🙂

Iwka nerwowa jestes przez ta prace i sie udziela Wam to ☺️
A ze facet w d ma by dziecko mialo co robic i dupy mu nie trulo to chyba standart widze u kazdej to samo 😠 😠Pojebusy te facety jak nie wiem! Domi juz mowilam oni sa zbudowani tak prosto ze wszyscy sa identyczni!
Wogle wku mnie to ze Ty czy inna mama sie stara w huj.. spuszcza sie by cos dziecko szybko zalapalo szczesliwa ze umie... kilka godzin z inna osoba i szlag trafil iles dni nauki 😞
A z tym mowieniem mam nadzieje ze jakos to szybko mu pojdzie ☺️
Kuba to jak Marcel widze bije 😞 😞 😠
I tez nie wiem co z nim robic, bo bije inne dzieci tez,a jak trafil na tez takiego odwaznego to wyl. moze nie swiadomie ze robi zle, ale ciagle z doroslymi i mu co niektorzy pozwalaja na to.

Ale wiesz co gdzies czytalam ze dziecko tak okazuje emocje, ze nie umie jeszcze pokazac co chce, zlosci, smutku i takie tam i tak to sie kumuluje . rozumiesz? ze trzeba pomagac mu i uspakajac.

Zaraz wam te gaciory pokaze bo se foty pieprznelam 😁

• Mamusia
ALE FAJOWSKI NR STR ZACZELAM... hyhy 11411 😁

TYLKO SIE NIE SMIEJSCIE Z TYCH GALOTOW 🙃 AHAHA
[URL=http://imageshack.us/photo/my-images/214/sdc14967.jpg/][IMG]http://img214.imageshack.us/img214/6755/sdc14967.jpg[/IMG][/URL]

Uploaded with [URL=http://imageshack.us]ImageShack.us[/URL]
[URL=http://imageshack.us/photo/my-images/408/miesiac162.jpg/][IMG]http://img408.imageshack.us/img408/5751/miesiac162.jpg[/IMG][/URL]

Uploaded with [URL=http://imageshack.us]ImageShack.us[/URL]

Szkoda gadać ;//
bo tesciowa chce dzis kacpra na noc
i mówie Matiemu ze nie chce go dawac jej na noc bo ma spac w domu
a on do mnie ze ja se z nim moge nie radzic a on pracuje do 1 noz kurwa mac rozjabał mnie tym na kawałki. Powiedziałam mu ze ma wypieprzac z domu gnój ;/
i isc do mamuski.
A on do tesciowej zadzwonił ze mi znów cos odbija i fochy stawiam ;/
tak mnie wkurwił.
Niby mnie przeprosił ale nerwy mi dalej graja ;/

• Mamusia
Co za gamon jak mamam moze nie poradzic sobie z wlasnym dzieckiem 😮
No tak ale tesciowe to sa super zajebiscie idealne.....
tez bym sie wku.

ale domi nei ma co nerwow sobie szargac 😉
wiesz sama jak jest:

ELAAAAAAAAAAAA ZAJEBISTE ZDJECIA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 🤪 🤪 🤪 🤪
A Franiu jaki cukiereczek!!! Biore go w butach ! 😘 😘 😘 😘 😘

• Mamusia
Dzięki Aniu.,
A teściowa też sobie może nie poradzić. Ale co tam jak on będzie spał i w dupie będzie to miał czy mały płacze czy nie. On nie będzie tego słuchał. Idiota! Masz rację, że się wkurzyłaś. Co to w ogóle za pomysł???? Oddać dziecko bo przeszkadza w wyspaniu się?

• Mamusia
Mam więcej, ale są bardzo duże, a coś mi program do pomniejszania szwankuje. Mały wczoraj po 21 jak już spał zaczął wymiotować 😞 I zaczyna trochę kaszleć. Dzisiaj jedziemy ze szwagierką do moich rodziców. Bo ona chce im mięso do uwędzenia zawieźć. Idę sprzątac i zjeść śniadanko. A wczorajszy dzień był cudny. chciałam go całego p;oświęcić Franiowi i tak było. Jak znajdę chwilę to wstawię wam więcej zdjęć. Sprzątać też powoli kończę. Nie chcę żeby te święta były kosztem małego: odejdź! Nie rusz! Mama sprząta! Mama gotuje...Nie! Dzieciaki mają być na pierwszym miejscu. To one mają mieć radochę ze świąt. A i my jak wyluzujemy to będzie lepiej dla nas.

Witam
  • Eluś dużo zdrówka dla Franusia 😘 piękne zdjęcia moja córka mówiła ja też chce ale fajne 🙂
  • My wczoraj byliśmy na urodzinach mojego brata i muszę Wam powiedzieć Paweł był grzeczniutki a było dużo ludzi nawet starsza dwójka też była grzeczna 🙂 w nocy coś często Paweł się budził 🤢 a wiecie najlepsze było to że zanim dojechaliśmy do domu braciszka młody zasnął i spał gdzieś godz we foteliku w kuchni a inny maluszek taki słodziutki miesięczny też nynał ale już przy gościach ale różnica między nimi jej jak ten czas szybko zleciał 😞
  • Ehhh zrobił mi niespodziankę w gacie 🤢 i znowu zrobił mi porządek w szafie wszystko wywalił z niej jak ja tego nie lubię 😠 😠
  • Miłej niedzieli życzę 😘

