Skocz do zawartości

wrzesien 2010 | Forum o ciąży

ania87

Rekomendowane odpowiedzi

• Mamusia
Agaaa ale jestes niedobra 😞
jaaa chcem drina sobie wypic 😞 😞 😞 😞 chyba sie porycze 😞 normalnie az czuje ten smak w buzi..mmmm... mniami 😜 hehe

A redsik za mna tak chodzi juz kilka dni... ze eehh 🤨 Ale nie wypije ani lyczka bo niech w tym czasie nadusi na porod i wyjdzie ze pijana matka albo cos... 😮

• Odpowiedzi 73,3 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Loli

10128

• buuterfly

7443

• Ania8888

7982

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Mamusia
Ja wsumie wysprzatalam cala kuchnie od podlog do naczyc itp.
Korytarz z gory na dol schody odkurzone, pomyte podlogi teraz sie biore na swoj pokoj.
I moze jeszcze dzis lazienka? hm no nie wiem 😁 to moj dopiero pierwszy odpoczynek i oczywiscie do was wpadlam 😁
A jeszcze ide z kolezanka na zakupy wjec nie wiem jak to bedzie 😁
Jeszcze obiad musze ugotowac 😁 Ufffff
Ale bede dzis zdychac wieczorem z bolu pleców 😁

słomke? o tym nie pomyślałam 🙂 🙂 hyh

Anula, ale to nie ja zaczęłam, tylko Ania87 😁 no cóż...ma się smaki 🙂 ale może jutro się Karmi napiję! 🤪 zawsze to coś zwane PIWEM 😁 bo sobie wyobraźcie że moja świadkowa, przyjaciółka od przedszkola, 20 lat znajomości we wrześniu stukinie sobie o mnie przypomniała 😮 🤔 😲 i chce się jutro spotkać...kiedyś nierozłączne, wszędzie razem...przedszkole/podstawówka/średnia/studia a teraz nie wiedziałam jej prawie 3 m-ce 🙂 e tam, szkoda gadać... 🙂

po 36tc mówisz Kasiu? 🙂 hmmm pomyślimy 🙂

Loli a wiesz, że ja czytałam że przed porodem kobiety dostają takiego powera? 🙂 że im się włącza wicie gniazda 🙂 🙂 więc może to znak? 🙂 daleko z tą koleżanką nie idźcie 🙂

Agaa nie ma co myśleć tylko kusić męża!! 🤪
Ja tez ostatnio mam smaki straszne na jakieś zimne piwko albo jakiegoś drina ☺️ dostaliśmy ostatnio pyszne winko od znajomego który odwiedził nas po raz 1 jak mieszkamy razem (zeszło mu trochę ale za granica siedzi) i taką miałam ochotę na nie 😮 ze łooooooo, no ale poszło do spiżarki.
a dzis jak nie zjem lodów wiśniowych Manhattan to poważnie mówię ze zwariuję !

o kurde Manhatan wiśniowe!!!! uwielbiam!!!!! aaaaaaaaaaaaaaaaaaa
chyba czas na obiad, bo głód przyszedł 🙂

a wiecie co mam dzisiaj? KLUSKI NA PARZE 😁 😁 lubicie? 🙂 ja nie jadłam z dobrych parę lat 🙂 mniam

hyh Kasiu mój to jest niereformowalny, jak mu coś tam wspominam że fajnie by było to on ucieka ode mnie 🤪 i zasypia niby to przed tv w innym pokoju...więc mam go gdzieś...sama sobie poradzę hehehe
a poza tym to sobie myślę że jak by doszło co do czego to raz...i normalnie od razu jedziemy na porodówkę 😜

Anula to leż...może się przepracowałaś... 😘

• Mamusia
moja norma na dzien2 minimum 😜 haha
ostatnio 4 naraz zjadlam.... ale to byl kiepski pomysl 😮 😜 ahhaha ( belcik wisial w powietrzu 😜)
A co Wam powiem ze zgaga mi minela... nie wiem co jest bo gdyby nie brzuch to bym zapomnialal ze w ciazy jestem.. wszystkie dolegliwosci przeszly...az dziwne 😮 i maly znowu spokojny oj oj... czyzby nasz tydzien to byl?? 😁 OBY!!!!!!!! 🤪

• Mamusia
Hehehe Agaa wiem wlasnie 🙂
Moze to jakies oznaki 😁 kto to wie 😉
No zakupki jeszcze padne na pyszczek 😞
Ale moj dzis z jednej pracy do drugiej wjec pewnie wieczorek znow spedze z wami 😉
Ale wam bede nazekac ze mnie wszystko boli hehehehhe
Przygotowywujcie sie 😉
A jesli chodzi o drineczki to dajcie spokoj mam taka ochote ostatnio sie narabac zaprzeproszeniem ze szok 😁 odlocik mniec a puzniej sie posioperzyc 😁 hahahaha ☺️ ☺️

wow i po cacykach też nie masz zgagi? w sumie odpukać...ja tez nie mam ostatnio w ogóle! ale przez to że wyeliminowałam to co zgagę powodowało 🙂

Anulka kto wie? może to jest TEN tydzień 🙂 życzę Ci tego 🙂 dla mnie będziesz nr jeden na pewno 😁 😁

pyzy to nie są...tylko kluski na parze 😜 na śląsku pyzy to takie kluski...śląskie 🙂 🙂

• Mamusia
A u nas na kluski na parze mowimy pyzy 😜 i mnie z rytmu mojego nie wybijaj 😜 😘 hehehe A na slaskie klaski slaskie 😜 hehehe
Ehhh Loli, juz ciiiiii bo mi sie chce coraz bardziej tak sie nakrecam na to sioperzenie.... ciekawe czy wyjdzie wogle bo jak nie to sie porycze chyba... 😜
Ale tak napic sie i potem wio to nooo 😎 😎 oj dawno nie bylo daawnoo ☺️ 😜
kurde jak mi sie w tym tyg zacznie to kuurde ze szczescia sie skicham chyba 😜

ha! czyli jednak o to jej chodziło 😁 widzisz ja wiem 🙂 🙂

kurde u nas zaraz będzie masakra burza! trochę to niemożliwe, bo świeci słońce i jest gorąco,ale z jednej strony idą czarne chmurzyska i wali strasznie...