Skocz do zawartości

wrzesien 2010 | Forum o ciąży

ania87

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 73,3 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Loli

10128

• buuterfly

7443

• Ania8888

7982

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

Wiesz co ost dwie nocki takie oo ;/
pojękiwał w nocy wiercił się nie było najlepiej.
w ogole cały dzien wkłada roczke do buzi i podgryza z tąd wiem to zęby.
I delikatnie wszystko gryzie 🤨
a jak pawełek w nocy ?

Dobry 😉
  • ANIU SERDECZNIE DZIĘKUJĘ ZA KARTECZKE 😘ŚLICZNA
  • Powiem wam że w nocy już mi było lepiej Paweł nie bardzo chciał spać ale dałam mu nurofen i spał spokojnie 🙂
  • Dosik coś tak pózno szła spać hmmm 🙂
  • U nas słoneczko zaczyna świecić ale niestety jest wiatr i jakieś białe chmury nadchodząa tak ładnie się zapowiadało 😞
  • My wczoraj byliśmy popatrzeć na choineczki żywe ma i wysuszone ehhhh a te ładne zielone to od 135 zł do 300 zł 🤢 jak nie znajdę tańszej to będziemy mieć sztuczną
  • Wiecie co mój przyszły M kupił mojemu synowi koszulkę spodenki i getry takie jak mają piłkarze i jaki super materiał koszulka wyszywana no cudo koloru czerwonego i to jeszcze oryginalne no w szoku zostałam a byście go widziały jak się starał jak to przeżywa no szok jakby był jego synem normalnie się cieszę 🤪 🤪
  • Jak co to ja jestem 😉 😘

Hej 🙂
    No to super Perełka ze mu kupił taki strój piłkarski 😁 Widać się stara 🙂
    U nas nocka taka sobie. Zaraz zbieramy się bo mamy troche do załatwienia
    więc odezwe sie potem ! 🙂
    ANiu dziekuje za kartke !! 😘

• Mamusia
    Hej 😉
    No to super ze doszly, ciekawe czy wszystkie dojda przed siwetami i czy wogle dojda 🤨 ☺️
    Ja tez dziekuje za karteczki 🙂

My wczoraj u tego dr... maly poprostu wstyd mi juz z nim wychodzic a wczoraj to masakra.
    🤔
    czekalam w kolejce do dr 40 min. maly dostawal takiej szajby ze koneic chodzil po wszystkich i zaczepial.
    I nie bylo by to nic zlego ze byla dziewczynka chora opozniona, moze z 5lat miala.. bez butow- a Marcel jak zwykle widzac nogi bez butow zaczol jej za te nogi ciagnac 🤢 🤢 Po paru chwilach podszeld do neij znowu i niby aja robi i zaraz chlas ja za bluze ciagnal na maksa 🤢
    A najgorsze..... Ona miala okulary na gumce, takie jak yy plywackie cos- nie wiem czemu co i jak chyba taka wada. nie wiem- ALE! O ZGROZO!!!!! on jej te okulary naciagnol, ta matka ani ja nie zdazylam chwycic a on jej nimi szczelil w buzie 😠 😠 😠
    ja czerwona zagotowana na maksa przepraszalam.
    U dr oczywiscie siedzial na kolanach buszowal jak sie dalo i nie chcial isc ze mna 🤔 😜

Dostalismy leki, i co.... i ja betka... tez rozlozona 😠 😠 i oboje sie kurujemy 😉

Wczoraj bylam u tej kumpeli na ur.... super bylo, tak odpoczelam ze szok! milo tak wyjsc pogadac sobie z samymi laskami, wiecie o co chodzi.
    😉

A dzis! 🙃 🙃 od rana pieklismy pierniki... 😁
    ZAJEBIOZA POPROSTU!!!!!!!!!
    ELA 🤪 🤪 jestes moja bogini!
    Marcel pol tych malutkich zjadl, kwitujac CIACHA MINIAM 🙂 ehhe

Domi gratuluje 🙂
    Perelka Twoj M to jak juz kiedys to padlo... NIE WIEM SKAD TY GO WYCZASNELAS ALE TO JEST NORMALNIE ZAGROZONY GATUNEK FACETA!!!! pozazdroscic 🙂
    Kasiu normalnie Ci wspolczuje 😞

Wrócilismy po drodze szybkie zakupy 😉
    ciekawe kiedy moje kartki dojdą 🙃
    Mały głupiej i znó zaczyna rozwalac wszystko ani dnia pożadku ... ;p
    Kupiłam sobie jeden swetr bo mati nalegał powiedział ze w samych cienkich chodze ;//
    no to kupiłam chociaz zal mi było kasy mam jej w tym miesiu tak mało 😞 a tu jeszcze świeta .

