Skocz do zawartości

wrzesien 2010 | Forum o ciąży

ania87

Rekomendowane odpowiedzi

• Mamusia
ale tu dziś cisza.....mój właśnie kąpie małą to zajrzałam.....jut znów ma na rano do pracy do 17....co my będziemy robić cały dzień same.... 🤔
może pójdę popołudniu do mamy...

dziś mam zamiar urządzić sobie z moim ''miły wieczór''......heh 😜
coś się zaniedbujemy tu na forum co chodzi o tematy związane z sioperzeniem czas nadrobić dawną normą kochane he he... 😉

• Odpowiedzi 73,3 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Loli

10128

• buuterfly

7443

• Ania8888

7982

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Mamusia
Ania8888 napisał(a):
elle09 napisał(a):
buuterfly napisał(a):
Dla tych, którzy choć raz go dostali 😁 😁 😁 😁
http://demotywatory.pl/3653933/--O-Boze-dostalismy-bana

hahaha fajne 🙂
no ja prawie dostałam :P ale sie nie doprosiłam :P

Bo dobrym ludziom sie nie daje 😁

hahaha taaa jasne...
Dzieciaki śpią? 🙂

• Mamusia
U nas dzien minol powoli 😉
Marcel przywital mnei mocnymi przytulaskami 😉
Oczywiscie rozwydrzony jak cholera, a jak tylko mnie zobaczyl to spokojny sie robil.
TAK TAK wiem Baterflajuska moja!
dostali opierdol i to juz 2 😁 🙃
Jestem z siebie dumna ze wkoncu im powiedzialam co chcialam! 🙂

Jutro nie wiem co plany jakie.. chcialabym tez do mamy na troche jechac ale K nie zostawie jak szybko wraca 😉

Madziu... 🤪 to Wy macie nastawienie na wieczor jak K... lazi za mna od wczoraj juz... a mnie sie tak nie chce masakra jakas heh az sie boje tego wieczoru co to bedzie sie robilo 😁
Kurcze i Wam powiem ze chyba przez te plastry tak mam... bo jak jest tydzien ze go nie mam to mi sie chce 🤔

Perelka, ten na dziecko to ja myslalam ze kazdy dostaje, nie wazne jakie skladki ma 🤔
to mnie zaskoczylas 🤔
Madziu a to na zone przysluguje jesli jestescie rok przynajmniej po slubie, i jesli w ciagu roku- okresu od rozliczenia do rozliczenia nie bralas zadnych pieniedzy( maciezynski itd)

IWA?????????

I

• Mamusia
Też już lula 🙂 a ja troszke wolnego 🙂 Wybawiła sie tak z dziadkami, że np dzisiaj przez noc nie zdążyła odpocząc i taka niewyspana wstała, że głowa mała.
No ale śpik teraz tylko raz dziennie wiec wieczorkim i popoludniu nie mamy wogole problemu z zasypianiem 🙂

• Mamusia
No to tak jak Marcel, teraz mu tylko cos odbija i sie budzi wczesniej.. ale to chyba go budza tym remontem.
Ale teraz tak widze jak on jest tez jak w zegarku, wszystko sam wie co kiedy co po czym robimy.
Wiec pewnie Nika tez pilnuje swojego rozkladu dnia 🙂
Niby takie male ale cwane i madralinskie te dzieciaki ze az szok.

A to dziecko co pilnujesz to jak? Zaakceptowal Cie juz tak na 100 czy jeszcze cie "testuje" ?

• Mamusia
Teraz mam wolne bo maja sesje i mala pojechala do babci, wiec przez 2 tyg zajmowalam sie chlopcem- Tomkiem 13 ms. Dziwnie sie przewijało chlopaka :P 😁 😁 😁
ale pod koniec lutego wracam do pracy i zobaczymy jak bd bo ona mnie nawet pamietac nei bedzie 🙂

Witam z rana ja już nie śpię od 6 rano zresztą całą noc nie spałam przez Pawła yhhhh 🤢
  • Dziś jedziemy do mojej babci i dziadka życzenia złożyć
  • Heh a wiecie co wczoraj mi mój powiedział przez skypa -nooooo w końcu ci cycki zmalały - dowcipny pierwszy raz widzę że chłop się cieszy że kobieta ma mniejsze cyce 😮a i jeszcze mi powiedział kochanie za niedługo będę musiał cię szukać w łóżku nikniesz mi w oczach mmm wiecie jak mi się miło zrobiło na duszy że zauważył że jakieś kilogramki mi spadły 🙂
  • Kasia i Madzia jak się czujecie?????????
  • wiecie jakie jaja nie mogę wejść na portal OX na mozilli a na explorerze mogę miała już tak któraś co mam z tym zrobić 😮????

• Mamusia
    Przegladarke inna zainstaluj.. bo watpie zeby Ci zciaglo 😞
    mozilla wogle to np pobiera o wiele wiecej grafiki, ja widze po raporcie ze jak K siedzia na mozilli na tych samych str co ja na googlach to jest kolosalna roznica.A znowu aktualizacje ma troche do tylu..

lece bo kupa cos mu tu wali, a juz sie dobiera do portfela mi... 😜

• Mamusia
    Cześć kobietki 🙂 Ja robię karpatkę, zaraz muszę jechać do Rossmanna zobaczyć czy są zdjęcia dla dziadków gotowe. I jak są to jedziemy do moich rodziców na kilka dni. Mama w czwartek jedzie do pracy do Niemiec na półtora miesiąca. Lecę więc sprzątać i się malować.
    I się pochwalę , że znalazłam dom dla pieska. 🙂

• Mamusia
    hejka
    a ja zaraz śmigam do apteki po coś na przeziębienie dla Oliwki ,bo coś mi kicha i w nocy miała gorączkę...ale temp.chyba od ząbków ,bo nie wygląda mi na chorą....i w ogóle palce pcha do buzi z nerwami ...więc widać,ze ją boli 🥴
    ale zapobiegawczo muszę coś kupić,bo wszystkie zapasy mi się skończyły... 🤢
    a za tydzień na szczepienie to chora nie może być... 🤨

No ja wróciłam i nie mam dobrych wieści dla mojej mamy z dziadkiem jest zle 😞 😞nikt nam nic nie mówiła 😠 Madzia to zapobiegaj żeby mała była zdrowa na szczepienie my mamy teraz we czwartek 🤢 biorę to jedno kłucie
  • Eluś to odpoczywaj u rodziców 😘
  • u nas też dziś ładnie się zrobiło słonko i niebo niebieskie 🙂