Skocz do zawartości

wrzesien 2010 | Forum o ciąży

ania87

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 73,3 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Loli

10128

• buuterfly

7443

• Ania8888

7982

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Mamusia
no ja tez uwielbiam czekolade z mleka w proszku. albo robie tzw blok. to tej foremki keksowki wlewam ta czekolade i wszelkiego rodzaju bakalie plus ciasteczka pokruszone, co tam masz jak wystygnie to sie fajnie kroi i wyglada, a juz nie wspomne o smaku i kaloriach 🙂

• Mamusia
Bo dzwoni do mnie ostatnio jak mały ryczy bo głodny, a ja robię mleko. I daję jej do zrozumienie SPIERDALAJ NIE DZWOŃ TERAZ BO DZIECKO WYJE Z GŁODU , A JA SŁUCHAJĄC CIEBIE NIE MAM JAK ZROBIĆ MLEKO. Ale ona dalej swoje, że co tam słcyhać? Jak julka? Jak mama i truje mi.....I w końcu wieczne pytanie. Czy przyjedziecie w weekend, To nie wytrzymałam i jej powiedziałam, że nie i ta sama droga, że też siedzą w domu i nic nie robią i mogą sobie przyjechać 🤪I coś tam powiedziała i się rozłączyła hehehe 😁 Tzn ja się rozłączyłam bo powiedziałam, że idę robić mleko i nie mam teraz czasu 😜

Jakoś tu ciachawo 😜
No i nie dokonczyłam wam wtedy bo tesciowa przyszła 🙂
z malutkim juz coraz lepiej
gorączki już nie ma 🙂
tylko jeszcze apetyt taki troche lichy ale jest dobrze swoje zjada 🙂
Ja miałam pracowac dziś i wczoraj ale ze względu na chorobe małego zrezygnowałam 😉
a jak tam u was laseczki ? 🙂

no jaaa 🙂
mnie nie było to pustki 😁

tak tak, deklarację byłam zawieść do skarbowego, ale cały dzień spędziłam u ciężarnej koleżanki. ona w 38 tc, gdzie każda z nas już bardzo chciała urodzić a ona do mnie 'aga pierdole, nie rodze, nie musze, nie chce, tak mi dobrze' 🙂 dziwna jakaś 😁

ale miły dzień był. za chwile się myjemy i chyba zabiorę się za sprzątanie, bo nie lubie w sobote ostatnio sprzątać... 😮