Skocz do zawartości

wrzesien 2010 | Forum o ciąży

ania87

Rekomendowane odpowiedzi

• Mamusia
Hej,
mi net na wyczerpaniu wiec tylko zerkam 😞
Iwka ciesze sie ze poprawiam Ci humor 🙂
Ja tez uwielbiam te Twoje zakrecone posty 😘

Eklka.. ten zasys trza wyprobowac moze k urwie jaja za kare 😁 hyhyhy

ANKAAAAA 🤪 🤪 🤪 szal macicy!!!
GRATULUJE 🤪 🤪 🤪
czy to oznacza ze bedziesz czesciej z nami?? 🙃
No ale padlo nasza matka zalozycielka i zobacz 😁

eejjj... kurna na fb mi nie wchodiz bo ze jakis certyfikat mi wygasl dla nich... o co kurna chodzi 😠 😠 😠 😠
porabalo czy co 🤔

ogolnie M dzis kochany 😁
nie wiem co z prezentem na zajaczka ☺️ nie mam pomyslu... 🤔

• Odpowiedzi 73,3 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Loli

10128

• buuterfly

7443

• Ania8888

7982

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Mamusia
PRZEDE WSZYSTKIM Ania

serdeczne gratulację!
bardzo się ciesze...czekałam aż któraś wrześnióweczka to napisze 😁
i tak jak pisała Anka....matko założycielko zaś przodujesz...super!
i chyba po cichu zazdroszczę Ci tego stanu ...fajnie jest być w ciąży 😜

Ania nie mam pojęcie co za certyfikaty... 🤔 😮
Ja już po zakupach i wszystko lśni...,obiad prawie gotowy,mała śpi ,więc czas na relaks 😜
Ania co do prezentu na zajączka to my kupujemy to łóżko ,bo i tak chcieliśmy i dlatego podciągniemy to do formy \'\'prezentu\'\' no ale wiadomo jakieś jaja czy coś do pryskania na bank będzie 😁
PEREŁKA NO W KOŃCU SIĘ ODEZWAŁAŚ... 😁
pytałaś o Alka...lepiej z nim już od dawna jest w domu i już ok...tylko kaszel coś tam miał...a reszta dzieciaczków zdrowa 🙂
a jak tam Pawełek?zdrowy?co on ma z tym spaniem? 🤨 🤨 🤨

• Mamusia
Madziu lozko swietne ale ja mysle o czyms dorbnym bo nie stac mnie na takie prezenty.
Nie wiem bede musiala isc do jakiego sklepu popatrzec co jest.. moze jakies cymbalki.. albo hmm nie wiem.
wieczorem mailam mysl ale ja zgubilam.
Rozbita ejstem jak pudlo gwozdzi 🤢

Mala spi?? 🙂

• Mamusia
wiesz ja też bym nie kupowała takiego drogiego prezentu np.jakby to miała być jakaś zabawka...,bo też nie mamy na to kasy,ale łóżko i tak trzeba kupić dlatego niech będzie niby na Wielkanoc 🙂
moja mała najbardziej lubi książeczki lub kolorowanki z naklejkami ...tanie ,a jaka radocha 😁
tak Olinek śpi od 12 🙂

• Mamusia
no właśnie chodzi o to ,że ona śpi z nami w jednym łóżku pod ściana...
i chciałabym ,aby w końcu zaczęła spać sama.....a to łóżeczko co chce kupić ma zabezpieczenia wiec nie spadnie mam nadzieję 🤨
a w normalnym łóżeczku nie chce w ogóle spać...dlatego mam nadzieję ,że w nowym jakimś cudem będzie chciała... 🥴
a tak ogólnie to śpi raczej spokojnie ...,ale czasem zdarzy jej się przebudzić z płaczem..i po chwili znów zasypia...więc nie jest źle 🙂

• Mamusia
sioperka22 napisał(a):
aha...czasem słabo kumam haha 😁 😁 😁
ona leży spokojnie,nie muszę jej szukać po całym łóżku 😉
chociaż wiadomo jak kłoda to tez nie leży 😁 😁 😁
ale jest ok nie rozpycha się,więc póki co mieścimy się 😜

heheh no to zazdroszcze 😁 😁 😁 hihi
my jak spalismy we 3 razem to musialam sobie krzesko podstawiac zeby miec gdzie tylek wypiac 😜 eheh
a teraz jak dostawiamy to to jego lozeczko bez szczebelek to jest fuuuuul miejsca 😁
No i mam go pod reka wiec jak zalacze to potrzym,am go za reke poglaszcze itd 🙂

