Skocz do zawartości

wrzesien 2010 | Forum o ciąży

ania87

Rekomendowane odpowiedzi

nie wiem, przejdę się dzisiaj do apteki i zapytam...bo w sumie ten co mam, to jest mój osobisty i ja z niego korzystałam. ciekawe, bo droższy tzn za ile? 80zł? kupię jeszcze jeden tańszy i będę dwoma mierzyć.... w pupie 🙂
zaczynam coraz częściej dostrzegać różnice w różnych czynnościach przy dziecku 🙂 co wolno, czego nie, odradzają, nie odradzają, kąpać codziennie-nie, nie trzeba codziennie 🙂 i bądź tu mądry - rób po swojemu po prostu 🙂

• Odpowiedzi 73,3 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Loli

10128

• buuterfly

7443

• Ania8888

7982

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Mamusia
my kupilismy kiedys dla szwagierki taki drozszy nie pamietam ile ale ponad 100 na pewno a mysle ze gdzies kolo 160 to bylo i i tak mowila ze nie bardzo pokazuje, takze to chyba nie cena gra role, trzeba jakis z dobrymi opiniami polecany wyszukac, ja tez nie mam jeszcze, ale kupie po porodzie dopiero bo moze mi ktoś sprezentuje

• Mamusia
Dosik strasznie mi stopy spuchły na noc, dostałam skurczu łydek ( do tej pory nie mogłam narzekać na nogi ). Brzuch mnie pobolewał i miałam wrażenie zgagi, której jednak chyba nie miałam 😮 Rano próbowałam dospać to oczywiście mały mi nie dał 🤢

• Mamusia
http://allegro.pl/item1180190735_lozeczko_radek_ii_kolyska_sosna_szuf_materac.html
o to zamowilam, patrzylismy w sklepie wczoraj ale drozsze byly, w takiej cenie byloby bez materaca. jednak sie zdecydowalismy na to z kołyską bo nie wywleczemy na górę wózka jakby dziecko sie nie chcialo uspokoic, a to zawsze mozna zablokowac. byly duuzo ladniejsze łóżeczka i tansze nawet ale tylko ten model ma taki system kolysania co mozna zablokowac, a jak sie kolysze to wraca do punktu wyjscia, inne maja takie ze jak sie dziesko przechyli to takie przechylone lezy,

Aniu z żyrafką? 😁 😁 a wiesz że mi mimo że mam nowe nóżki do niego, to na moje łóżeczko mi nie pasuje? i musiałam przerabiać dziurę z jednej z nóżek 😠

eloite każda by chciała 😁
hyh a nie wiem czy widziałaś ale pytałam o RMUA..jak to jest u Ciebie? płaci za Ciebie pracodawca? masz te druczki?

dostałam smska od naszej buuterfly 🙂
"Melduje sie ze u nas wszystko ok oprocz tego ze dziadek komputer padl na zawal! a wraz z nim wszystkie zdjecia i cala reszta. buziaki dla brzuszków"

twierdzę, że komputer padł na zawał, jak zobaczył co buuterfly z Krystianem wyprawiają 😜 każdy by pewnie padł hehe