Skocz do zawartości

wrzesien 2010 | Forum o ciąży

ania87

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 73,3 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Loli

10128

• buuterfly

7443

• Ania8888

7982

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

o no nareszcie mogę coś napisać - coś mi sie spitoliło na moim koncie i długo nie mogłam wysłać zadnej wiadomosci 😞 ale czytałam Was dzielnie 😜
tak w ogóle dziewczynki to sliczne brzusie macie 🤪 mój tez rośnie z dnia na dzień coraz to większy, i problem ze spaniem też mam, śpię z poduchą miedzy mogami jak chcę się odwrócić to normalnie wyprawa na drugi bok 😉... Aggaa skusiłaś mnie tym kremem do depilacji i też zamierzam wypróbować, ale chyba wezmę ten do wrażlewej skórki bo u mnie to z tymi podrażnieniami to masakroza 🤔 co do zakupów to ja dziś szlałam w PEPCO 🤪 napukiłam bodziaków, połśpiochów kaftników 🤪 🤪 🤪 bardzo ładne są tam rzeczy super jakości i w całkiem dobrej cenie - polecam.

haha! u mnie też szał truskawkowy, wczoraj kupiłam kilo + bita smietanę, taką z bakomy - normalnie było bosko 😁 a w piątek zabieram się za placek z truskawkami z galaretką 🤪 OMG juz doczekac sie nie mogę, ale wiecie co bardziej nachodzi mnie na czeresnie, a nigdzie u nas nie ma 😞

no wiem własnie co sklep to inaczej się zaopatruje, u nas jest mnóstwo rzeczy dla takich maluszków, te bodziaki co dzis kipułam porównałam jeszcze z tymi z George co sobie kupiłam z Anglii na allegro, w dokyku takie same mięciusie 🙂

qrka spokojnie możesz wziąć ten co mam ja, ja jestem bardzo bardzo wrażliwa na różne kosmetyki i etgo typu specyfiki, a nic się nie dzieje 🙂 więc polecam!

PEPCO? u nas nie ma takiego sklepu 😞

hmm a wiecie że z tym jedzeniem to indywidualna sprawa? jak pytałam o to co zjadła od rana Eluska to sama byłam po 4 małych kromeczkach i serku wiejskim i jednym jabłku...teraz był obiad i zaraz się rzucę na arbuza 😁

Loli poważnie taki problem tam z owocami i warzywami? borówki dostałaś! u nas nie ma 🙂 🙂
a chciłam się już Ciebie kiedyś zapytać...pamiętasz jak rozmawiałyśmy na temat angielskiego zusu? miałaś iść coś tam załatwiać żeby dostsać potem kasiorke...udało się? 🙂

• Mamusia
Agus jesli chodzi o wszystkie warzywka i owoce to jest tego pelno w supermarketach ale kazda z was wie jak owoce tam wyugladaja sa wielkie pieknie sie swieca i blyszcza a napedzane sa jakimis sztucznymi dziadostwami :/
A jesli chodzi o kasiorke no to nadal zalatwiam rozne papierzyska aby to wszystko dostac ale jestem na dobrej drodze wjec mam nadzieje ze juz niedlugo 🙂

no własnie nie chciało mi się wierzyć, że możecie tam nie mieć fajnych owocków 😉
ech Loli a Ty myślisz że w takim osiedlowym to zdrowsze rzeczy są? jeśli sobie sama z drzewa nie zerwiesz i to jeszcze ze swojego ogródka to nie masz pewności czym oni to psikają 🙂
smak mi przyszedł ostatnio na zielone jabłuszko, więc w tesco sobie kupiłam....ale ni jak się to ma do smaku zielonego jabłuszka z kiedyś tam 🙂 ale arbuz był pycha ;D
to ja trzymam Aguś kciuki żebyś wszystko sobie z tymi papierzyskami załatwiła i dostała kasiorkę 🙂

• Mamusia
No wlasnie nie ma... ehh jedynie moze sie udac na takis gospodarstwach co sprzedawaja owoce i warzywa 😉 A swoja droga to papierowki to sezonowe sa chyba nie? to jeszcze za wczesnie mi sie wydaje, ale nie wiem nie znam sie 😉
Loli a tam w poblizu nie macie sklepu z polskimi artykulami? bo Karola kuzynka ma tam jakos niedaleko siebie taki, ale podobno jest bardzo drogo za kostke sera bialego wychodzi prawie 20zl.. 😮Pepco fajny sklep...duzo tanich ciuchow w miare fajne gatunki, jakies rzeczy np do kuchni od szklanek do nie wiem czego tak zamo lazienki jakies dekoracje zabawki... pluszaki maja boskie i bardzo tanie 😉

Witam dwupaki ! 😁
ale miałam zabiegany dzień ciągle gdzieś ciagle coś :P
padam z nóg a znów na 18 do znajomych 🥴
Jak się czujecie brzusie ? ;>
Ja wam powiem dziewczyny co do owoców to ja codzinnie sobie coś kupuje 😁
dzisiaj znów truskawki i arbuz mmm 🤪
Mój synuś dzis mi nie żle po żebrach dawał od rana 😁 aż było widac jak pulsuje 🙂

• Mamusia
a ja dzisiaj dostałam pierwszy prezent dla mojej Gabrysi 🙂 🙂niespodziewałam się 🤪 🤪ale słodkie te ciuszki 🙂[URL=http://img267.imageshack.us/i/skasuj665.jpg/][IMG]http://img267.imageshack.us/img267/848/skasuj665.jpg[/IMG][/URL]

Uploaded with [URL=http://imageshack.us]ImageShack.us[/URL]

• Mamusia
Anulka8888 oczywiscie ze sa takie sklepy ale tak jak twoja kuzynka powiedziala sa drogie zeczy, nie wszystkie ze wjekszosc i nie ma raczej warzyw ani owocow , zazwyczaj jakies przyprawy, serki itp.
Czekoladka no jutro zapraszam na pierogi z borowkami 😁 bede lepic sama 😁

• Mamusia
No wlasnie... ehh Ona jak przylatuje raz na miesiac to nie bierze z tamtad nic.. a jak wraca ubiera na siebie wszystkie rzeczy jakie milala w plecaku, a w plecaku ma samo jedzenie z polski 😜 ostatnio sie wypaplala ze polowe z tego daje jakim chinczykom bo im smakuja a ona wegetarianka 😉