Skocz do zawartości

wrzesien 2010 | Forum o ciąży

ania87

Rekomendowane odpowiedzi

• Mamusia
Hej 🙂
zdrowka dla Franka:****
Domi dobrze ze juz oki miedzy Wami 😉
mnie k dzis tez podkurwil, bo prosilam by spacerkiem poszedl z Marem po pieluchy.. ten zaczol sie wykrecac ze nie bo cos tam.... ze go ubierze i na balkon wystawi 😠 😠 😠
wkoncu go zostawil, patrze a ten wsiada do auta 🤢 zamiast ten kawalek pieszo isc.... po 20 min dzwoni a ten u mamusi w sklepie siedzi 😮 musial podydac 🤔
takze mysle ze pepowina SYN - MATKA nigdy sie nie odetnie 🤢 byle z naszymi syneczkami tak nie bylo 😁 haha
I ja tez bym stawiala na zeby,

Ja malemu daje 4ml hydroksizinum- nie wiem czy dobrze napisalam... to na uspokojenie itp
dr polecil ze jak camilia nie daje rady i przeciwbolowe to to powinno dac rade.
I jakos spi dobrze.. wiec poki mu nie wyjda i nie dadza spokoju to bede musiala mu to dawac bo bez tego jest w nocy masakra, szaly ze koniec.
A tak tylko raz sie obudzi zeby go zabrac do siebie i przytulic.

A wogle co.. ze on lubi spac caly soba na czyms miekkim- poscieli, poduszkach 😮
nie ulezy na normalnym lozku 😮
Sie smiejemy z karolem ze ksiezniczka na ziarnku grochu :p eheh

My na wigilie do tesciow.............. a swieta u mojej rodziny i troche u Karola.
A dzis przyjezdzaja moi rodzice, siorka zostaje.
Tiramisu zrobilam 1 raz ciekawe czy ebdzie im smakowac 😜
Ale wiecie co zauwazylam, ze Marcel jest w 7 niebie jak sie bawimy w 3... jest tkai szczesliwy, przytula sie caluje, prowokuje sam do zabawy jakies.
i przyznaje Ci Ela 100000% racji!
To maja byc swieta dla dzieciakow! A nie pt. ODEJDZ JESTEM ZAJETA!
Dlatego trza sie zabrac do roboty zrobic co trzeba by potem byc cala dla nich!
ach teraz to bedzie takie jeszcze bez mowienia, a za rok.... to bedzie cos!
beda juz calkowicie swiadomi, beda mowic, cieszyc sie pomagac..... achhh
to beda 2 wspaniale swieta! i zaden byle durny tekst i czym nie ma prawa ich zepsoc!!!

Milej niedziellkii 🙂

• Odpowiedzi 73,3 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Loli

10128

• buuterfly

7443

• Ania8888

7982

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Mamusia
Domi ja musiałam po zakupy lecieć. Franio na razie bez zmian. Śpi sobie w wózku. Na zakupach zasnął. Otworzyłam mu okno i śpi w kurtce pod kocykiem, żeby lepiej się mu oddychało. Kupiłam Julce extra szlafrok w pepco za 29,90 na mikołajki. I dla ich piesów i kotów żarcie suche ☺️ Krystian mnie zabije jak się dowie 🤔
Powiem wam, że dla mnie to w ogóle jak jest mały wszystko nabrało sensu. CHCE mi się po prostu 🙂 Moja mała iskierka...
Tak gadacie na te teściowe. A zobaczymy potem heheh 😁 Mówię tu do brzuszków , które mają synów 😜 Same będziemy miały tak rąbany tyłek przez jakieś baby 😁 😁 😁 😁
Zaraz szwagierka przyjedzie i jedziemy do moich rodziców.
Buziaki i do wieczorka.

No ciekawe jak z nas będa teściowe hehe 😁
Dzwonił M i mówi ze w galeri w parku dla dzieci są odprawiane mikołajki
10zł wstęp mikołaj paczuszka słodyczy dla dziecka zabawa w kulkach i takie tam 🙂
jedziemy tam niech mały pokorzysta a co bedziemy ! 😁
Uwielbiam jak on ma radoche 😁 🙂
No nic zwijam sie do tesciów z zyczeniami i na kawke a póżniej jade z małym do galeri do potem kochane ! :****

• Mamusia
Cześć laski 😘 😘 😘

U mnie już po burzy (póki co 😉).
Na uczelni wszystko oddane, egzaminy zdane (prace pisałam z piątku na sobotę do 3.45 :P )
I z soboty na niedzielę, po szkole poszliśmy starą, wielką paczką na imprezę.
Rany.. świetnie się bawiłam 🙂 Muszę tu nieskromnie wspomnieć, że nie było osoby, która nie wspomniała o tym 'jak zajebiście' wyglądam i że 'dużo schudłam'. Więc wiadomo co się stało z moim ego 😉

Alek już wykąpany, zasypia w łóżku, trochę popłakuje. Dzisiaj wylazły mu już dolne 4ki, więc mamy komplet 😉 Jutro z rana okaże się czy pójdzie do żłobka, ale chyba tak 🙂

Mnie trochę brzuch pobolewa, więc jak tylko młody zaśnie, biorę szybki prysznic, robię gorącą herbatkę z cytrynką i ładuję się do wyrka z książką 🙂

A! Dziś usnęłam za wykładach z języka polskiego 😮
Było mi tak głupio, że po zajęciach musiałam przeprosić Panią Profesor (za którą szczerze przepadam, fantastyczna babka). Ale tak to jest jak się imprezuje po nocach 😉