• Mamusia
    Wróciłam 😘
    Sioperko:
    http://mojewypieki.blox.pl/2008/11/Pierniczki-jak-alpejskie.html

Odpoczęłam i jestem bardzo zadowolona. Później siądę to może uda mi się więcej nagryzmolić.
    A ja bym od was potrzebowała się dowiedzieć co robicie na świeta do żarcia u czy macie przepisy na jakieś fajne sałatki.

• Mamusia
    My sie kurujemy dalej.
    Bylam dzis tylko u fryzjera .. bez jakis rewelacji kolorowej- zrobila mi braz jak moj naturalny tak zebym nie musiala farbowac 😉
    Ale wiecie jak ja 😁 hyhy

Iw milo bylo Cie slyszec przepraszam ze tak ogolnie bez szczeogolow itd ale siedzialam tam w salonie i wiesz syscy gumowe ucha dostali ☺️
    Ela rekacje gdzie????????
    My juz porobione ciasia BOSKIE 😁
    jutro chyba jak znajde sile i wene to porzadki robie 🙂
    jak nie to odloze na weekend 😁

no...a najmilsza chwila dnia..... ☺️
    wracam, a moj koraliczek kochany paciorek szajbus ten mi sie na szyje rzucil ☺️ 😘 ☺️ 😘 pierwszy raz az tak mocno sie przytulal kiedy wrocilam, calowal taki szczesliwy byl jak mnie zobaczyl az mi sie tak wiecie cieplo w srodku zrobilo ☺️ 😘
    taki steskniony jak nigdy 🤔 🙂 🙂

lece chwile posciemniam jeszcze tu i do spania bo plecy nieziemsko mnie bola...
    aaaaaaaaa mowilam Wam???? ze to rpzeswietlenie nic nie wykazalo?? nie wiem juz co to kuzwa 😠
    iiiiiiii zlego diabli nie biora 😁

dobranoc 🙂

Hejka z rana 😉)
    Elka bardzo bardzo dziekuje za przepis ty tam mówiłaś ze zamiat tej czekolady białej dałaś nutelle tak o ile dobrze pamietam ? 🙂
    U nas nocka fajna mały spał ani nie jęknoł tyle ze ja tak wczesnie dzies wstałam bo M do pracy na 8 to mu śniadanko zrobić itp 🙂 .
    Elka opowiadaj szczegółowo jak tam było ? 🤪
    Anka jak Marcyś dalej cos mu dolega ??
    Jak w ogole dzieciaczki i waszenastroje przedświeteczne ?
    Bo ja jakos w ogole nie czuje juz za kilka dni święta ☺️
    mógłby chociaż spaść śnieg 😜
    Dzis mam wolne jeszcze ale jutro, niedziela poniedziałek robie
    Dzis wpada do mnie kolezanka z pracy na prawie cały dzien no bo ma do mnie dosc spoooory kawałek 🙂
    wiec zaraz bede ogarniac łóżko i resztke naczyń by tu łądnie wygladało.
    Chce sobie tez wkoncu kupoic jakies ozdóbki świateczne bo jeszcze nic w domu nie mam 😞
    chociaz nie wczoraj kupiłam obrus swiateczny na stół 🙂

