Skocz do zawartości

wrzesien 2010 | Forum o ciąży

ania87

Rekomendowane odpowiedzi

Loli moja mama mówi na takie kobietki jak Ty "mrówka która połkneła tic - taca" 😁
ja własnie na takie kobiety mam fetysz, więc uważaj 😜
hyh ale przynajmniej Ci przybywa, a nie ubywa...a może po prostu źle ostatnio zmierzyłam...nie będę nad tym myśleć, bo to bez sensu 🙂

• Odpowiedzi 73,3 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Loli

10128

• buuterfly

7443

• Ania8888

7982

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Mamusia
Agus dokladnie popieram nie ma sie co stresowac wazne ze dzidzia zdrowa a to ze mamy male brzuszki to lepiej dla nas mniej puzniej bedzie nam do zrzucenia a po wyjsciu ze szpitala bedziemy mialy plaski brzuszki 😁 i odrazu kaloryferek 😁

Ania8888 wsumie i deszcz i slonce najgorsze ale chyba wolala bym zeby non stop lalo niz zebym puchla od tego upalu calego 🙂

Anulka a dałam 15zł bo był w promocji! poza promocja chyba z 40zł kosztuje albo więcej...ale warto i na pewno będę korzystać i wzorki tworzyć hehe

u nas też pada non stop, a jutro na wesele jedziemy, więc cudownie bo sukienka na ramiączkach i zero bolerka w domu... 🙂

Aniu jak bity to nie chca 😜 chociaż ten młody rocznik mnie kręci hehe

Agusia ja tam wątpie w kaloryferki i płaski brzuch w moim przypadku 🙂 niech będzie taki jak przed ciążą z jedną ewentualnie dwoma oponkami 🙂 z tymi 70pare cm w obwodzie i będzie dobse 🙂

Czesc brzuszki. My własnie wróciliśmy od lekarza.. Wszystko ok tylko babka mnie opierdzieliła ze niby nie jem.. 🤢 Przecież ja jem i to nie mało yyh... A no i na moja anemie przepisała mi żelazo a po drodze do domku kupiłam sliczny rożek 🙂

• Mamusia
Dziewczyny ja teraz mam tak wysoko zoladek ze mi dzis na sniadanie ciezko bylo zjesc jajecznice z 3 jajek + 2 kromki chleba , musialam zjesc to na 2 razy bo sie nie dalo no i wsumie od tej pory jeszcze nic nie jadlam ale cos powoli sie zaczynam robic lekko glodna..

hyh a macie też tak...ja ostatnio jak coś zjem, albo wypije cały kubek kawy/herbaty i mi się przez przypadek .... odbije, to od razu idzie mi wszystko do góry i prawie wymiot? blee

• Mamusia
czesc dziewczynki jak tam wasze brzuszki 🙂 ehh jakie to było piekne 🙂 a teraz do rzeczy mam 2 kombinezony po moim synku na sprzedaż podrzucam wam linki na allegro

http://www.allegro.pl/item1065951455_sliczny_milutki_prawie_nowy_kombinezon.html

http://www.allegro.pl/item1065963303_sliczny_kombinezon_jesien_zima_0_3m.html

sa naprawde bardzo ładne i zadbane ten pluszowy był użyty moze z 5 razy ponieważ mały sie urodził pod koniec marca a on jest bardzo cieplutki tak do 60cm lekko i 4,5 -5 kg sie zmieści

życze wam duzo siły na te ostatnie miesiące i wytrwałości :* duzo zdrówka

• Mamusia
to malo mi sie wydaje... ja sniadanie o 8 2 duze skipki chleba,... potem duzego sevendejsa, teraz miske truskawek 2 batony , loda, banana i wlasnie uszykowalam sobie miseczke jogurtu z platkami i po 3 obiadek 😜 a picia to rano kubek kakao i pol litra wody... 😉
aga ja tez tak mam to normalne bo zoladek jest wysoko i jak za duzo zjemy na raz to tak sie robi... tak wyczytalam;p

No to tak na sniadanko zjadłam mega duzo płatków z mlekiem, poźniej wróciłam od lekarza zjadłam ze 3 wieksze kawałki arbuza, pozniej zjadłam makaron z sosem i tez nie malo a teraz skonczyłam jesc truskawki ze smietana 🙂