Skocz do zawartości

wrzesien 2010 | Forum o ciąży

ania87

Rekomendowane odpowiedzi

Elutek mój 😘 😘 pewnie że nie! żadna z nas nie popełni błędów rodziców! no way!!

Aniu hmm chodzi chyba o to, jak dobrze Cie zrozumiałam, że kupujecie mieszkanie od razu z kredytem...zadłużone tak jak by. że Wy weźmiecie kredyt spłacicie tych ludzi, a oni Wam mieszkanie z kredytem dadzą. chyba tak? nie no! bez sensu...nie wiem! dowiedz się!
albo to jest tak że część zapłacicie tym ludziom, a część spłącicie kredytu pod hipotekę ( to taki co się go dostaje na mieszkanie - normalna sprawa ).
ech a to że zielono i PRL? zrobicie po swojemu, weisz jaka radość będzie?
a że się tam ktoś rozwodzi? Anka! jak się będziecie mieli rozwieść to się rozwiedziecie i bez mieszkania tego czy tamtego. jeśli tylko Ci się podoba...to bierzcie!
albo moze skoro tak szybko znalazłaś te, to warto poszukać innego? które od razu będzie ok? wejdziesz i powiesz! tak! to jest to, tu mój synek będzie jeździł na rowerku i rysował nam panele 😜

• Odpowiedzi 73,3 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Loli

10128

• buuterfly

7443

• Ania8888

7982

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Mamusia
Anulka ja Ci pwoem, że jak sie na to mieszkanie zdecydujecie to wszystko dokladnie sprawdzcie. Ksiegi wieczyste i czy nie ma zadluzen, firmy od gazu, pradu i te reszte. Bo to roznie bywa. A co do wystroju to wiadomo ze zrobilabys po swojemu i zupelnie inne mieszkanie.
Ktos wzial kredyt pod hipoteke i odsprzedal bo np nie wyrabial na raty. I ten kredyt z domem pod hipoteka odkupila inna osoba ktora tez chce sprzedac. I to jest tak ze jakbyscie np nie splacili raty czy cos to wam chate zabiora bo kredyt jest pod hipoteke. Na tym to polega.
A co do rozwodu to ja w takie rzeczy nie wierze ze mieszkanie jakies fatum czy cos. Pewnie obie te pary mialy kaktusy w domu, dlatego ja nigdy nie mialam i miec nie bede! Finito 🙂

• Mamusia
Ehhh Elciu :* 😘 ☺️ jak , ja widze na zdjeciach twoja siostre to normalnie wykapana ty ! piszesz co cie spotyka i spotykalo i wiesz ze ona przechodzi to co ty przechodzilas 😞 smutne to 😞 sama nie wiem co powiedziec ! Wziela bym ja do siebie ! ehhhhh 😞 albo chociarz jak najczesciej do siebie ! na weekend , ferie cokolwiek zeby ona czula ta milosc od ciebie kochana !

p.s jak czyms urazilalm wielgasny cmokas 😁

• Mamusia
Agaa napisał(a):
Elutek mój 😘 😘 pewnie że nie! żadna z nas nie popełni błędów rodziców! no way!!

Aniu hmm chodzi chyba o to, jak dobrze Cie zrozumiałam, że kupujecie mieszkanie od razu z kredytem...zadłużone tak jak by. że Wy weźmiecie kredyt spłacicie tych ludzi, a oni Wam mieszkanie z kredytem dadzą. chyba tak? nie no! bez sensu...nie wiem! dowiedz się!
albo to jest tak że część zapłacicie tym ludziom, a część spłącicie kredytu pod hipotekę ( to taki co się go dostaje na mieszkanie - normalna sprawa ).
ech a to że zielono i PRL? zrobicie po swojemu, weisz jaka radość będzie?
a że się tam ktoś rozwodzi? Anka! jak się będziecie mieli rozwieść to się rozwiedziecie i bez mieszkania tego czy tamtego. jeśli tylko Ci się podoba...to bierzcie!
albo moze skoro tak szybko znalazłaś te, to warto poszukać innego? które od razu będzie ok? wejdziesz i powiesz! tak! to jest to, tu mój synek będzie jeździł na rowerku i rysował nam panele 😜

ehh... nie wiem.. ten kolor chyba mnie przerazil i ten wystruj;/jak bym weszla w gole sciany to by bylo imnaczej... 😁
A takie meiszkanie gdzie on by jezdzil na rowerku i rysowal po scianach to mi kurwa dzis zwailo o 10 rano 😞
A agus, tu ciezko znalesc mieszkanie wiesz, bo to baaardzo mala miejscowosc... powiedzmy miasteczko! bo zeby w pol godziny spacerem przejsc w zdloz to wybacz 😜 ahahhaha

e wydaje mi sie ze ten koles jakis taki przygnebiosowaty i ten wystruj nie ten!
A z ta hipoteka musze sie kurde dowiedziec... bo za kogos kurwa splacac nie bede a jak kupuje to zeby bylo moje a nie kuzwa banku;/

• Mamusia
O jeny!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Ale najechałyście tam na chacie! Szok! Kurde jakos probowalam nadrobic ale jak zaczelam czytac ze bedziecie sobie lizac i jak waszym zwisaja i dyndaja to ufff ide chyba starego gwałcić.
Heh szkoda ze juz was ni ma 😞 Kurde przyszedl facet bo przyniosł nam "ściereczki do kurzu"--->Loli 🙂 i gadula straszna!
Ech mlodey dzis bedzie mial dzien dziecka. Caly dzien prawie nie spal a teraz od ok 17 spi. Ciekawe czy wstanie na jedzenie.
To i ja zmyku zmyku starego do wyra. Musze tylko drut poszukac, bo nie pamietam gdzie go zostawilam hehehe 🙂
Dobranoc 😘

Cześć laseczki 🙂Co tam u Was słychać?U nas jak ząbków nie widać tak nie widać,ja schudłam 3 kilo i jedziemy na wakacje 🙂nagrałam wam malego ale teraz nie mam jak wam tego przeslam bo siedze na laptopie a moj tu nie ma blootacha.w przyszly tygzien konczy mi sie macierzynski 😞 potem urlop i mam nadzieje ze daja mi urlop wychowawczy,Czy juz wasze dzieciaczki daja stopki do buziek bo moj probuje ale ciezko mu to idzie bo grubasek z niego .Zajrze pozniej bo plaksa lezy obok mnie 😘