• Mamusia
    To ja tak po krótce. U rodziców fajnie. Zajęli się małym. On szczęśliwy ja mogłam pojeździć do miasta itd. Byłam z siostrą w sklepie Textil Market i w środku spał mały piesek. Podchodził do klientów i prosił o uwagę. Zapytałam czy to którejś z tych bab a one, że nie, że to bezdomny, ale wpuściły go żeby się ugrzał. Pytam co z nim wieczorem będzie po zamknięciu. Nic żadna go nie weźmie-wróci na ulicę. Powiedziałam, że nie ma mowy i go zabieram. A one że on nic nie jadł pewnie!!!!! Nosz kurwa co za durne pizdy!!!!!! Nie pójść po kawałek parówki , albo kawałek suchej bułki nie dać mu?!?! Albo na policję nie zadzwonić żeby go złapali i gdzieś przekazali????? Zabrałam go. Od razu do weta poszłam z nim. Kupiłam mu lek na robale i p.pchłom krople bo cały w nich był oblepiony. Do auta i do domu. Teraz siedzi zamknięty w chlewiku u moich rodziców. Zostawiłam dla niego karmę, spray na pchły. Mama z Julką teraz go na siku wyprowadzają i dają jeść. Dałyśmy mu owczą wełnę, żeby mu cieplutko było. Ale ilość bezdomnych psów mnie przeraziła w tym zacofanym Barlinku 😞 I znieczulica ludzi.
    Co do onego...Już go nie było. Ale ciągle wydzwaniał do mamy , że na kawkę chce wpaść. Spławiała go. Wieczorem w środę dowiedziałam się od mamy, że on po pijaku jej wyrzygał , że to przez nią nie jest ze mną 😮 Nie wiem o co kaman....Co się ubzdurało jemu i czy moja mama faktycznie X lat temu coś zrobiła. W każdym bądź razie mama z nim gadała pijana i bałam się , że zaraz się zgodzi i on przyjedzie. Przejęłam telefon. Zaczął mi truć, że chciał mnie zobaczyć, że czekał na mnie. Powiedziałam mu parę ciętych słów. A on że się wyszczekałam, że się zmieniłam. Powiedziałam, że już nie jestem zabujanom w nim 12 latką z mlekiem pod nosem i warkoczykami. A on mi na to, że nigdy taka nie byłam. A potem mi truje żartem, że był u fryza i że szkoda , że się nie zobaczymy bo jest taki ładny, że na pewno bym się zakochała w nim, Ja mu na to, że nie da się po raz drugi zakochać (chodziło mi o to, że kocham Krystiana to nie zakocham się w nim). A on to odebrałam że mówię o nim. Że byłam w nim zakochana i drugi raz już się nie mogę zakochać bo niby ciągle go kocham 🤨 Mówię wam telenowela. Tylko mam dziwne przeczucia, że na święta znowu się przybłąka i nieuchronnie go spotkam. Wczoraj miał płynąć do Szwecji. A najgorsza zmiana w nim....Jego nowa praca i sposób na zabawę-prochy!
    Frankowi wyszło kilka kolejnych zębów. Dzisiaj na noc siostrzenica Krystiana do nas przychodzi, żeby jej starzy mogli się pobzykać bez oporu 😜 Taki im prezent zrobiłam. No i babeczki dziś piekę i śledzie po myśliwsku robię. Tylko muszę iść po zakupy.

Witam w słoneczny poranek 😘
  • Aniu kurujcie się tam 😘
  • Dosik miłego odpoczynku dzisiaj przed weekendowym maratonem 😘
  • Ela no niezle z tym onym 😜 masakra a co do pieska tak to już będzie Eluś w tym naszym kraju 😞
  • A u nas tak wczoraj z Pawełkiem byliśmy obejrzeć choinki żywe 🤪 🤪 i kupiliśmy piękną kanadyjską srebrzystą choinkę za 50 zł 🙂 taniej już się nie dało 😜 a wiecie jakie jaja ledwo do samochodu mi weszła heh Paweł siedział pierwszy raz z przodu jak król zdziwiony że siedzi obok mnie i wszystko widzi byście widziały jego minę hehehe poskładałam z tyłu siedzenia i wiooo i od siedzeń na tych co my siedzieli do drzwi bagażnika choina gęsta nic nie widziałam do tyły przez lusterko tylnie no ale dojechaliśmy musiałam ją przyciąć wstawić do stojaka i wynieść na balkon ,a z reszty zrobiłam stroik dla mojego taty na grób i stroik na dwór na schody 🙂
  • Dziś jadę do biedronki po pampersy i małe zakupki
  • Miłego dzionka 😘