Skocz do zawartości

wrzesien 2010 | Forum o ciąży

ania87

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 73,3 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Loli

10128

• buuterfly

7443

• Ania8888

7982

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Mamusia
u mnie wiesz, zrozumiec zrozumiem i niby wiem co powiedziec i jak ale jak przychodzi co do czego to brakuje mi wyrazow 😞
moj dzis poszedl bo pierwszy raz mial jechac autem do pracy sam i co? oczywiscie nie odpalil, nosz szlag by trafil to auto spokuj bedzie. Musze sie chyba nastawic z tym autem to odszkodowanie bedzie duze hehe, najlepsze wyjscie 😞

Loli ile Ty masz postów 🤪 🤪

a co do wysypki, to nie wiem...obserwuj to, a dużo tego ma? czy takie pojedyncze? i tylko na plecach??

moja znowu od dwóch dni ma przy...odbyciku całe czerwone! a smaruje jej co zmiana pampersa i to grubo... 😮 tylko że zmieniłam z niveii na odparzenia, na sudocrem, więc może dlatego. tamto było lepsze 😮

• Mamusia
Agaa wiem wlasnie , ze mam strasznie duzo postów ehhh.... chyba bede sobie musiala nachwile oddychnac od nich.

No nie ma tego tak duzo sprawdzalam teraz i nie ma, moze jest ich 5 ? jakis po 1 cm okraglych ! ale zlaoze sie ze jak sie zaczniemy kapac to znow wyjda :/ tylko Agus to ma na pleckach !

Noo moja tez ma czasem przy dupce odpazenia i jakies chrostki jej powychodzily ale tez jej czesto smaruje sudocreme, zawsze na noc smauje mocno !
A wiecie ze od urodzenia Oli sudokrem sie jeszcze nie skonczyl :O yyy ja nie wiem 😁 dopiero przy polowie jestem !

• Mamusia
Hej dziewczyny!
U nas w porządku, mały marudzi ale idzie mu drugi ząbek tak ,że jest usprawiedliwiony 🙂
Nie mam wogóle czasu, troszkę was podczytuje wieczorami ale nawet nie mam jak z wami pogadać bo zwykle już nikogo nie ma 🤨
Od pierwszego będzie jeszcze gorzej , bo mój mąż idzie w końcu do pracy, i to do prawie dwóch 🤪
Czekam i czekam aż zrobi się cieplej, na spacery prawie wogóle nie chodzimy, bo ja się strasznie przeziębiłam i nawet w piątek byliśmy na szczepieniu i nie dostał ze względu na to, że ja jestem chora, ale za to pan doktor skontrolował nam uszka i jest w porządku 🙂, a trochę się martwiłam bo mocno pocierał główką o prześcieradło.
Wyskakują mu też na skórze takie placki malutkie gdzie skórka jest tak jakby obtarta i szorstka 😞 obawiam się, że to może być skazowe 😞 ale jak narazie znalazłam trzy takie miejsca oprócz wysypki wkoło ust, ale to chyba od śłiny - mam nadzieję.
Dziś tu cicho, jak zwykle 🙂 więc pozdrawiamy z Olkiem wszystkie dzieciaczki wrześniowe i ich mamusie!
A właśnie jeszcze brawo dla Boryska, że się odnalazł!

heja dziewczynki :*

zdałam prawko!!!! 🤪 🤪 🤪 🤪 lecę na obiad będę później, mam nadzieję pogadamy na spokojnie 🙂
buziaki dla dzidziołków 😘 😘 😘 😘 😘 😘 🙂

😎

Loli napisał(a):
Wow Ale Admin pomieszal 😁 chyba ciezko sie teraz bedzie lekko odnalec w tym wszystkim !
No ale pozadku wiosenne musza byc 😉
Agus nie mam zielonego pojecia co jest jej 😞 jak do pon nie zniknie to ide do lekarza !

Loli, tylko za pierwszym razem, później już będziesz wiedziała gdzie wejść 🙂 A myślę, że dla nowych osób, to forum będzie teraz bardziej przejrzyste.

• Mamusia
admin napisał(a):
Loli napisał(a):
Wow Ale Admin pomieszal 😁 chyba ciezko sie teraz bedzie lekko odnalec w tym wszystkim !
No ale pozadku wiosenne musza byc 😉
Agus nie mam zielonego pojecia co jest jej 😞 jak do pon nie zniknie to ide do lekarza !

Loli, tylko za pierwszym razem, później już będziesz wiedziała gdzie wejść 🙂 A myślę, że dla nowych osób, to forum będzie teraz bardziej przejrzyste.

Adminie - wiem wiem 😉 ale co cie wzielo na takie pozadeczki 😉

hej
elu super ze sie znalazł bardzo sie ciesze 🙂
qrka gratulacje zdania prawka 😘 😘 😘 😘 🙂
i maly komunikat
zostaly mi 3 opakowania mleka nan pro jak ktoras go uzywa i chce to jej wysle bo ja juz go nie bede dawac adasiowi.

qrka napisał(a):
heja dziewczynki :*

zdałam prawko!!!! 🤪 🤪 🤪 🤪 lecę na obiad będę później, mam nadzieję pogadamy na spokojnie 🙂
buziaki dla dzidziołków 😘 😘 😘 😘 😘 😘 🙂

😎

Gratulacje kochana ;*

qreczka gratulacje!!!!!! ale super że masz z głowy to prawko 🙂 🙂

Asiu my nie używamy tego mleczka także...nie skorzystamy 😞

Loli mój będzie leciał do Londynu w okresie jakoś dwóch miesięcy, także kto wie czy się rzeczywiście pod tym aniołkiem nie spotkamy 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂

• Mamusia
Aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa ELaaaa!!!!!!! super super z e sie odnalazl!!!!!!!!!! jedyyyyy.. kamien z serca! wysciskaj go od nas!
A jeszcze dzis tesciowej o nim popwiadalm....!! I ona do mnie jej zeby nie zagryzly go inne i zeby nie zmarzl.... zmartwila sie... a tu taka wiadomosc.. jej... 🙃 🙃 🙃 🙃
i chcialam ndrobic ale troche aby poczytalam i nie moglam powstrzymac sie zeby napisac o Borysku 🙂

Kasiu ... 🤪 gratuluje 🤪

A u mnie.... ehhhhhhhhhhhhhhhhhhh DUPA DAY.... wczorja K wrocil o polnocy.. nie wnikam w temat glebiej bo az wstyd .. ale byla wojna w huj... 😞 juz jest lepiej i dzis JA mam wychodne... 😁
A Marcys oki.... 🙂 obudzil sie o 6 i bajke chcial ogladac 🙂

• Mamusia
Agaa napisał(a):
qreczka gratulacje!!!!!! ale super że masz z głowy to prawko 🙂 🙂

Asiu my nie używamy tego mleczka także...nie skorzystamy 😞

Loli mój będzie leciał do Londynu w okresie jakoś dwóch miesięcy, także kto wie czy się rzeczywiście pod tym aniołkiem nie spotkamy 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂

AGAAAA POWAZNIE ?????????????????????????????????????????????//