Skocz do zawartości

wrzesien 2010 | Forum o ciąży

ania87

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 73,3 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Loli

10128

• buuterfly

7443

• Ania8888

7982

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Mamusia
hej kochane!
witam pierwszy raz w Nowym Roku!
u nas sylwek był udany...wiadomo chłopy ciut się schlali i odwalali ,ale takie jaja ogólnie ,że jak im pokazałam filmiki ,które wtedy nagrałam to byli w ciężkim szoku ha ha ha 😁 😁,ale tak to fajnie było dużo żarcie,picia i super fajerwerki .....ja tam skromnie sobie wypiłam i dobrze się przynajmniej wczoraj czułam,bo mój to kaca miał niemiłosiernego heh 😜 😜 😜 😜
a Oliwka była bardzo grzeczna chyba wyczuła sylwestrowy klimat i nie chciała spać...uśpiłam ją dopiero przed 22,ale była grzeczniutka i bawiła się z ciotkami...potem obudziła się po 2 i jak usłyszała,że jeszcze goście są to od razu z wyra wyrwała i zasnęła dopiero o 4 jak wszyscy poszli...nie chciał mały piorun iść spać 🙃 🙃 🙃
ale w niedziele odespała to wszystko i dziś w nocy też spała idealnie od 19.30 do 7.30 🤪
i kurcze znów dostała uczulenie na pośladkach ,bo chusteczki dostała od chrzestnej inne -JOHNSONA -i chyba ją uczulają...właśnie lata na gołej dupce ,żeby wywietrzyć te krostki..
aha i kolejny już teraz jeden z ostatnich ząbków jej wychodzi,ale łagodnie,więc luzik 😎

no ,a ja zaraz w okno i wypatruję kuriera he he ...mam nadzieję,że się zjawi..zajrzę później laseczki miłego dnia 😘 😘 😘 😘 😘 😘

Dzień dobry w nowym roku 🙂
  • Ja na chwilę nawet nie mam kiedy nadrabiać wybaczcie ☺️
  • u nas od dziś remont 🤢 na sylwestra byliśmy u mojego kuzyna i jego żony mają dwóch chłopców moje trzy ale daliśmy radę 😉dziewczyny jaki Pawełek był grzeczny siedział w kojcu i się bawił trochę na rekach nie płakał wogóle nie spał od 15 do 1 w nocy i byliśmy w szoku że on taki grzeczniutki fajerwerki widział ale się bał potem o 1 mi padł na rękach przespał się godzinkę i szliśmy do domu bo to kilka domów od nas było zasnał zaraz w domciu przed 3 i spał w ciągu 7 godzi co już dawno tak długo nie spał jak po porodzie 🤪 🤪alez się wyspałam wstał pobawił się i co godz 12 i ten nyny i spał uwaga 4godz i musiałam go budzić hehe
  • A co tam u Was kurcze muszę siąsć i ponadrabiać bo do tyłu strasznie jestem 😞no nic spadam 😘 😘

Hej Laseczki :*
    Elka co się stało czego sie dowiedziałaś ?? 😞
    Laski Sioperka perełka ANka ciesze sie ze wam sie tez udał sylwester !! 😘
    I że dzieciaczki były grzeczne 🙂)
    Myśmy byli bez Kacpra, mały był u moich rodziców.
    I dobrze bo było duzo ludzi dużo alkoholu i zabawa do 6 rano 😁
    powiem wam lekko przesadziłam z alkoholem :P
    tkz czułam sie wczoraj tak żle że łoooo 😮
    Ale zabawa była przednia wszyscy się świetnie bawili, było duzo jedzenia chociaz ja nie jadłam, były żarty tańce i wygłupy 😁 dawno tak sie nie wyszumiałam 😉
    A dzis już do pracy skonczyło sie rumakowanie 😁
    ojj ale dzis sie wyspalismy mały dał pospać 🙂)
    zaraz jedziemy na tą kopalnie mati musi wstawic sie do bióra 🙂
    póżniej jakis obiadek pikne i do pracy na 16 jade.
    Buziaki dla was i dla dzieciaczków 😘

• Mamusia
    Robię naleśniki zapiekane na pocieszenie....
    Dobra teraz to mam już maxymalne nerwy ....Siedzę w domu. Leje jak cholera, brzuch i plecy tak bolą, że szok!!! A ten kurwa miał jechać tylko do swoich rodziców auto naprawić i zobaczyć ten samochód dla mnie. Dzwonię do niego teraz gdzie jest, piekę już obiad i staram się dokończyć sprzatanie bo mały śpi to też nie bardzo mam jak, a on siedzi sobie na kawce u brata! I mi gada, że brat mu odradza to auto itd!!!! Nosz kurwa mać!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!