Skocz do zawartości

wrzesien 2010 | Forum o ciąży

ania87

Rekomendowane odpowiedzi

• Mamusia
My w połowie lutego mamy szczepienie. PErełko ostatnie dni w ogóle są jakieś niefajne. Zmarła mama mojej koleżanki z klasy. A nasz znajomy miał zawał i nawet nie wiem co z nim. Do tego, naszego przyjaciela mama dowiedziała się, że ma raka z licznymi przerzutami 😞 Lekarze odradzali nawet chemie. Powiedzieli, że jest za słaba i to nie pomoże. Żeby lepiej się cieszyła ostatnimi dniami. Tylko jak kurde się cieszyć wiedząc, że twój zegar tyka coraz szybciej i głośniej!!!??

• Odpowiedzi 73,3 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Loli

10128

• buuterfly

7443

• Ania8888

7982

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

No jakoś fatalnie zaczął się ten rok 😞
  • bardzo mi przykro z powodu znajomych ehhhh jak to moja babcia mówiła coraz bliżej wieczora jest tak to określiła mają za sobą szmat drogi trzy lata temu mieli 60 rocznicę ślubu a ja kilka dni po imprezie poroniłam 😞 tego nie zapomnę niestety każdego nas to spotka prędzej czy pozniej wiemy o tym ale nie umiemy się z tym oswoić .
  • Za chwilę przyjdzie mój rozrabiaka 😉

• Mamusia
    o matko ,ale tu smutno dziś na forum...
    w pale się nie mieści jakie to ludzie maja czasem tragedie 😞

Olinek śpi,a ja czekam na typa od montażu cyfrowego Polsatu,bo coś nam zniknął sygnał...zaś trzeba będzie zabulić.. 🤢
    nie miałam dziś pomysłu na obiad i klopsy zapodam 🙃

Madzia jak nie sraczka to urok 😞
  • Wiecie co ja się załamie mój starszy syn ma podwyższone OB i ASO we krwi yhhhhhhh we środę idę na konsultację bo dziś nie dam radę tylko tyle się dowiedziałam od pielęgniarki że to ASO to związane jest z paciorkowcami 🤢

• Mamusia
    Perelka napisał(a):
  • Wiecie co ja się załamie mój starszy syn ma podwyższone OB i ASO we krwi yhhhhhhh we środę idę na konsultację bo dziś nie dam radę tylko tyle się dowiedziałam od pielęgniarki że to ASO to związane jest z paciorkowcami 🤢

• 🥴ojeny...

• Mamusia
    sioperka22 napisał(a):
    Perelka napisał(a):

• 🥴ojeny...

łoo matko, no to masz Perelko nieciekawie :/

• Mamusia
    No więc tak zostajmy u mamy do konca tygodnia!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 😁
    to dobra wiadomość :P
    a zła to taka, że coś mnie pobolewa z lewej strony pod żebrami ii cała linia od mostka do pępka, i pulsuje mi brzuch 😁 haha
    tak wiec ide do lekarze w czw i ciekawe co powie 😁 a ja stawiam, że powie: ,,jest Pani przewrazliwiona, tutaj nic złego się nie dzieje, jest Pani za młoda na cokolwiek :P "
    no a tak poza tym to cały dzien mnie glowa boli i ide zaraz spac takze dobrej nocy :****

• Mamusia
    Okej więc tka u mnie:
    Noc jedna wielka masakra!!! Dość ze wiecznie mam ostatnio koszmary to jeszcze..
    spalałam do 1. O 1 sie obudziami myslalam ze pawia puszcze...
    Tak mnie bolała brzuch, że dramat. A dodatkowo chyba mialam gorączke bo miałam takie dreszcze, jak nogdy. A, że ja rozmawiac z kiblem nie lubie to jakos wytrzymalam no i juz do rana nawet spaniem tego nazwac nie moge...
    Poza tym niunia ok, gotujemy dzisiaj razem bo same jestesmy takze obiad na dzis to barszczyk czerwony i bitki w sosie 🙂

Witam 😘
  • Madzia dużo zdrówka dla Oliwki 😘 biedactwo
  • Eluśka biedna tyś masakra matko boska aż do czwartku czekać 🤢 a jakbyś pojechała na ostry dyżur byś miała zaraz trzymaj się tam kochana 😘
  • My idziemy jutro z Piotrusiem i wszystkiego się dowiemy 😞 dziś byłam z Pawłem na mieście dałam wywołać zdjęcie to co mamy w awatarze i teraz mamy duże foto mmmmm po kupiłam smoczki do kaszy i do uspokojenia i papućki do chodzenia po domku bo nie mamy no i lekarstwa na alergie do młodego ehhhh teraz Paweł śpi młody gra,a ja dopiero jem śniadanie 🙂
  • Dużo zdrówka dla Was 😘 😘

• Mamusia
    My już po obiedzie, mala polozylam na chwilke.
    Perelka no jezeli sytuacja sie powtorzy z wczoraj to pewnie pojade na ostry bo nie wiem czy kolejna noc tak wytrzymam.. :/
    Ehh to ładnie zalatana jesteś..
    a nas czeka wizyta u ortopedy bo mi sie dalej nie podoba jej nozka i od razu w czwartek wezme skierowanie

• Mamusia
    mojej małej tak dokucza to gardło,że aż kupiłam jej syropek uspokajający i dobry na sen na bazie melisy....bo mi biedna wczoraj co 20 min się w nocy budziła....,a dziś po tym syropku odespała mi w dzień 2,30min 🤪

oby jej szybko to minęło ,bo prawie nic nie je tak ją boli gardło... 😞