Skocz do zawartości

wrzesien 2010 | Forum o ciąży

ania87

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 73,3 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Loli

10128

• buuterfly

7443

• Ania8888

7982

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

Jestem
  • Domi super że się udało 🤪 🤪 🤪życzę powodzenia w nowej pracy 😘 😘
  • Magda mmmm mówisz buciki 🙂
  • My po spacerku młody śpi już od 11:30 zaraz zasnął jak tylko go położyłam i śpi aż do teraz zupka się nam gotuje buraczkowa jeszcze muszę ziemniaczki obrać i ugotować do tego 😉 siedzę i zajadam marchewkę
  • Eluś super niespodziankę Ci zrobił K piękna 🙂 widać że cię kocha ,tęskni itd....

• Mamusia
    O dżaponkuf też nie mam 😜 Ale ja nie lubię ☺️ Mam tylko jedną parę balerin i to z czasów mojego gimnazjum. Kupiłam ostatnio nowe, ale za cholerę nie da się w nich chodzić tak obcierają 😠 49zł poszło się ....... 😠 Sandały jakieś tam mam, ale jak się cieplej zrobi to muszę i tak kupić na zmianę. I strój kąpielowy muszę kupić bo żadnego nie mam. Idę robić obiad bo dopiero wróciliśmy a mały dalej śpi 🤪

• Mamusia
    Heheh mój cowboj 😜 Mówisz , że KArol mostem staromiejskim pomykał 🙂 A nad brzegiem jest tam taki bulwar i wiecie, że tam w ogóle z psem nie można wejść? 😠 Posrany ten Gorzów pod względem traktowania zwierzaków.
    Ja muszę dzisiaj sporo spraw załatwić. Muszę na działkę skoczyć, po zakupy dla Krystiana i tłumacza przysięgłego angielskiego muszę znaleźć.
    A na 10tą z koleżanką jestem umówiona, mamy gdzieś iść z dzieciakami na kawę bo ona ma jakies tam problemy ze swoim starym i za terapeutę będę robiła 😜

Hejo 🙂
  • my wczoraj popołudniu na dworze byliśmy na lodzika ☺️ i znowu zgrzeszyłam 🤢 super było ciepło pograliśmy w piłkę 🙂
  • Dziś słoneczko świeci na jak długo to się okaże bo chmury widać wczoraj kupiłam sobie sałatę zieloną ,ogórka zielonego ,pomidorka i rzodkieweczkę mmmm mniam teraz się zajadam pysznymi kanapeczkami 😉 🙂 jak zjem to uciekamy na spacerek i pranko powiesić na dwór jak co to będę pózniej 😘 😘

Hejoo ! 🙂
    Ja oczywiscie rano z małym do żłobka póżniej byłam na targu i kupiłam sobie tą kurtke na któa polowała ☺️ Ah ciesze sie 😁
    Malutkiemu tez kupiłam kurteczke 😉
    po targu byłam u kosmetyczki
    No i wkoncu w domu zrobiłam sobie sniadanko oglądam tv i niebawem będe brała sie za obiad 😁
    Kupiłam kalarepe wiec zrobie z tego zupke a na drugie danie makaron z serem na słodko mały uwielbia 😉
    z M moje relacje sie jakos polepszył mozna by rzec ze troche zaczyna mnie doceniać ..
    Od poniedziałku zaczynam szkolenie w firmie no i od czwartku juz praca 😉
    nie wiem czy wam napisałąm co bede robic ale chyba nie.
    Bede konsultantem w Orange 😉 fajny zarobek nawet i nie mam tak daleko jak miałam wczesniej do pracy :P
    Wczoraj po obiadku byłam z małym na placu zabaw zrobili tu taki fajny nowy plac blok obok nas jest poprostu świetny kacpra nie mogłam z tamtąd wyciagnać po 1,5 h na siłe go wziełam bo czekalismy na mojego tate który .
    Dzis popołudniu jade do kuzynki (cieżaróweczki :P ) na kawke 😉)
    no a wieczorek w domu z M i Kacplusiem 🙂
    Miłęgo dnia kochane !! 😘 😘 😘

• Mamusia
    hejka
    Dosik to super fucha ci się trafiła cieszę się bardzo 😁 😁 😁
    u nas pogoda brzydka...ciągle pada....więc całe przedpołudnie siedzimy w domu i nici z planów biegu po butki 🤢 ...mała się grzecznie bawi klockami ,a ja już mam wszystko sobie posprzątane i obiad przygotowany...dziś mielone w papryce,a dla małej rosołek 🙂
    popołudniu pojadę do mojej mamy na kawę i jakoś dzień zleci
    a po buty mam nadzieję,ze jutro się przejdziemy 🙂

• Mamusia
    zazdroszczę Domi,......... ☺️ ☺️ ☺️

mały urwis spać mi nie chcę... 🤢
    🙃
    aha ...muszę się pochwalić... 😜
    wczoraj pół nocy mała spała w końcu w swoim łóżeczku i mój ją uśpił bez noszenia ,bez cyca...od razu w jej łóżeczku...no małe postępy w końcu 😁 😁 😁 😁

