Skocz do zawartości

wrzesien 2010 | Forum o ciąży

ania87

Rekomendowane odpowiedzi

Hej
ranek jakis do dupy ;/
nie ma humoru i odbijam to na M ;/
na dodatek kacper jest niedobry nic nie da mi zrobic 😞
a chcielismy z nim dzis do galeri jechac po prezenty dla tesciów bo jutro an urodziny idziemy.
Powiedziałąm tesciowej ze jak bedzie potrzebowała pomocy to ma dzwonic to wpadne jej pomoc.
Krzycze na M a póżniej żaluje ze przez moje humory sie kłóćimy eh : (
A on jeszcze pow ze obiad dzis zrobi 😞 a ja taka jakos jestem wrrr zła jestem an sama siebie.
Leje deszcz od rana jak cholera ;/, byłam tylko w sklepie rano po bułki i szyneczke i zmokłam jak kura 🤢 . Ja juz wole by śnieg spadł.
Co wiecej rozje...bały mi sie dzis buty jakie jednyne mam 😞
całkowicie wyrwał sie zamek 😞 masakra jakas dzisiaj 😞
DUPA DAY! ;/

• Odpowiedzi 73,3 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Loli

10128

• buuterfly

7443

• Ania8888

7982

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Mamusia
hejka....
mała zasnęła to mam chwile 🙂Anulka doskonale Cię rozumiem mam tak samo ...tyle ,ze dzięki Bogu nie mieszkamy z teściami ,ani moimi rodzicami...i wolałabym aby już zawsze tak było.ALE JEDNAK ANKA MUSISZ STAWIAĆ NA SWOIM I NIE DAĆ SOBIE OD NICH!
trzymam kciuki ,aby to w końcu skumali!

• Mamusia
Kasiu dziekuje 😉
Ela mna troche wstrzasnela na gadu takze dotarlo:P heh
Juz dawno sie nie wyzalalam tu i zapomnialam ze potraficie dosadnie przetlumaczyc co i jak 🙂
Macie 100% racje 😘
Tylko jak wiadomo i jak Ela powiedziala sa ludzie i parapety. Do jednych dociera do innych nie.
I wyszlam dzis z zalozenia, ze nie szanujac i lekcewazac moje zasady wzgledem wychowania to nie szanuja ani mnie ani tym bardziej Marcela.
I albo sie dostosuja do moich "rozkazow" albo nie i beda musieli bez wnuka troche wytrzmac.
Nie moge dopuscic do tego jak Kasiu wspomnialas ze ja powiem nie a oni beda go przekupywac co zakonczy sie na tym ze matka glupia, gadaj sobie gadaj, a dziadki super zajebisci bo na wszystko wolno, wszystko dostanie.
Powinni pomagac mi w tym by wyrusl na dobrego czlowieka a nie na jakiegos walnietego dzieciaka co bedzie mnie wysmiewal kiedy bedzie mial wyniesc smiec itd.
Chyba rozumiecie o co chodzi???

Domi dzis przeszlo na Ciebie ☺️ ☺️ 😘 😘

Dzis Marcel grzeczny kochany 🙂Zobaczymy jak w nocy.
Sie narobilam dzis ze padam na pyska ☺️
Ale cos juz przynajmniej na swieta jest gotowe 😉
Jutro reszta sprzatanka generalnego 😉

spokojnej nocki 😘 😘

• Mamusia
Domi za co łobuzie?
Iwona dziękujemy za karteczkę 😘
Anka i tak trzymaj i nie zapominaj o tym. A jak trzeba będzie za warkocze znowu do góry to daj znać 😜
Domi nie dziw się, że ja ciągle coś robię. Nie pracuję zawodowo to mogę sobie robić. PEwnie jak bym jeszcze miała pracować jak Ty to też bym była daleko w lesie. Ale z drugiej strony ja lubię być kobietą kurą domową. Mi ta rola bardzo pasuje.

Hejooo
  • Domi za co 😲 😲
  • Ależ dzisiaj super pogoda mmmm 🤪 🤪 🤪 🤪
  • Ania nie daj se 😘 😘 😘 😘wiemże ci trudno ale nie daj se 😘 😘
  • A nam wyszła 4 jupiiii 🤪 🤪nie cała tylko kawałek biedak jeszcze ma krewke tam 😞
  • Życzę miłej soboty 😘