Paweł zdrowy a ze spaniem nie wiem co ma 🤢
  • Co do tego pasa fajny jest kupiłam sobie też taki ciuch do ćwiczeń który też działa jak sauna i wiecie co poszłam młodego do kościoła zaprowadzić i się spociłam jak cholera 🤪 działa lepiej niż ten pas heh [url=http://allegro.pl/show_item.php?item=2176038713]Tutaj podaj wyświetlaną nazwę linku...[/ur]wzięłam sobie L i myślałam jak to zobaczyłam że się nie zmieszczę w to a tam ooo weszłam bez problemu 🙂
  • Fajnie że Alek zdrowy 🙂

• Mamusia
    Perelka napisał(a):
    Paweł zdrowy a ze spaniem nie wiem co ma 🤢
  • Co do tego pasa fajny jest kupiłam sobie też taki ciuch do ćwiczeń który też działa jak sauna i wiecie co poszłam młodego do kościoła zaprowadzić i się spociłam jak cholera 🤪 działa lepiej niż ten pas heh [url=http://allegro.pl/show_item.php?item=2176038713]Tutaj podaj wyświetlaną nazwę linku...[/ur]wzięłam sobie L i myślałam jak to zobaczyłam że się nie zmieszczę w to a tam ooo weszłam bez problemu 🙂
  • Fajnie że Alek zdrowy 🙂

taki strój to już nie dla mnie... 🥴 ugotowałabym się..a z resztą chyba widoczne było by pod leginsami na przykład...?

• Mamusia
    Madziu ja mam caly bok szczebelek wyciagniety troche podniesione wyrko. On sobie wchodzi kiedy chce nawet sie bawi tam 🙂
    zasypia a jak zasnie to przenosimy go blisko naszego lozka ze robi sie wieeeeeeeeeeeelkie loze blokujemy kolka czym sie da i spimy 😉
    moze sprobuj tak moze bedzie chciala tak wejsc do lozka?

Iwona a ten pas tylko na tk tluszczowa? bo hmm... ja bym musiala se kupic taki zeby miesnie stymulowal jakos bo tl to nie mam chyba jako tako duzo tylko ze nadmiar skory.... 🤔

• Mamusia
    my mamy wyciągnięte 3 szczebelki ,ale ona musi mieć''dostęp''do cyca...a tak było by z tym ciężko...a w większym swoim łóżeczko to jednocześnie planuję..odzwyczaić ją od tego i jak zaśnie tam przenosić ,a jak w nocy się obudzi to mój pójdzie do niej ,żeby cyca nie wymuszała na mnie i jakoś to mam nadzieję,że się uda i w końcu mała zrozumie ,ze już nie ma w nocy cyca i tyle.. 🙂

Aniu ten pas to ściaga brzuch i przy okazji grzeje jak sauna ale nie tak jak ten strój mniej wiec stymuluje miesnie i spala tkanke tluszczowa wlasnie w nim siedze 😎

• Mamusia
    tylko ze jednego nie da się zrobić bez drugiego...bo jeżeli będzie z nami spała ,a ja nie będę jej dawać cyca ..to ona w nocy sama se weźmie...a tak jak będzie spała w swoim łóżeczku ,ale z nami w pokoju to może będzie łatwiej...bo dostępu do cyca nie będzie ,ani pokusy,że blisko są ...heh rozumiesz?

Madzia dobry sprawdzony sposob oduczenia cyca kolezanka mi polecila hehe od kwietnia zaczynam 😜 w nocy posmarowac cycek octem ona tak robila mloda ble i spi cala noc sama a przedtem miala ten sam problem co ja i ty czyli spac z nimi i wrzask w nocy czeste pobudki

• Mamusia
    Perelka napisał(a):
    Madzia dobry sprawdzony sposob oduczenia cyca kolezanka mi polecila hehe od kwietnia zaczynam 😜 w nocy posmarowac cycek octem ona tak robila mloda ble i spi cala noc sama a przedtem miala ten sam problem co ja i ty czyli spac z nimi i wrzask w nocy czeste pobudki

a powiedz mi jak to jest z tym octem?ten smak się długo utrzyma ? pomijam smród...ale zdzierżę... 🙃
    bo mała jest wytrwała i będzie do skutku próbować...o ile mi się nie rozryczy wniebogłosy ,że właśnie titek feeee 😮 🤔