Skocz do zawartości

wrzesien 2010 | Forum o ciąży

ania87

Rekomendowane odpowiedzi

ania87 napisał(a):

Asiu ile byś chciala kasy za mleczko, i dlaczego juz nie dajesz Adasiowi? cos mu po nim bylo? zmieniasz na inne? mi ono odpowiada nawet

aniu nic nie chce kasy poprostu nie chialabym zebys sie zmarnowalo a Adsiowi nie moge juz dawac bo ma skaze białkowa i musialam mu zmienic mleko.
tu jest numer mojego gg 9548438 jak nadal jestes zainteresowana to daj znac 🙂

• Odpowiedzi 73,3 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Loli

10128

• buuterfly

7443

• Ania8888

7982

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

Iwwwa, a pozniej tutaj albo na gadu u Loli napisalam ze z Toba wariatko obowiazkowo tez 😁
Loli może potwierdzić, no nie? 🙂

ale to jeszcze nic pewnego, bo jak z kasą? co z mała zrobie? Mich chce na dłuzej jechać...sama nie wiem jak to będzie.

• Mamusia
Agaa dobra dobra juz ja swoje wiem hehe 🙂
jak wczesniej bilety zarezerwujecie to bedzie tanio. My teraz w jedna strone 24,99 a w druga 33.99 funta, a na malego 21 funtow standartowo. Takze tanio nawet. W obie str z oplatami itd jakos 270 funtow bo tam plus walizki jeszcze. Takze kwestia terminu i czasu na zabukowanie. A mala ze soba obowiazkowo bo jak to tak narzeczona moja przyleci a mojego syna nie?

no to tanio 🙂 powiedzmy...
eeee bede pisać jak coś bedzie wiecej wiadomo, bo coraz mniej mi się ta propozycja podoba.
jak sobie koszty podliczyliśmy to mój przylot tam z małą to dodatkowy koszt, zupełnie 'niepotrzebny', a tak bardzo bym chciała Was zobaczyć...tam akurat 🙂

bobas napisał(a):
a u nas dzisiaj byli znalomi ktorych poznalismy na wakacjach w zeszlym roku i zaprosili nas na slub 🤪
posiedzielismy posmialismy sie wypilismy bylo bardzo milo.

Asiu to pięknie ze tak miło wam mineła sobota 🙂
i ze na slub idziecie 😁
u nas jak u nas 🙂
dzis porzadki i robiłam jedzonko bo jutro przyjeżdza rodzinka z Krakowa 🙂
Pakować się moje Kochane krakowianki i wpadać też !! 😁

Iwwwa nie zostawie małej 🙂
no way!

ale pomarzyć o przyjeździe i spotkaniu z Wami można 🙂 będę dawać znać co i jak z tym ewentualnym przyjazdem 🙂

idę spać 😘 😘

dzien dobry pierwsze??
łaaaaał.
Noc taka sobie ale żyjemy.
Dzisiaj ja odpoczywam i cały dzien z Niką spędzam a co 😁
Jutro do mamy pojade, a dzisiaj tylko obiadek zrobić.

• Mamusia
2hihi 🙂
Co tam? widze temat spotkanie.... hmm....

My wczoraj bylismy u mnie w miescie, bylo fajnie:0 moja kumpele wyciagnelismy ... 🙂
Ale mi sie przykro zrobilo.. jak rozebralam sie z kurtki... a ona do mnie czy znowu w ciazy jestem 😮 ☺️ - bo taki brzuch mam.... 🤨

Idziemy na obiad do tesciow i moze do ciotki Karola 🙂 do zas 🙂

Milej niedzieli kochane:****

hej dziewczynki
u nas nocka też nie bardzo....czy łóżeczka Waszych dzieci też tak skrzypią??? bo jak się wkurze to wyrzuce tego starego grata i kupie jej nowe, bo spać przez to nie umiem! 😠

no i Ewa chyba ma to uczulenie, bo rumień z policzków jej nie zniknął 😞

do nas przychodzi szwagierka rozwiedziona 😁 na obiad ze swoją córeczką, także od rana latanina. i mówie mojemu żeby zrobić normalne kotlecik z kurczaka o mała Magda pewnie nie zje jego kurczaka po hawajsku ( czy jakoś tak! ) ale się uparł...więc ukradłam mu kawałek fileta i schowałam i zrobie tego kotlecika 😜 no jak dzieci, mówie Wam 🙂

Ania skąd ja to znam...jak się najem, albo pod koniec dnia to mój brzuch wygląda strasznie...rano jeszcze nie jest tak źle, ale cholera nie mam kiedy się tym zająć 😮 😲

• Mamusia
Doberek 🙂
nocka oki ale Kubus obudzil sie o 6 caly wyspany. Wiec cala zla poszlam robic mleko, zjadl i taki fajny byl, ze stwierdzilam zeby sie codziennie budzil o 6. Zaciesza sie do wszystkiego, i pelen energii. Teraz zjadl 240 kaszy i pewnie zaraz pojdzie spac bo ziewa.

A dzis piekna pogoda, sloneczko daje przez okienka ze i humorek dobry. Pewnie pozniej dlugi spacer, a i do siostry chcemy jechac wiec pewnie wieczorkiem zajrze.

hehe Agaa kradziejko miesa hehe 🙂 ale to dobrze bo dzieci najbardziej lubia takie zwykle z kurczaka.

Anulka wogole sie nie przejmuj bo mnie na srednice oponki nikt nie pobije 🙂 jestem mistrzem. Tylko czym tu sie chwalic 😞

WItajcie ;***
ja tylko na moment zaglądłam 😁
mamy juz gości przed chwila zjedliśmy obiad masakra ale sie narobiłam od rana 😜
ludzi pełen dom 😜
4 dzieci 😁
leceee do zaś 😘