• Mamusia
    Domi za co??????
    a u nas dzis... pierwsze platki sniegu 🙂
    delikatnie bo delikatnie i maniutko ale sie liczy 🙃
    my sprzatamy a Marcelowi na czulosci sie dzis ma i troszku przeszkadza to mi to K.
    A w nocy to szczerze nie wiem b o spalam dzis od sciany i karol wstawal 😁raz tylko a rano obudzilam sie to lezal z nami 😁 ehhe
    sie wyspalam ze hej ☺️ chyba 1 raz od hohoho... 🤔 az wstyd ze go nie slyszalam 🤨
    No a chcialam juz choine ubrac zeby u siebie w domu te swieta tez czuc troche a nie u kogos jak bedziemy w rozjazdach ale K ze za wczesnie...
    I siorka mi napisala ze znajomy, taki mily zawsze wesoly mogodny.. zostawil 6 str listu i rzucil sie pod pociag 😞 😞 starzy na kolei pracuja a ten pod pociag sie rzucil 🤨 😞 😞
    nie moge uwierzyc w to.. ale nigdy nie wiadomo co komu w glowie siedzi

• Mamusia
    Ale się narobiłam...Uchhh...Ostatnie pierniki upieczone. Niebo w gębie. Smakują jak te wWedla alpejskie. Wysprzątałam calutką kuchnię, łazienkę, korytarz. A teraz nagroda dla Elojszy 😜 Piwko end czypsyyy 😁 Jutro szwagierka ma przyjść. W poniedziałek koleżanka, a we wtorek jadę na wiochę i wracam we czwartek. Tam mam zabrać ich jednego psa do weta, a mama zostanie z małym i Julkę na zakupy do zoologicznego mam zabrać. A w piątek sprzątanko i w sobotę ukochany wraca ☺️ Zabzykam go na śmierć, że rano okrakiem będzie chodził 🤪 🤪 🤪 🤪 🤪

A wjechałam sobie an droge gdzie jest zakaz ruchu tkz moga ejzdzic tam tylko autobusy, w katowicach to było jak podjeżdzalismy do tekiego sklapu masakra 😞
    niby 100zł ale dla nas to dużo ;//
    Zaraz idziemy an te urodziny do tesciów, ale nie mam specialnie humoru yhh .
    Elus fajnie ze plany an najblizsze dni masz i ze w sobote przyjezdza ukochany ! 😁
    ANuś super ze sie wyspałaś. 🙂 Ja dzis paskudnie spałam co chwile sie budziłam nie wiem czemu ;/
    ok uciekam prostowac włosy i sie ubierac
    MIŁEGO ! 😘

• Mamusia
    hejka...
    jestem padnięta...nie mam nawet siły nadrobić tego co pisałyście dziś 🤢
    cały dzień spędziłam na poszukiwaniu prezentów i kupiłam ledwo kilka drobiazgów i jestem w czarnej dupie ,bo u nas nic w tych sklepach nie ma ...nie dość ,że badziew to cena ,że szoooook 😠
    jutro niedziela handlowa to znów wyruszamy na zakupy...
    a dziś to mi się już nic nie chce...mój kąpie Olinka właśnie...,a ja marzę tylko o tym ,żeby sobie usiąść łyknąć jakieś małe piwko i iść spać.......

• Mamusia
    To są moje the best. Wycinaj takie ponad 1 cm grubości . Na początku są bardzo miękkie. Potem twardbnieją i tak po 2 tyg są znowu miękkie:
    http://mojewypieki.blox.pl/2008/11/Pierniczki-jak-alpejskie.html
    I te też są dobre. Tylko jak coś to daj do środka nutellę a nie czekoladę bo moja się zrobiła bardzo twarda jak landrynka 🤢 :
    http://me-and-bittersweet.blogspot.com/2009/01/czekoladowe-ciasteczka-z-niespodziank-w.html

Urodziny do dupy 😞 M mnie wkurzał iw ogóle Kacper był niegrzeczny.
    Myślałam że sie cos napije ale ze wzgeldu na małego wolałam jechac autem i nie nie pić to juz chyba 3 dzien do dupy z rzedu 😞

• Mamusia
    Hej,
    faktycznie cisza:P

ELA!!
    Ten przepis... robilas takie proporcje jak sa??? bo troche duze mi sie wydaje... 🤨 A jestem ciekawa ile wyszlo mniej wiecej

U nas D>Day od wczoraj 🤢
    Marcel zagunglany kaszel w dodatku ida mu 4 trojki na raz 😞 takze wiecie co sie robi.
    Dzis tak sie krecil w kolo ze sie przewrocil glowa o szafe uderzyli ma takiego guza.... masakra ale dzieki Bogu nie przeciete a ostro walnol jak nie wiem.
    My z K ciche dni... eh.
    Bez komentarza....
    No i pozytywne... ze ubralam choinke, i wena mnie poniosla i aniolki moje parapetowe tez slicznie sa ustrojone 🙂 hihi

Achaa!
    Marcel ma chrostki na tylku.. tepie i tepie i maczka ziemniaczana, i na odparzenia, i sudokremem i wietrzymy i nic....
    Co wy macie na to???
    ten tydzien mam codzien cos do zalatwienia.
    Ale mam nadzieje ze uda mi sie zagladac.
    :* milego 🙂