Skocz do zawartości

wrzesien 2010 | Forum o ciąży

ania87

Rekomendowane odpowiedzi

• Mamusia
o kurde, zamawialam pare rzeczy od tego uzytkownika ale nie stanik, a glupia moglam od razu, szkoda ze nie widzialam ze ok bo fakt za 17 to mozna zaryzykowac. na moje cyce w sklepie to ,mniej niz 50 nigdy nie wydaje za stanik, a przewaznie kolo70! bo tylko takie pasuja

• Odpowiedzi 73,3 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Loli

10128

• buuterfly

7443

• Ania8888

7982

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

Iwwwa hmm to ja bym się bała tego bezszwowego zamówić ze względu na jego UNIWERSALNY rozmiar! 😠 nienawidzę takich aukcji...
skoro tak mówisz, że taki rozmiar jak masz to ja też go zamówię i zobaczymy...25zł to nie dużo z przesyłką 🙂

Aniu a to ja ostatnio ( zresztą ten co mi się wbija... ) kupiłam w tesco, z Hello Kitty 😁 i jest mega wygodny! tzn byłby...gdyby nie ten brzuszek...ale polecam, bo fajnie cycki w nim wyglądają 🙂

Ja wam powiem tak znajoma kupiła 3 staniki za prawie 100zł jeden 🤨
a ubrała tylko jeden i to chyba raz bo nie umiała w tym chodzić 😜
dlatego ja sobie kupiłam takie za 15zł i zobaczymy ale juz jak go mierzyałam to mi nie odpowiadał

• Mamusia
Dlatego ja nie chcialam sobie kupowac nie wiadomo jakiego i za ile, bo wiem ze nie bede dlugo w nim chodzila bo miekki to nie bardzo. Jedynie jaki miekki mi podpasowal to w lasnie ten ciazowy-sportowy. Jestesmy nierozlaczni. Nawet jak wkladki sobie w niego pakowalam to bylo ok. Takze mysle ze to wlasnie jego bede uzywac do karmienia.

no właśnie...trudno że mamy chodzić w czymś co nam nie odpowiada no nie?! więc pewnie skończy się na to że będziemy odsuwać normalnego stanisława i tak karmić 🙂

ok, ja uciekam się kąpać 🙂 do jutra brzuszki 😘 😘

• Mamusia
hej wrześniowe mamusie ja jestem z października mam do WAs pytanko czy spotkała się któraś z Was z okropnym bólem kości łonowych bo mam wrazenie że mi się wszystko tam za przeproszeniem rozjeżdza nie wiem dlaczego tak się dzieje i troche sie nie pokoje a ze nasze forum zamarło to nie mam kogo zapytać z góry dziękuję za odpowiedz i dużo zdrówka dla Was i dzidziusiów 🙂

• Mamusia
ja juz nie spie, w nocy byla burza i takie goraco w domu ze nie moglam spac, dopiero koło 3 pootwierałam okna. przygnębiają mnie jakieś nie bardzo istotne pierdoły, dzis np kolor rolet że nie taki wybrałam, no głupota jakaś, mąż uciekł ode mnie do pracy bo mu od 5 ględzę że złe wybrałam

• Mamusia
Hej 😉
Anka widze hormonki dzis od rana daja popalic 😘
Aga co do RMUA to daje pracodawca przy wyplacie, i tak sa wyliczone wszystkie skladki dla ZUSU...A jak pracodawca Ci ich nie daje co miesiac to trzeba lotoc sobie do ksiegowej po to...ona Ci to powinna od reki wydrukowac 😉 I za ta burze od Was to ja dziekuje...takie oberwanie chmury ze masakra 🤨
co do stanikow..to nie wiem co z nimi zrobic bo te do karmienia koncza sie wlasnie na C 😮 bo po co wieksze... a kupela mowila ze nosila stanik z fiszbinami i bardzo mocno zaciagnietego do gory i to jej uratowalo piersi przed zwisem...wiec nie wiem. Bo te sportowe to tak nie teges 🤔 I przez neta balabym sie zamowic 🤔
Dosik jak tam sioperzenie?