Skocz do zawartości

wrzesien 2010 | Forum o ciąży

ania87

Rekomendowane odpowiedzi

Hey laseczki ;*
jejciu ostatnio nie mam ani troche czasu by tu z wami poklachać wkurza mnie juz to 😞
Czasem zdaże co nieco nadrobić jak się uda 😮
Widze kolejna nowa wrześnióweczka 🙂 Super że jest po ciąży a dalej nas przybywa 🙂
U nas te nocki dalej fatalne 😞 wczoraj mały znów do 3 nie spał a jak płakał 😞 😞 😞
Masakra jakaś ja rano przed zajęciami no nie przytomna byłam 🤨
W ogóle ten mój okres to chyba nie okres sama nie wiem 🤨
ale wczoraj jakos nic nie leciało troche takiego brązowego
wiec jest chyba tak jak loli mówiła.
Zrobiłam teraz obiadek na szybko i czekam aż mały sie obudzi a pewnie zaraz to nastąpi bo juz 4 h śpi 😜

• Odpowiedzi 73,3 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Loli

10128

• buuterfly

7443

• Ania8888

7982

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

Eluś nikogo nie uraziłaś, ja pisząc to zastanawiałam się że tak właściwie to podziwiam wszystkie kobietki karmiące tylko piersią. ciężka praca 🙂 i przynajmniej kasy na mleko nie wydajecie tyle...bo mnie to zaczyna przerażać! całe opakowanie NAN w tydzień zjadła...a karmię pół na pół, także super 🙂
moja ryczy dalej, więc wylączam kompa i ide się nią porządnie zająć...
😞

• Mamusia
to tylko mi na tak dlugo mleko wystarcza 🤪 🤪

No ja juz zrobilam mielone, mala mi niestety 🤪tylko na tyle pozwolila juz nie zdzaylam obraz ziemniaczków ani zrobic mizerji :/

Przebralam ja bo troszeczke kupki zrobila i nadal usypia ale cos jej to nie idzie i poplakuje mi tutaj 😞

• Mamusia
dziewczyny ja nie wiem jak wy znajdujecie czas zeby tyle pisac, jan ie mam na nic czasu, o odpoczynku w dzien t juz zapomnialam calkiem., byla dzis znow polozna i mowila ze jak chce miec wiecej pokarmu wieczorem,(bo mi wieczorem brakuje i musze dokarmiac) to zebym sie zdrzemnela po poludniu, ha!tylko jak i kiedy! w niedziele chrzest, ganiam caly czas i cos robie, jest takie utrudnienie ze kuchnia jest w piwnicy, goscie beda na parterze a ja mam rzeczy na górze,i tak biegam, myje talerze bo od nowosci jeszcze w foliach byla cala zastawa, jutro musze do sklepu, przygotowac to wszystko to jakas masakra,juz bym chciala zeby bylo po

• Mamusia
a ile wasze maluszki jedza, bo moja butle to 90 na noc ale cos czuje ze niedlugo trzeba bedzie 120 robic.. poki co mleko na dlugo starcza bo raz je tylko, no i my dalej na bebilon comfort. lekarka mowila ze mozemy na bebilon pepti przejsc, ktoras to miala? jak wrażenia? chyba anulka miala cos mi sie kojarzy.. a ja jak zmienie to na zwykly bebilon pewnie, tez mowila ze moze byc byle juz przy bebilonie zostac a nie zmieniac tak marek, tak mi doradzila, moze cos w tym jest.

• Mamusia
a ja dzis znowu sama 😜 wiec sobie potem zamowie cos bo nie chce mi sie tylko dla mnie gotowAc 😉

Aniu bo my przewaznie przy karmieniu.. ja np tapczan non stop rozlozony stoi bujak na nim... a jak nie to lezy na lozku i kompa na stole wiec albo jedna reka albo normALNIE PISZE JAK ON SIE SOBA ZAJMUJE...

NO I POTEM WYCHODZA DZIWNE WYRAZY DUZE I MALE LITERY;p

• Mamusia
to ja nie chce zaparc bo i tak mamy z tym brzuchem problem, a zielone kupy to czasem tez mi robio po tym komforcie tyle ze ja juz teraz nie moge powiedddziec czy to po cztucznym czy ja cos zjadlam, ale zmienic musze bo zaparc to ona nie ma a mleko mi śmierdzi, jest małe i w cholere drogie. Ola w sumie je i nie narzeka ale to ma pewnie całkiem inny smak niz moje i nie chce zeby pardziej polubila tamto zwlaszcza ze widze ze sciagniete z cycow jej mniej idzie niz to sztuczne. dobrze ze poki co na cyca nie marudzi.

• Mamusia
Hhahaha Anulka to normalne
Ja mam identycznie ale mialam lepszy motyw kiedys sobie pomyslalam ze bede ja lulac w wozku i wnioslam wozek do salonu 😁 no i przez kilka dni on sobie tam siedzial.

I przyszli do nas znajomi zobaczyc Olcie i ja , ja mialam na rekach a noga lulalam wozek 🤪 🤪 Bartek sie zaczol smiac i mowi ze nawet i 2 dzieci bym uspila na raz 😁

• Mamusia
zielony- zimne mleko lub nie pasuje mleko.
zolto lekko zirelonkawa ok
zolta oki
i twarda to tak nie do konca git- zaparcia
taka jak by yy no leista nie
taka rzadka powinna byc zwarta tez ok.

no to masz teraz gerber po 10- polo
bebiko-do 12
nan tez do 12
nan pro podwujna paczka -600g po 18,99- polo, 900g puszka po 35zl- nie oplaca sie

wiec zostaw sobie puszki po b.comfort- latkiwej sie nabiera niz z tych tytek

A co do b.pepti to najbardziej zblizone do kobiecego ale jeszcze bardziej smierdzi niz comfort i jest na recepte- normalnie po ok24 a na recepte 12