Skocz do zawartości

wrzesien 2010 | Forum o ciąży

ania87

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 73,3 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Loli

10128

• buuterfly

7443

• Ania8888

7982

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

aha no to narazie nurofenu nie mozesz dac tak za trzy godziny a z ta kapusta to tak pielucha nozki na pieluszke i kapusta na nozki owinac i zostawic mowia ze kapusta surowa tez moze byc ale lepsze dzialanie ma kiszona moj bratanek mial 40 st dali mu kapuste i po godzinie spadla mu temperatura ucaluj Kubusia od nas 😘

iwwus trzymaj sie tam
i buziaki dla Kubusia
ja sie poklocilam z matka i to tak zdrowo
nie pamietam keidy az tak
az mi powiedziala zebym sie wyprowadzila, ze droga wolna
kurwa jakby tyle nie pila byloby inaczej...
nie mam sily
zagladne moze jutro..

Dla Kubusia ( duużo zdrówka! ), dla Oleńki i dla Adaśka ( zięcia mego 😁 ) wszystkiego najsłodszego i najbardziej pluszowego na świecie z okazji 8 miesiąca 😘 😘

Eluśka z doświadczenia Ci powiem, że gadki po pijoku ( jeśli ta taka była... ) nie mają najmniejszego sensu 😞 u mnie takie hasła typu "jak ci sie coś nei podoba to sie wyprowadz' slyszałam na porządku dziennym 🤔 przykre to strasznie co alkohol robi z ludzmi 😞

my mamy dzisiaj kupe spraw do załatwienia...a Ewa marudna od rana, znowu ma jakieś jazdy 😞 5 razy do niej w nocy wstawałam...

miłego dnia mimo wszystko 😘 😘

• Mamusia
Eeeh...
ELUS:*
AGA... Ja mam ciągle bez zmian... Więc ciesz się że chociaż na trochę się uspokoiła,

Marcel harczy coś i psika...:/kurde byliśmy u znajomej to mówiła że ten jej mały ma alergie ale coś mi się wydaje że był chory i marcel się zaraził 😞 zamiast na bilans pójdziemy normalnie do lekarza coś czuje:/

• Mamusia
Hej....Elu dołączam się do słów Agi. Gadanie z mamą czy kimkolwiek po pijaku nie ma sensu. Ile ja takich,, rozmów,, przerobiłam to już nawet nie pamiętam. A że miałam wtedy naście lat to słowa leciały takie, że w głowie się nie mieści. Najlepiej na drugi dzień usiąść i gadać. Ale u mnie to nie skutkowało. Bo na drugi dzień był kac i straszny humor 🤢 Strach było się na oczy pokazać. Najgorsze co mi zostało z tych kłótni i patrzenia na nich to to, że jak np dziś wypiję Reddsa i mam ochotę jutro znów sobie wypić jednego to sobie odmawiam. Bo siedzi mi w głowie taki wielki STOP. Żeby nie być taką jak oni. Co do mieszkania razem....W Twoim przypadku było by to na prawdę trudno, aby się wyprowadzić. W moim przypadku to był mój największy życiowy cel. Na szczęście się udało.

A mnie o 23 obudziło walenie do drzwi przez policję. Do sąsiada. Więc sąsiad za kratkami 😮 Cóż za miłe , spokojne sąsiedztwo mi się trafiło. Dzisiaj planujemy ze szwagierką jechać na działkę. Więc będę wieczorkiem 😘
A i moja mama wyjeżdża 6czerwca do pracy. Więc jak zaczną się wakację będę miała dwójkę dzieci na utrzymaniu i wychowaniu. Muszę zabrać Julkę i zacząć resocjalizację bo robi się z niej coś niedobrego 🤨 No i od czerwca idę na prawo jazdy.

Ela...a myślałam że tylko ja tak mam...z tym STOPem 🤢 kicha...ale to chyba normalne u dzieci alkoholików 😞
i sporo Ci się na głowe zwali w jednym czasie...współczuję! ale przecież doskonale dasz sobie radę, my to wszystkie tu wiemy 🙂

Aniu to do lekarza, nie ma co czekać...Ew też ma katar czy co to tam jest od paru dni i nie przechodzi więc chyba po weekendzie też nas to czeka...
Ewa ma etap "weź mnie na ręcę to będę grzeczna" 🤔 masakra!

• Mamusia
Kuba dalej goraczkuje, 38,7 nie schodzi.
Daje mu nurofen ale nie zbija goraczki.
Juz nie wiem co mam robic, ryczec mi sie chce.
Kolezanka mowila ze nie ma sensu jechac do szpitala, bo byla tak ze swoim tylko z goraczka i powiedzieli ze dzieci tak maja, dawac cos na zbicie i odeslali.
Strasznie sie meczy.
O 5:30 zbudzil sie ze strasznym placzem, dalam nurofen, troszke mleczka wypil i padl. Spi do tej pory 😞 Lezy plackiem 😞