Skocz do zawartości

wrzesien 2010 | Forum o ciąży

ania87

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 73,3 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Loli

10128

• buuterfly

7443

• Ania8888

7982

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

buuterfly napisał(a):
Loli, ale śliczne 😞 Zazdroszczę wam pod tym względem, że macie córeczki...Bo dla chłopaków to jest strasznie ciężko coś kupić ładnego, innego 🤨
Aguś no istnieje u mnie takie słowo...Zwłaszcza dziś 🙂 Ale cieszę się bo Krystian nie jedzie do Norwegii autkiem tylko leci samolotem 🙂

popieram co do ciuszkow dla chlopcow wchodzisz do sklepu 3/4 dla dziewczynech reszta dla chlopca

• Mamusia
buuterfly napisał(a):
Loli, ale śliczne 😞 Zazdroszczę wam pod tym względem, że macie córeczki...Bo dla chłopaków to jest strasznie ciężko coś kupić ładnego, innego 🤨
Aguś no istnieje u mnie takie słowo...Zwłaszcza dziś 🙂 Ale cieszę się bo Krystian nie jedzie do Norwegii autkiem tylko leci samolotem 🙂

i co ty zdasz prawko i pewnie autko dostaniesz?

• Mamusia
bobas napisał(a):
buuterfly napisał(a):

popieram co do ciuszkow dla chlopcow wchodzisz do sklepu 3/4 dla dziewczynech reszta dla chlopca

dokladnie i to przewaznie sweterek np ten sam w 2 kolorach jedna bluzka 2 rodzaje spodni i to jest wszytsko;/
wku mnie ta dyskryminacja 😮 😮
A wiecie co teraz chcialam mu kupic nigdzie nie widze... czapeczke z daszkiem 😜

Loli ciuszki zajebiste!!

• Mamusia
buuterfly napisał(a):
Nie no dla mnie autko i tak stoi. Ale ja na razie na prawko nie idę. A cieszę się bo wydamy o wiele mniej pieniędzy 🙂

a dlaczego go nie zdasz wkoncu ? i bedziesz miala swity spokoj ? pieniadzE?

Anka Ty masz dzieckoo w ogóle???
jak ja mam to wszystko co napisałaś zrobić przy Ewie?? 🙂

Loli ja jestem ale szwagier był...cholera troche mamy problem:/

powiem Wam dziewczyny że u nas to jakiś pech normalnie 🙂 jak nie urok to sraczka!

szwagier wczoraj byłu dermatologa bo coś mu się zaczęło między palcami robić, jakieś krostki. okazało się że złapał świerzb 😮 😮

no i co kurna? pokazuje mi te swoje krostki i ja mam pare podobnych 🤨 🤨 musze się jak najszybciej zapisać do dermatologa ( cyyba kurwa na czerwiec dopiero! ) albo iść prywatnie...żeby, jeśłi to mam, to mała tego nie złapała ode mnie! no szlak by to...

• Mamusia
Agaa napisał(a):
powiem Wam dziewczyny że u nas to jakiś pech normalnie 🙂 jak nie urok to sraczka!

szwagier wczoraj byłu dermatologa bo coś mu się zaczęło między palcami robić, jakieś krostki. okazało się że złapał świerzb 😮 😮

no i co kurna? pokazuje mi te swoje krostki i ja mam pare podobnych 🤨 🤨 musze się jak najszybciej zapisać do dermatologa ( cyyba kurwa na czerwiec dopiero! ) albo iść prywatnie...żeby, jeśłi to mam, to mała tego nie złapała ode mnie! no szlak by to...

Agaa to niech ci pozyczy troche masci zelu 😁

hehehe no Loli taaa 😁
wolałabym żeby mi lepiej zapłacił za wizyte 🙂
w ogóle to myślałam że świerzb mają tylko psy? zwierzęta a nie ludzi e 😮

no wiem...czytałam wczoraj o tym.
mam nadzieje że tego ciulstwa nie mam!!!!!
ale normalnie podświadomie gdzieś tam, siedze teraz i się drapie 😜 wszędzie 😜

• Mamusia
Powiedz mojej mamie jedno słowo WSZA to biedna sobie włosy z głowy rwie, czochra się jak poparzona 🤪 Sama myśl tak na nią działa.
O wyprały się firanki 😜 Poluję na hiacynty...Bo chcę zrobić taką ładną kompozycję...Ale to chyba na wielkanoc zrobię.