Całuje Was wszystkie, kruszynki ściskam mocno 😘 😘 😘

Nie wiem czy już o tym wspominałam, ale w tym roku po raz pierwszy chciałabym obchodzić święta.. Chyba macierzyństwo daje się we znaki 😉

• Mamusia
siemanko
Eloite super ,ze masz już wszystko ze szkołą załatwione...mówiłam ,że dasz sobie radę...no a ta impreza to Ci się za to wszystko należała 🙂
mój Olinek też już śpi ,a ja chyba z moim jakiś film sobie włączymy ,bo nuda no i potem też spać bo mój o 4.30wstaje do pracy 🤢

Witam z samego ranka yhhh no i powróciła wstawanie wcześnie rano 🤢 już nie śpię od 6:30 bo młoda miała na 7 do szkoły.
  • Co tam u Was słychać jak tam przygotowania do świąt??
  • Ela jak się Franuś czuje ???
  • Iwwa miałam się już dawniej spytać a zapominałam ☺️ dalej się staracie o drugiego bobaska??
  • Ależ tam jest zachmurzone 🤢 a wiatr hoho .
  • Jak co to zerkam 😜 😘

• Mamusia
    No to tak...Mi się okres spóźnia już prawie tydzień 😜 Ale coraz mocniej mnie brzuch boli więc pewnie zaraz nadejdzie. A jak nie to też będę szczęśliwa 😉 Krystian to już sieje panikę. Ale mu powiedziałam, że jak by tak bardzo dziecka nie chciał to by nie uprawiał sexu przerywanego heh 😁 Mi to tam wiecie...Trzy cztery lata z życia wyjęte i z głowy. Za jednym zamachem. Bo ja więcej nie chcę dzieci jak dwoje. Franek nie dość, że katar to jeszcze zaczął trochę kaszleć. Ale póki co nie jest az tak źle więc nie idziemy do lekarza.
    Ja walczę z grzybem na ścianach. Dzisiaj myję pozostałe dwa okna. I ogólnie kończę takie generalne porządki. A jutro z racji że pogoda paskudna to chyba będziemy piec z małym ciasteczka.
    A co u was?

Jej Ela okres Ci się spóznia 😲 😲 🤪 🤪 🤪 🤪 🤪 ale fajowo dawaj znać potem 🤪 🤪 🤪
  • Możesz zrobić krem czekoladowy 😉 my lubimy z powidłami fajnie nasiąkają i są miekksze
  • Biedny Frania ehhh ta pogoda taka jest oczywiście dużo zdrówka 😘
  • My jak zawsze jak są zdrowi wszyscy to pogoda do dupy 😞a mi trzeba iść do sklepu tylko hmm jak jak tam tak wieje że łeb chce urwać 🤢

• Mamusia
    Ja już się skutecznie wyleczyłam z 2giej ciąży na co najmniej 10 lat 😜

Ale chyba bym się poryczała ze szczęścia jakby, któraś z Was spodziewała się kolejnego dzidziusia 😉

Dlatego Elu życzę Ci takiego obrotu sprawy jaki sobie wymarzysz 😉 😘

• Mamusia
    Perelka napisał(a):
    Hej Kasiu to nie dobrze że masz co dwa tyg idz do lekarza bo będziesz mieć anemie 😘Podaj na maila swój adresik jeśli możesz 🙂

Wysłałam tutaj na brzuszkową pocztę.

Może poczekam jeszcze jeden cykl i zobaczę czy się unormuje, bo o ile w ciąży byłam wzorową pacjentką, teraz stronię od lekarzy :P

• Mamusia
    a tak to ze świątecznych porządków to mi zostało-wymyć i poukładać w szafkach w kuchni,wyszorować tak konkretnie kabinę prysznicową...no i potem jakieś ciasteczka i dekorowanie domu pierdołkami 😁
    A dziś idziemy dla Olinki po jakiś prezent na mikołajki 😁
    miłego dnia!

• Mamusia
    Ja kabinę już myłam, ale znając mnie to jeszcze z dziesięc razy to zrobię do świąt. Okno umyłam wczoraj u małego a dzisiaj już brudne 😠 Jak ja tego nie lubię! I wiedziałam, że tak będzie...Cholernie bolą mnie plecy. Mam takie skurcze , że szok!!!! Posrany okres!

Ela szkoda 😞 to rób tak żeby już nie było i będziesz mieć z głowy przynajmniej na 9 miesiecy okres 😜
  • Madzia nie wiem czy mogę ale 😉 zaraz Ci wyślę 😜
  • jej tu leje 🤢ja zarobiłam ciasto i za chwilę wycinam ciasteczka w kuchni tak nie sprzątam porządnie bo od 2 stycznia mamy remont wiec po co 😜 a co do oknie trza by je myć każdy dzień heh młody usypia w piecu przyłożone
  • Jak co to ja jestem 😘

Hejka z Rana ;***
    Widze wy zawalacie z tym sprzątaniem ja w sumie nie sprzatam tak na maxa bo jak sie tu wprowadzalismy to wszystko szorowałam 😁
    Wczoraj bylismy w tej bawilandi gdzie byl mikołaj i ten bilet mamy ejszcze na wtorek hihih 😁
    mały był mega zadowolony we wtorek porobie jakies foto 🙂
    Kasiu super ze wszystko masz juz pozałatwiane an studiach 🙂

• Mamusia
    My już w domu. Ale jest zimny wiatr na dworze.
    Skończyłam porządki 🤪 Perełko zagniotłam ciasto na cytrynowe i piramidki. A te piramidki to grubo rozwałkować? Masz niecałą godzinę żeby mi odpisać 😜 😁 A Franio mi pomaga dzielnie kochany. Aż mam świeczki w oczach tak się cieszę, że go mam ☺️