Skocz do zawartości

wrzesien 2010 | Forum o ciąży

ania87

Rekomendowane odpowiedzi

a z samochodem tak wiem marzy się bryka no ale ni stać 😞 było teraz mogę sobie powymyślać jaki chcę 🙂 hee taki jak mi się marzy to yyy odpada bo dzieciak by musiały za mną latać 😜

• Odpowiedzi 73,3 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Loli

10128

• buuterfly

7443

• Ania8888

7982

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Mamusia
Już po kuroniu...zero ofert...i dobrze...teraz znów za miesiąc 😎
Elka Franek zarąbisty 😁 😁 😁 😁 przystojniak 😜
Perełka autko też zajebiste.... dla was w sam raz takie duże ,bo liczna rodzinka 🙂
Elka u nas z lumpeksami jest słabo,albo ceny z kosmosu ,albo totalne szmaty...moja teściowa łazi to nie widzę,żeby coś fajnego kiedyś tam kupiła,....no chyba ,ze słabo szuka...ja może byłam kiedyś dwa razy w życiu w lumpku i byłam przerażona baby biegały i brały dosłownie na oślep wszystko...szok 😮 😲
bałam się,że mnie stratują.... 🙃
dlatego teraz już więcej nie próbowałam tam zaglądać 🤢
za pół godziny położę małą i wejdę na neta ,a teraz spadam
papa 😘

• Mamusia
Oliwka tak ładnie się bawi,że nie będę jej na siłę odciągać....przetrzymam ją trochę dłużej i przed 12.00 spróbuję uśpić...niech się bawi słonko moje 😁

kurde...chyba przydałaby mi się wizyta u okulisty...,bo coś mnie oczy bolą i mi jakby się rozmazywało gdzie nie gdzie na monitorze... 😮 😮 😮
jeszcze mi brylki przyjdzie nosić.... 😲

• Mamusia
moja królewna też już śpi...kurde mi jeszcze ćwierćwiecze nie stuknęło.....a już ślepota mnie bierze....co za los złośliwy 🙃
najwyżej okulary są w modzie heh 😜

u mnie dieta coś podupadła prze wolne mojego...teraz normalnie chodzi do pracy to będę bardziej się pilnować...dziś zamiast obiadu płatki fitness,zero słodyczy i spacer po ''obiedzie''
myślę o kupnie gorsetu albo czegoś co mi ten brzuchol okropny zmniejszy....ale boję się,ze to będzie widoczne spod ubrania bardzo 🤢

hehe tylko komfortu nie ma sciska strasznie a są różne ćwiczenia kurcze jak znajdę te co j rok temu ćwiczyłam to ci pośle super zmęczysz się i wypocisz

• Mamusia
A dziekuje, nie bardzo ale dajemy rade 😉
Dolaczyla do nas wysypka na buzi od syropu takze walczymy walczymy 😉
A u Ciebie czytalam nie ciekawie... 🤨
Oszczedzaj sie kochana 😘

Madziu nie kus nie kus 🙂

Ja szukam prezentu dla mamy.. i albo branzoletke do kompletu ktory kupila siora albo drzewko bonsai... 🙂

• Mamusia
Perełko ja i tak dużo robię bo trzymam dietę he he....z ćwiczeniami to gorzej...
piękne buty mają na allegro dziś przypadkiem pokaże aukcję mężowi i nagle mi się przypomni ,że dzień kobiet się zbliża ha hA i wtedy tylko szybko KUP TERAZ HAHAAH 😁 😁 😁 😁 😁

ja jestem za biżuteria 🙂