Kacper znów ostatnio ma ten problem ze nie chce zasypiac w łóżeczku tylko przy mnie albo przy Matim 😞
    i czasem go przensiemy a czasem padamy i on śpi z nami a to nie jest dobre 🤨

• Mamusia
    hej 😉
    u nas tes bardzo sloneczna i ciepla pogoda 😉
    Od rana spacerowalismy zaliczylismy plac zabaw a po poludniu ja do dentysty.. dzis sami K w Niemczech.
    Kwiatki zasiane 😉
    M juz po drzemce biega na bosaka po domu, obiad i moze rowerek zobaczymy 😉

do wieczorka 😉

Elka.. mialam Ci juz pisac dawno./.. pokazuj dzialke pipooo!!! co tak zdzialalas 🙂

• Mamusia
    Kasiula 😘
    I jak poukladalas sobie wszystko? czy jeszcze walczysz??
    jak ksieciunio???? 😘
    A kasa sie nie martw nie Ty jedyna jestes z takim problemem... 😘 ☺️
    iii ale nie kasa jest najwazniejsza 🙂]

Eluska!! ta Twoja kolezanka... tzn chyba kolezanka ta co lubisz jej zdjecie ta ruda.... MATKO!! ona jest identyczna do takiej laski z bajki na disney chanel- czarodzieje z waverly place;D heheh
    NIE SMIAC SIE PROSZE 😁 ehhe uwielbiam bajki 🙃

Elka.. pieprzysz 😜 cos zmienic sie juz tam musialo 🙃

a tak to oki... M z rowerkiem sie przeprosil 😁 nawet probowal pedalowac 😉
    U dentysty spoko chodziaz malpa miala dzis zly humor cos i trochu bolalo 🤔
    Nom.... i zamulam sie a cio 😁 paka chipsow piwko tv i gra 😁

hejo ja na chwilkę
  • Domi super mówisz w Orange 😉 żona od mojego kuzyna tam pracowała no ale nie mogę powiedzieć nic dobrego na tą pracę z jej strony 😞 owszem zarobek dobry 😉mam nadzieję że Ty będziesz zadowolona 😘 😘
  • Kasiu jak tam u Was ??? 😘 😘
  • Ja dziś zaliczyłam spacer koszenie trawy jak młody spał udało mi się skosić całą działkę w 2 godziny masakra jaka czerwona byłam ☺️ a potem składaliśmy trampolinę z dzieciakami 🙂
  • Życzę miłej nocy 😘 😘

• Mamusia
    Alek dobrze, cały tydzień w żłobie, o dziwo bez sensacji zdrowotnych.

Ze mną coraz gorzej. Niby jestem i funkcjonuje. Niby śmieje się i żartuje. Ale to jest tak fałszywe, że już sama na siebie nie mogę patrzyć..
    Dobrze, ze mam prace, bo chyba leżałabym w łóżku od rana do nocy..

Hejo
  • Ela fajnie że już doszłaś do siebie po tym zabiegu 🙂 a Nika jest prześliczna 😘
  • Nam wczoraj przebiła się ostatnia trójka jeszcze piątki zostały ale na razie nic nie widać ,pogoda zarombista byliśmy na spacerku młody teraz śpi 🙂jak co to będę wieczorem 😘 😘

• Mamusia
    Hej my od rana pracowicie, pranie zmiana lozek itd..
    potem spacer 😉
    teraz M spi a ja mam chwilke na odpoczynek 🙂
    potem jakis spacer, rowerek czy cus... 😁

Wlasnie iwona keidy spodziewac sie 5???????? 🤢 bo az sie boje ☺️ ☺️

Eluska ta.. https://www.facebook.com/ewelina.chryscionko profilowe bo reszta to tak srednio;p
    [URL=http://imageshack.us/photo/my-images/4/harperfinkle.jpg/][IMG]http://img4.imageshack.us/img4/3091/harperfinkle.jpg[/IMG][/URL]

Uploaded with [URL=http://imageshack.us]ImageShack.us[/URL]
    a do niej....tylko na nie taka az wystylizowana;p

I co najwazniejsze... POGODA PIEKNA!!!! cieplusio... az chce sie zyc! 🤪

• Mamusia
    hejka
    u nas pogoda taka sobie.......może krótki spacer zaliczymy ,ale nie ma słonka...Elka no w końcu zajrzałaś 😘
    Kaśka trzymaj się...będzie lepiej 😘 😘 😘 nie smuć się tam tyle........ 🥴
    a ja dziś udało mi się kupić małej koszulę z kołnierzykiem pod sukienkę i bolerko na te przyjęcieny białe ...i misia Kubusia Puchatka jak nowy z lumpka dla dzieci za 2,55zł za wszystko 🤪 🤪 🤪 🤪 🤪
    pierwszy mój zakup w lumie i jaki udany heh 😜
    wczoraj mała też zasnęła w łóżeczku ...i kolejna kupka w nocniczku także ..do przodu 😎 😎 😎