Skocz do zawartości

wrzesien 2010 | Forum o ciąży

ania87

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 73,3 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Loli

10128

• buuterfly

7443

• Ania8888

7982

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Mamusia
Trochę mi się poprawił humor 🤪
WITAM
Pani Elu , podstawowy urlop to 20 tygodni czyli 140 dni. Pani urlop macierzyński ma do 28 stycznia 2011 roku. Może Pani wypisać wniosek na dodatkowy urlop macierzyński "fakultatywny" ( 2 tygodnie) .:
Od 29 stycznia do 11 lutego.
Pozostał Pani ponadto uriop wypoczynkowy tj. za 2009 -5 dni, za 2010 -20 dni i na 2011 -20 dni ,
Wniosek od 12-02-2011 do 15-04-2011
Luty-11
Marzec-23
Kwiecień-11
i wtedy może Pani wypisać wniosek o urlop wychowawczy tj. od 16 kwietnia 2011 do maksymalnie 30 czerwca 2012 (TAK PANI MA ZAWARTĄ UMOWĘ)
POZDRAWIAM

Tylko trochę nie rozumiem tego urlopu wypoczynkowego, ale ok 😜

co to jest ten urlop fakultatywny??? też chce 🙂

a ten wypoczynkowy to czego nie rozumiesz? normalny urlop zaległy z tego roku co Ci został to musisz go wykorzystać i z 2011 roku już też możesz sobie wykorzystać, ale że masz zamiar wrócić do pracy to sobie zostaw chociAŻ JEGO CZĘŚĆ

• Mamusia
jestem... nie mam jak dadrobic;(
tesciowa go przpilnowala a ja poszlam po pieluchy te rachunki wkoncu zaplacic eh jak wielblad szlam.. moje plecy poprostu koszmar...
a tesciowa go oczywiscie nosila caly czas 😮 😠
karol znowu nie wraca... i ogolnie szlam po drodze wylam.. zadzwonilam do niego ze albo zmienia prace albo ja wyprowadzam sie do mamy 🤢 bo mam dosc takiego zycia po 2 jak nie bylismy malzenstwem to widywalismy sie w weekendy tyl;ko i teraz tez tsak jest 😠

bedziemy rozmawiac jak wroci..

Aniu Ty dzielna kobietko! popatrz jak sobie sama ze wszystkim radzisz! bo musisz, wiem...ale niejedna to by już dawno tym dupła! także my Cię podziwiamy, Ty wiesz 🙂

porozmawiać z Karolem nie zaszkodzi, ale chyba żeby został w tej pracy i jeździł bliżej czy mniej, to nie ma szans no nie? ech zasrana praca... 😠

• Mamusia
I dobrze Aniu bo tak to nie gadanie przez telefon. A i on pewnie wolał by być na miejscu.
Aga dobrze gada....Ja też Cię podziwiam że tak sobie radzisz. Może Ty tego nie widzisz , ale radzisz sobie świetnie.
Rispektttttt siostro 😁 Buzi 😘 😘 😘 😘 A teraz z języczkiem 😜 😜 😜 😜 Hahahahah

• Mamusia
No, ale go jebne tego Krystiana 😠 Ja tu cała w skowronkach, że do kwietnia aż kasę będę miała a po nim to jak po kaczce spłynęło 😠 I jeszcze mu mówię, że nie będzie musiał wyjeżdżać tak szybko i żeby był miły w pracy to mu umowe może przedłuża.A ten , że on i tak tam nie chce pracować do kwietnia bo wtedy sezon się zaczyna 😮 To ciekawe gdzie on znajdzie robotę 🤢 Dupek...Niech spierd...Dam sobie radę bez niego 😜 😎

Aniu niesądze. Asia miałam znieczulenie w prywatnej kliniece z tego co pamiętam, a ubezpieczenie jej chopa to pokrywa. oni są fajnie ubezpieczeni z jego firmy, więc firma im zwróci...wątpie że możesz się ubiegać o zwrot...
zresztą jak? nie płaciłaś przecież za nic no nie?