Skocz do zawartości

wrzesien 2010 | Forum o ciąży

ania87

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 73,3 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Loli

10128

• buuterfly

7443

• Ania8888

7982

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Mamusia
hejka
Ja dziś zabiegana...tak jak wspominałam w weekend ten robimy mojemu urodziny i przygotowuję dziś większość rzeczy,....już mam 3 biszkopty gotowe...dwa do tortu w kształcie kobiety i jeden do placka chałwowego 🙂,a jutro tort bezowo-lodowy (robię 2 torty ,bo najpierw w sob.zapraszamy młodych,a w niedzielę''starych'')
potem sałatki.....mięsa,pizzerinki,zakąski.... 😮...roboty od zajebu....ale TO SIĘ DA 😎
MAŁA TERAZ ŚPI TO CHWILĘ ODPOCZNĘ,a potem dalej do roboty
Perełka ja się nie mogę nadziwić włoskom Pawełka 🤪
Tą wiadomość niby od Iwwwki też dostałam ,ale nie weszłam na to na szczęście 😮
🤪

• Mamusia
-Oliwka jak jej obcinam włoski siedzi jak zahipnotyzowana...haha mówię do niej''zrobimy włoskom pik pik''ta się leje i siedzi cicho 😁
a ten tort tak po prostu z biszkopta +kupne kremy i wycinam kształty ,a cyce zrobię z tego co mi zostanie jak wytnę talię...i na to krem ,potem ozdoby jakie ci tylko do głowy wpadną ja robię z masy marcepanowej i koraliki mam i kwiatki...
wstawię fote jak będzie gotowy

• Mamusia
No wiec jestem..
Perelka ja biore jakis czas takie tabsy "dzien dobry" na uspokojenie ziolowki + magnez.
daje srednio rezultat ale te inne valused itp tez nie dawaly mi rady 😁 eheh

Filmik boski, to nic ze tel wiadomo jak to jest ale tez jak M lazi bez celu i bebloli:P heh
A te jego wloski to szal poprostu 😁 😁 😁 nawet sobie nie moge wyobrazic go w innym fryzku 😁
hehe

Ja M tez sama obcinam... Ale to Ci Madzia zazdroszcze ze Olinek tak grzecznie siedzi 🙂 opitalam go momentami bo sie kreci ale ciul tam:P eheh wazne ze przy uszkach go nie swedzia na lato jak odrosna znowu to chce jakos go fajnie zciac tylko on ma takie liche te klaczki ze hoho 😁

A dzis zrobilam remament w szafie 😁
generalny 😁
I szok 😁
Bo pozostawialam niektore rzeczy dla M z lata.. jakies spodenki wieksze bluzeczki... i to mnie nie dziwi ze bluzki mu sa malawe bo bebzol ma jak sw mikolaj.
Ale spodenki WSZYSTKIE SA MU DOBRE.... 😮
nie wiem czy mam sie martwic??
wazy ok mierzy tez... tyle ze wtedy byl pucolini a teraz sie wyciagnol troszku.

MAM NA SPRZEDANIE KURTKE SKAJA SKORA COS TEGO BRAZ NA KROJ MARYNARKI Z LEKKA PODPINKA... MIALAM JA NA CHRZCIE.. NIE MAM TYLKO FUTERKA ( znikl przy przeprowadzce) ROZMIAR L JAK BY KTORAS BYLA ZAINTERESOWANA TO PISAC.
MIALAM JA MOZE ZE 3 RAZY UBRANA.

Elus a z ta nozka Niki jak? widzialam sandalki nosi lepiej cos?

• Mamusia
Laski... wygrzebane z kartonu:P
[URL=http://imageshack.us/photo/my-images/407/sdc16599.jpg/][IMG]http://img407.imageshack.us/img407/3838/sdc16599.jpg[/IMG][/URL]

Uploaded with [URL=http://imageshack.us]ImageShack.us[/URL]

Pamperek i liliputek 😁 hahaha
pierwsze body M i ostatnie:P
masakra jak to przelecialo:P

boże jaka różnica tak tego nie widać ale jak się przystawi pierwsze ciuszki to 😲 😲 😲 😲 😲 ale różnica a ja wciąż myślę że on taki mały 😜

Anka superowee zdjęcia hahaha zwłaszzcza to z nożyczkami i jak czeka naa kolację 🤪 🤪 🤪 🤪 🤪 🤪 🤪 🤪 🤪 🤪 🤪 🤪 🤪

• Mamusia
A to juz daaawno:P eheh
no oo Madzia pisala ze Oliwka nie lubi obcinac pazurkow... M tez wyrywa strasznie... ale jak sie dopadnei do nozyczek to oczywiscie ja sam 😮

Moje dziecko oszalalo chyba... spi juz 3 godzine.... 😮
oo niee... do wpol sie nie obudzi to pobudka... kto w nocy bedzie spal??:P
Wali go chyba.. rano przed kogutem pobudke mi robi a teraz bedzie se kimal???
🤪 🤢 😜

• Mamusia
MIlego wieczorku kobiety 🙂:*
I weekendu 🙂
Ja moze jutro wieczorem zagladne...przy usypianiu.

W PEPCO JAK PISALAM DOMI I ELI.. KURTECZKI DISNEYA NA WIOSNE DZIWECZECE I CHLOPIENCE CALE NA POLARZE....
Sa rewelacja mielismy rok temu.. i wiosne i jesien w niej chodzil.

a ogolnie kicha...
" do szczescia kobiety potrzebna jest druga kobieta i zakupy w sexshopie" moje motto od dzis!!

Dzień Dobrek !
Aniu dziekuej za info o kurteczke w pepco bo zaraz sie tam wybieram 😁
Ogólnie u nas lepiej tkz po ostanich ciezkich dniach z M wczoraj wieczorem porozmawilaismy na spokojnie i jest lepiej 😉 Kacper po dwóch dniach przestał gorączkować
W ogóle dostałam wypłate taka że pożal sie boże 🥴 aż nie wiem w co zainwestować..
Dzis popołudniu jade rozdać troche cv do takiej aleri handlowej bo na sklepach są wywieszki o przyjęciach 🙂
W ogóle nie mówiłam wam pisałam tylko Ance na gg ze M znów stracił prace ponieważ firma nie rozwija sie tak jak powinna to 5 nowo przyjetych panów zwolnili 😞
Dziewcczyny w tym roku to mamy jakies fatum chyba 🤢
Eh nerwówka straszna.
Uciekam na te zakupy bo mały musi coś miec
Miłego !

• Mamusia
hej
ja n sekundę...ciągle gotowanie i sprzątanie mam na łbie...jeszcze mam roboty...
DOSIK BARDZO MI PRZYKRO ,ZEZ PRACĄ ZNOWU NIE WYSZŁO...TRZYMAM KCIUKI ,ABY BYŁO W KOŃCU OK 🥴
JUT WSTAWIĘ FOTKI TORCIKÓW for you Perełka 😜...ALE MASA MARCEPANOWA TO JAKIEŚ GÓWNO...DO ŚMIECI POSZŁO... 😠
mój dostał ode mnie kurtkę...już cały zadowolony pojechał w niej na zakupy...,a mała śpi...lecę robić dalej ...zajrzę pewnie dopiero jutro przed południem
miłego weekendu` buziaki 😘