Skocz do zawartości

wrzesien 2010 | Forum o ciąży

ania87

Rekomendowane odpowiedzi

• Mamusia
dziady tak mają...normalnie 100 pytań do... 🤢 🤢 🤢

jakby nie wiem wielce specjaliści od każdego auta i zawsze wszystko wiedzą najlepiej...no i masz racje niech se sam przelicza...co za łepy zryte 🤢 🤢 🤢 🤢

ale na to ,to my nic nie poradzimy...wada wrodzona heh 😜

• Odpowiedzi 73,3 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Loli

10128

• buuterfly

7443

• Ania8888

7982

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

no oby tfu tfu 😜
  • no wypas ma a ja nie wiedziałam że to można wyłączyć 🤔
  • na pina yhhhh a jak bym zapomniała jeja 🤢
  • no ale wiesz co najlepsze mój nie ma prawa jazdy najwięcej niby wie nawet jak się jezdzi i na autach się znaa tak jak ja jeszczze hasło puscił jak będzie się psuć to se go będziesz naprawiać 🤔

• Mamusia
    Perelka napisał(a):
    a jak tam Olinek nasz słodki co porabia???
  • Mój siedzi w łóżeczku i się bawi 😜

• Olinek właśnie wrzuca mi co się da za szafkę rtv i się bawi tym, nowym rowerkiem...dlatego weszłam na neta na moment...ale zaraz czas śniadanko jej dać,więc będę niedługo spadać 🥴

hehe no właśnie ja nim będę jezdzić 🙂
  • ale ci powiem że wczoraj nie umiałam się do niego dodzwonić i nie wiedziałam co mam zrobić czy go brać czy nie,bo jak se pomyślałam że znowu mam wysłuchiwać to yhhhh 🤢 ao ale powiedziałam bierzemy i mojemu napisałam chyba nie będziesz zły?????

a to spryciara 😉 🙂
  • Mój to na śniadanie je kaszkę daję mu do butli ,butle kładę na pułeczkę przy misiu że misio pije i uciekam po chwili ten wypija i wywala za łóżeczko butle 😜

Kurcze muszę się nastawić na odstawienie małego od cycka bo dziś w nocy tylko muldał malutko mu poleciało i to tyle by było szkoda moich cyców a on se smoczka z tego robi 🤢

• Mamusia
    Perełka czasem lepiej zrobić tak jak się samej uważa,bo facet nie raz złe dokonuję wybory chociażby nam na złość...zrób tak jak uważasz za słuszne i potem ewentualnie mu wyjaśnisz czemu tak zrobiłaś ...na spokojnie i zrozumie i jeszcze będzie zadowolony.
    ja jak jestem czegoś pewna na 100% ,a mój ma fochy to i tak robię po swojemu....i jakoś nigdy źle na tym nie wyszliśmy 😎

spadam dać małej jedzonko
    będę koło 12 jak co papa 😘

• Mamusia
    hej kobity 🙂
    Perelka... dziady zawsze wiedza wszystko "najlepiej" wiec olac i robic swoje 😉
    A Iwie chodzilo o to ze kto byl nastepny na forum.. tak ja zrozumialam 😉
    Wiec Iwus kochanie chyba bylo jeszcze jeszcze kilka dziewczyn ktore byly przelotnie 🙂

Elka nie zazdroszcze... az mnei ciary oblazly nienawidze ucinac sie w palec 🤨
    😘

DOMI... SZAJBUSIE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! USPOKUJ SIE! 😘 😠 🤨
    wiem gdzie mieszkasz!
    Prosze to uznac za grozbe karalna 😜

Iwka.... jak Kuba spal?> goraczka jest?

Bo to co odpierdzielil w nocy M to przeszlo wszystko! 😮
    Spal i w nocy wolal znowu idz czy to dzidzi ( z dydkiem wiec ciezko okreslic) i machal reka... co jakis czas z wielkim rykiem MAMA MAMA.... przebudzal sie rzucal.
    A ciary mnie oblazy jak on oczy otwarte i na sufit pokazuje tata 😮 😠 🤢 🤢 🤢
    to ja nic go tylko miedzy nas go.
    ciagle tata baba z takim lamentem... wybudzal sie i od nowa.
    jakas masakra!
    zapalilismy swiatlo , dalam mu cos na uspokojenie wybudzilam go a ten so lezy z oczami otwartymi i sie rozglada.
    no nic niby usnol zgaslilismy a ten dalej galy otwarte i szuka mnie reka.
    ja juz padnieta, a ten dalej se lezy w pewnym momencie jak zaczol sie chichrac 🤢 🤢 🤢
    przytulil sie i spal... potem jeszcze ze 2 razy mnie wolal zeby go przytulic 🤨
    CO TO KURNA BYLO NIE MAM POJECIA!!!!

