Skocz do zawartości

wrzesien 2010 | Forum o ciąży

ania87

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 73,3 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Loli

10128

• buuterfly

7443

• Ania8888

7982

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

Dosik wież mi jest bardzo dużo pracy więcej niż z małymi dziećmi a się wydawało że będzie mniej i więcej problemów 😞 tu szkoła nauka zachowanie dom nauczyć dyscypliny bo teraz to wiesz wszystko na nie sama se zrób usłyszę wredna jesteś itd aż mi czasem się przykro robi 😞

Napewno przykro sie robi kochana 😘
ale to minie póżniej młoda bedzie Ci we wszystkim pomagać i bedzie idalna córunia mamusi 😁
zobaczysz 😘
Tak kacper lubi nago 😁 po kąpieli to ciezko go złapac by mu chociaz pampera ubrac 😁 hihihih
Perełka co na obiad robisz ? 🙂

a obiad będę robić rosołek i ziemniaczki z kurczaczkiem w sosiku a Ty?Oby tak było jak mówisz bo naprawdę czasem się załamuję że nie umiem dotrze do niej i z nią rozmawiać 😞

• Mamusia
Iwona ja uciekałam z domu, spotykałam się z facetem, który był 20lat starszy ode mnie i z jego jeszcze starszym kolegą policjantem. W wieku 17lat zaręczyłam się z 24letnim gościem 😜 Matkę od suki wyzywałam i szmaty. A teraz skoczyła bym za nia w ogień. Bo cokolwiek bym nie robiła i cokolwiek by się nie stało ona była jedyną pewną sprawą w moim życiu. I zawsze po prostu była. Dzisiaj jest moją prawdziwą przyjaciółką. Jedyną z resztą. Tylko ona widzi kiedy jestem zmęczona chociaż inni mają to głęboko. Czasami płacze w domu i ona mnie nie widzi a pisze sms czy u nas wszystko dobrze bo ona czuje , że coś nie gra 😮 Czarownica 🤪
Franio póki co bez zmian. Teraz próbuje jeść dużą łyżką. Łapie warzywa z zupy 😜

• Mamusia
No a później po południu piękę boczek 🙂 Bo dostałam od mamy taki surowy z ich hodowli 😜 Natarłam go ziółkami i czosnkiem i będzie na kanapeczki mhhh....A wiecie, że już nawet jemy rzodkiewkę z naszej działki 🤪 I sałata zaraz będzie i mam wielki krzak lubczyku 😉 Kocham ten mój ogródeczek tylko szkoda, że Franio chory i chodzić nie możemy tam robić.

tak kochana tak to jest z mamami wiedzą wszystko a nam si wydajje że nic nie dostrzegają 🙂 powiem Ci że moja mama nawet wiedziała kiedy jestem w ciąży 😉Ja te teraz mogę już coś powiedzieć na ten temat też wyczuwam że coś jest nie tak z moją małą córką 🙂 i tu własnie trzeba dużo rozmawiać mieć wspólny język o który bardzo trudno jest przede wszystkim rozmowa a moja mama ze mną bardzo mało rozmawiała 😞
  • Hehe musi to śmiesznie wyglądać 😁 😁

Na popołudniu ide jak zawsze kochana 🙂
    a na obiad właśnie nie mam pomysłu 🤨
    kuzynka w ciazy gada ze za duzo z nia przbywam i sie moze zaraziłam 😁 wariatka :P

Moja mama tez zawsze wie jak ze mną co nie tak i bardzo szybko zauwazyła ze moge byc w ciazy, jak wtedy nawet ja jeszcze tego nie podejzewałam 🙃

a my oglądamy było sobie życie 🙂 osik bo mamy takie rzeczy widzą z resztą ja kilka lat temu też widziałam że moja bardzo dobra znajoma jest w ciąży nikt niewiedziaał tylko jej mama a ja ją raz zobaczyłam ta przyszła na kawe i mówi muszę ci coś powiedzieć a ja jej mówię no wiem w ciąży jesteś a ta w szokku siedziała i skąd wiem hehe a ja po niej zauwazyłam i tak samo miałam teraz z żoną od kuzyna 😜

Ja mam taki spokój w domu sama siedze ze az nie chce mi sie z tąd ruszac 🤪
    chociaz tesknie za małym jak jestem w pracy bo od rana do południa on jest w żłobku popłudniu ja w pracy i wdze go tyle na wieczór ile nie spi 😞

No Dosik taki nasze życie ja miałam tak samo jak chodzilam do pracy od rana do wieczora czasem a jak był listopad i grudzień to każdy dzień po 12 h i widziełąm je jak szły do szkoły i jak już spały albo szły spać aż się serce mi krajało tylko że nie miałam czasu tak o tym myśleć bo ciągle z kasą miałam do czynienia i teraz widzę ile straciłam 😞