Zdrówka dużo dla Frania 😘 😘 😘 Zdrowiej słoneczko kochane ! 🙂
    U nas jest już ok rozmawialiśmy z M w nocy jak z pracy wrócił, przeprosił mnie powiedział ze faktycznie nie miał prawa tak powiedzieć, ja tez go przeprosiłam, bo jakby na to nie patrzec tez mnie poniosło z tym ze ma się z domu wynieść, Wkoncu bez niego to ja nawet mieszkania nie utrzymam za tą moja nezną wypłata ;/. Ale ważne ze jest już ok 😉 .
    Malutki wczoraj znów na wieczór wpadł mi w taki atak ryku ;/ jak rano naprężał sie cały, cały czerwony spocony i w ryk i ani na ręce ani nic i tak prawie 30 min 😞 ja nie wiem co mu sie dzieje.
    Za pierwszym razem dał sie uspokoic jak go przytuliłam a za drugim nie, sam póżniej sie osowił bo przyjechali do nas tescie i moi rodzice, w ogole tak znienacka a ja ani zadnego ciasta ani nic do kawy zajebiscie 😮 . Ale mały był mega zadowolony widząć dziadków 😁
    Dziś dzień górnika 😁 więć idziemy z małym do tęścia 🙂
    Wkoncu ma święto, w ogole z teściem sie oststnio swietnie dogaduje w przeciwientswie do tesciowej 😉 .
    Perełka super że Pawełek i reszta dzieci była grzeczna, Kacper czasami u gosci ejst grzeczny a czasami to by wszystko rozwalał jak dziecko trzeba mu wybaczyć 😜
    Elka tu się z Tobą zgodze dziecko nie powinno odczuć ze my ammy duzo roboty na święta i mu czasu nie poświecamy to jest świeta prawda 🙂 Kacper ma to do siebie ze jak ja cos robie to on zajmie sie oglada bajki czy cos ale jak jest juz za długo to przylatuje ciagnie mnie za gacie i na raczki chce 😉.

• Mamusia
    Domi ja stawiam na zęby. Właśnie najbardziej męczą wieczorem. Spróbuj może przed rytuałem wieczornym dać mu syropek i na wszelki wielki posmaruj dziąsła. I zobaczymy...

Perełka Twoja córcia też chce. Ale mój durny Krystian się pytał czy jeszcze jak on przyjedzie będzie ta śliczna pani mikołajowa bo on chce na kolana do niej 😁 Dupek jeden 😁

• Mamusia
    hej laski Dosik dobrze ,że już z Twoim doszliście do porozumienia ,ale przesadził z tym tekstem...ja tam jestem uczulona już na samo słowo teściowa ,ale jakby mi coś takiego walnął to bym chyba my wypieprzyła....ale wiesz co ja też tak mam w kłótni ,że pierwsze co to wynocha do mamy.... 🙃
    ale ogólnie to jest głupie he he bo wcale tego byśmy nie chciały....
    ale Domi musimy się z tym pogodzi,że te dziady w mamusię najczęściej są zapatrzone....ŻAL 🙃
    Elka zdjęcia z małym cudne też będę polować u nas na takie mikołajkowe akcje ,bo też chce mieć taką superową pamiątkę!ale wątpię ,że u nas na takim zadupiu będzie coś tak fajnego....no i tak w ogóle jak Franek się czuję lepiej już?

ja sobie dziś po dłuuuuuuuuuuugim czasie pospałam do 9.30....mój ma wolne i dął mi pospać,a jak wstałam to było nawet trochę ogarnięte i śniadanko czekało 🙂zdarzają mu się miłe odruchy heh 😁

Hej Madziula ;*
    No oni i te ich mamuśki 🤢 mój dziś przed pracą też mi zrobił kawke i tosty 🙂 bo dzis miał na 11 😁
    Powiedzial że wieczorem też mi to jakoś wynagrodzi ☺️ tą kłótnie wczorajszą.
    Faceci czasami mają przebłysk bycia miłym hihihi 😁

• Mamusia
    UUUUUUUUUUU Domi już ja się domyślam jak on Ci to wieczorem będzie wynagradzał...ha ha ha w sumie to taka kłótnia jak widać ma i swoje dobre strony heh.....i chociaż na jakiś czas mądrzeją 🙃

a dziś to akurat jest dla mnie ten nieszczęsny dzień....ODWIEDZINY U TEŚCIÓW.... 🤢

ALE MAŁO TEGO W TYM ROKU JAKOŚ TAK WYSZŁO ,ŻE MÓJ ZAPROSIŁ ICH DO NAS NA WIGILIE.....MASAKRA...ALE MAM CICHĄ NADZIEJĘ,ZE MOŻE W TEN DZIEŃ I TEŚCIOWA PRZEMÓWI LUDZKIM GŁOSEM HA HA 😉

Hahaha teściowe chyba nigdy nie przemawiają ludzkim głosem 😁
    My na wigilie idziemy 😁 najpierw do jednych potem do drugich wyzerka na maxa.
    Za to w pierwszy dzien swiat albo w drugi zapraszamy rodziców 🙂
    To jest fakt ze kłótnie mają czasem dobre strony 😉
    chociaz nie lubie kłótni, cała nerwowa chdoze potem 😞