• Mamusia
    Perelka napisał(a):
    Kurcze muszę się nastawić na odstawienie małego od cycka bo dziś w nocy tylko muldał malutko mu poleciało i to tyle by było szkoda moich cyców a on se smoczka z tego robi 🤢

w nocy to ja to znoszę...ale w dzień czasem irytuję mnie jak ona do cyca ciągnie i wisi na nim bez ssania ... 🤢
    też będę pomału zamiast cyca wmuszać jej butelkę...
    pa 😘

• Mamusia
    Ania8888 napisał(a):
    hej kobity 🙂
    Perelka... dziady zawsze wiedza wszystko "najlepiej" wiec olac i robic swoje 😉
    A Iwie chodzilo o to ze kto byl nastepny na forum.. tak ja zrozumialam 😉
    Wiec Iwus kochanie chyba bylo jeszcze jeszcze kilka dziewczyn ktore byly przelotnie 🙂

Elka nie zazdroszcze... az mnei ciary oblazly nienawidze ucinac sie w palec 🤨
    😘

DOMI... SZAJBUSIE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! USPOKUJ SIE! 😘 😠 🤨
    wiem gdzie mieszkasz!
    Prosze to uznac za grozbe karalna 😜

Iwka.... jak Kuba spal?> goraczka jest?

Bo to co odpierdzielil w nocy M to przeszlo wszystko! 😮
    Spal i w nocy wolal znowu idz czy to dzidzi ( z dydkiem wiec ciezko okreslic) i machal reka... co jakis czas z wielkim rykiem MAMA MAMA.... przebudzal sie rzucal.
    A ciary mnie oblazy jak on oczy otwarte i na sufit pokazuje tata 😮 😠 🤢 🤢 🤢
    to ja nic go tylko miedzy nas go.
    ciagle tata baba z takim lamentem... wybudzal sie i od nowa.
    jakas masakra!
    zapalilismy swiatlo , dalam mu cos na uspokojenie wybudzilam go a ten so lezy z oczami otwartymi i sie rozglada.
    no nic niby usnol zgaslilismy a ten dalej galy otwarte i szuka mnie reka.
    ja juz padnieta, a ten dalej se lezy w pewnym momencie jak zaczol sie chichrac 🤢 🤢 🤢
    przytulil sie i spal... potem jeszcze ze 2 razy mnie wolal zeby go przytulic 🤨
    CO TO KURNA BYLO NIE MAM POJECIA!!!!

DUCHY 😮 😮 😮 😮 😮 😲 😲 😲 😲 😲 😲
    to z tym sufitem przeraża... 😲 😲 😲 😲 😲

• Mamusia
    sioperka22 napisał(a):
    Perełka czasem lepiej zrobić tak jak się samej uważa,bo facet nie raz złe dokonuję wybory chociażby nam na złość...zrób tak jak uważasz za słuszne i potem ewentualnie mu wyjaśnisz czemu tak zrobiłaś ...na spokojnie i zrozumie i jeszcze będzie zadowolony.
    ja jak jestem czegoś pewna na 100% ,a mój ma fochy to i tak robię po swojemu....i jakoś nigdy źle na tym nie wyszliśmy 😎

spadam dać małej jedzonko
    będę koło 12 jak co papa 😘

JA MAM TO SAMO!
    ZAWSZE ROBIE TO CO UWAZAM.. BO TAK JAK ON CHCE TO POTEM DZIWNE RZECZY WYCHODZA I NA WIERZCHU JEST MOJE AAAAA NIE MOWILAM??! 😁

WIEC
    PTK 1. KOBIETA MA ZAWSZE RACJE
    PTK. 2 KOBIETA MA ZAWSZE RACJE
    PTK 3. JAK NIE PAMIETASZ PATRZ PTK 1 I 2 🙂

A jak sama masz watpliwosci co z tym autem to moze jakiegos mechanika zapytaj czy jakiego innego faceta z rodziny co mysli.

Hmmm Aniu dziwne tak jakby widział duchy pamiętasz któraś z Was tu dała linka że dzieciaki widzą duchy 🤢
  • Madzia a ju przez dzień go odstawiłam bo nieraz mi robił wstydz czy w sklepie czy gdzie indziej ☺️ ☺️