Skocz do zawartości

wrzesien 2010 | Forum o ciąży

ania87

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 73,3 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Loli

10128

• buuterfly

7443

• Ania8888

7982

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

podobno do Twojego B 🙂 czy nie? 🙂 tak mi się wydaje.
nie wiem, coś chyba o tym że jesteśmy w czołówce, że najszybciej potrafimy my polacy tak gadać 🙂 ileś tam słów na sek. ale nie pamiętam ile 🙂

• Mamusia
hehe jak juz go ubraniach facetow to moj ma taki sweterek rozpinany i kiedys mi sie cos jebło i pralke ustawilam na 90 stopni, wiec teraz ten sweterek to raczej na Kubusia hehe a ten walniety dalej go zaklada. |Wiec wstyd i katastrofa schowalam do wora. Zobacze kiedy sie o niego upomni

http://www.norc.pl/street-view/
nic więcej nie umiem znaleźć, ale jak się obrócicie to za tym białym samochodem pod rugiej stronie drogi, za drzewami, jeszcze jakiś kawałek drogi...mieszkam 🤪 🤪 🤪 🤪 🤪 🤪

zbieram sie do sprzątania kocury 😁
😘

hej laseczki no normalnie nie moge was nadrobic taka mam marude w domku 😞nic mu nie pasuje dobrze ze w nocy spi pil tylko dwa razy w sumie przed spaniem potem o 1:30 i rano o 6:30 no i basta ryk od rana uffff uszy mi wiedna 😞A co tam u Was???

no dziewczyny zabolalo 😞jak tak dalej bedzie mnie gryzc to bede musiala go odstawic bo mi raz cyca odgryzie hehe 😉Cos gdzies tu wyczytalam o obracaniu chyba dzieci jak sie nie myle tak?Moj dzis pierwszy raz sie sam obrucil na brzuszek i oo ryk bo spowrotem nie umial