Skocz do zawartości

wrzesien 2010 | Forum o ciąży

ania87

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 73,3 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Loli

10128

• buuterfly

7443

• Ania8888

7982

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Mamusia
Ela dokladnie moj dzis caly tydzien na wieczory chodzi wjec ja wsumie sie nudze nie mam co robic to leze ogladam jakies filmiki na kompie zeby jakos zabic czas 🙂

No konkurencja jest tak zloto 😉 zobaczymy pozyjemy 🙂

Ja zgage mam po coli 🤨 a nie raz mam taka ochote na malego lyczka a puzniej umieam godzinami bleee 😲

a ja jeszcze wpadłam trochę się zmęczyć i zmykam do łóżeczka...na tv zasypiam a potem po przeniesieniu się do łóżka nie potrafię zasnąć.
znowu zaczęło mnie krocze boleć... 😞

Loli ja też latam do kibelka od wczoraj, nie często...ale za to na miękko 🙂 może po owocach, bo mam znowu szał na banany i nektaryny...

• Mamusia
Eluska no blisko blisko jak cholera lekka panika sie zaczyna wlaczac we mnie, tylko sie mala cos porusza albo cos zacznie mnie gdzie kluc to siedze jak na szpilkach i tylko obserwuje czy sie cos nie dzieje przypadkiem 😜
Wiem ze to moze glupie ale poprostu boje sie jak cholera tego porodu, teraz jeszcze jak wiem ze mala sobie troszku wazy to zebym nie miala jakiegos ciezkiego porodu 😞

Agaa u mnie tez na miekko 😁 hmm no nie wiem wlasnie po czym to moze byc ja wsumie jem to co zazwyczaj zawsze i nie mialam problemow.

Ehh czuje jak mala tak nisko mi siedzi w dole ze masakra jakas 😞