Skocz do zawartości

wrzesien 2010 | Forum o ciąży

ania87

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 73,3 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Loli

10128

• buuterfly

7443

• Ania8888

7982

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Mamusia
Ja zawsze na romantyczny nastroj i romantyczka kolacje robilam placek po wegiersku wjec jak twoj lubi placki ziemniaczane to to danie jak najbardziej przy swiecachsie nadaje 😁 z sosikiem i mieskiem 😁 mniam jeszcze lekko polane smietanka tychotka 😁

Az zrobilyscie mi normalnie smaka :d
U mnie dzis stek w sosie wlasnym z ziemniaczkami i buraczkami 🙂

• Mamusia
A ja mam w domu kataklizm. Wczoraj z siostrą na pogotowiu do 24 w nocy, a dzisiaj teściowa się zapowiedziała na jutro z wizytą i do tego mama mi się rozłożyła...Wymiotuje, jeszcze gdzieś upadła na błocie i się poobijała 😮 W domu bałagan...Staram się to ogarnąć, ale za duża ta rudera 🤔 Brzuchol boli, plecy łupią....

• Mamusia
perelka piekne to zdjecie z dzidzią,jestem pod wrazeniem, ja tez bylam na usg 3d ale nawet nie wklejam bo nic nie widac na tych zdjeciach, nawet nie mam zdjec tylko film sam, sama zrobilam pare z filmu ale beznadzieja totalna. tyle ze sie dowiedzialam ze dziecko zdrowe to sie ciesze ale efektow wizualnych nie mialam

a ja dzis sie mialam uczyc i co i usnelam, na egzaminie powiem ze przykro mi bardzo ale dziecko chcialo pospac z mama i egzamin wtedy nie byl wazny 😁

Perełka śliczne jest to zdjęcie 3D 🙂
Ja się dowiem po ile u nas jest to 3D i może teraz zrobie to USG 🙂
kurde też bym chciałam mieć płytke z filmikiem z USG, jak dotychczas z normalnego USG
otrzymywałam tylko zdjęcia.
Perełka ta stronka mnie też nie działa co tam podałaś niżej

Perełka śliczne jest to zdjęcie 3D 🙂
Ja się dowiem po ile u nas jest to 3D i może teraz zrobie to USG 🙂
kurde też bym chciałam mieć płytke z filmikiem z USG, jak dotychczas z normalnego USG
otrzymywałam tylko zdjęcia.
Perełka ta stronka mnie też nie działa co tam podałaś niżej

• Mamusia
witam wieczorem......perełka super dzidzioch he he 😁 też niedługo będę miała usg 3d.......byłam dziś u lekarza po 4 tyg.przytyłam 1,6kg więc nie jest źle córeczka ma się dobrze i wszystko jest ok,dostałam skierowanie na tą glukozę inne badania za 2 tyg.mi zaleci........miałam dziś udany dzień ale niestety pokłóciłam się z moim i już mi się nic nie chce już parę godzin ze sobą nie rozmawiamy ,a poszło o bzdete..... 😠 😠 😠 😠 😠 😠 😠 😞 😞 😞 😞 😞 😞 😞 humor mam do niczego i hormony zaczynają w tej sytuacji nakłaniać mnie do płaczu chociaż nie jest aż tak źle,...bywały gorsze kłótnie ,a tak mi się ryczeć chce jak nigdy 😞 😞 😞 😞 😞 ☺️ ☺️ ☺️ ☺️ ☺️

• Mamusia
w moim przypadku musialam zrobic to 3d bo lekarz nie mogl sprawdzic na zwyklym czy wszystko dobrze z sercem i innymi narządami, kiepsko było widac poprostu, zawsze bylo nie dokladnie ale dziecko bylo male i mozna bylo myslec ze daltego ale w 20tc juz powinno byc widac a nie bylo. lekarz powiedzial ze taka mam skóre która nie przepuszcza tych fal z usg i zle widac, myslalam ze moze za gruba jestem i tłuszczyk przeszkadza ale on powiedzial ze to raczej nie to bo nerek mi tez nie mogł sprawdzic tym usg no a na plecach to nie mam pokładów tłuszczu raczej. wiec poszlan na to 3d i dr spradzil wszystko co mial spradzic bo obraz byl duzy ale rysy twarzy były zamazane, praktycznie nic nie widac, dlatego w wiekszosci badanie bylo na 2d normalnym a tylko mi chcial na chwile pokazac jak to wyglada, poweidzial ze ocenic moze wszystko ale woidocznosc u mnie duzo gorsza niz u innych, z tym ze pocieszyl mnie ze niektore panie maja jeszcze gorzej (ale chyba nieliczne) i ten drugi mowil ze to zalezy tez od umięśnienia macicy i różnych rzeczy, wody itd, cos tam jeszcze mówił. także ja dzidzie pooglądam dobrze dopiero po porodzie bo tak to nie widać niestety, myślałam że to sprzęt a to ja nawalam 🤢
a co do ceny to 200zl u mnie

Sioperka nie załamuj sie bo u mnie wcale nie lepiej. Zdecydowanie mam dosc jego zachowania... kolejna kłotnia i to przez jego jakies durne wymyslanie.. Ja juz nie mam sily do niego 😞 ehh...Mam nadzieje ze u Was lepiej. Mam troszke stron do nadrobienia to zabieram sie do czytania. I wyglada na to ze na kolejne usg pojde znowu sama..

Wogoóle to sie własnie pozbyłam kolczyka z nosa. Bolało strasznie ale wolałam sie teraz go pozbyc a nie na szybko gdyby cos sie działo (odpukac).. 🤢

Witam Mamuśki 🙂
My już tak wcześnie na nogach, bo mój maluszek od 7 juz kopniaczkami budzi 😁
A tu widze dziewczyny niżej w smutnych wieczornych nastrojach były :*
Wszystko wróci do normy Sioperka i Eluska, wiece ze bez kłótni nigdy się nie obejdzie
ale napewno wszytko wróci do normy wieć nie smutać się :*
Zapomniałam się pochawaliś wczoraj ale wybraliśmy juz tapete do pokoju maluszka i naszego 🙂
Będzie koloru takiego żywo zielonego, dziś jeszcze chcemy sie porozglądać za jakąś nową kanapą do pokoju bo ta nasz skóro podobna niesmowici sie zniszczyła w 1,5 roku ;/
Musze jeszcze cały domek wysprzątać :P
Wieć zajrze to znów póżniej a teraz lece pod prysznic
Bużkaa 😉