Skocz do zawartości

wrzesien 2010 | Forum o ciąży

ania87

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 73,3 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Loli

10128

• buuterfly

7443

• Ania8888

7982

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

no to mu się chwali że tak sam to zrobił 😁 haha a z tą mozaiką...to to nie jest tak że te kosteczki to jest np. 4x4 takie razem złączone? tak widziałam przynajmniej w sklepie.

eee nie musi się nikomu podobać, ważne że Wam się podoba 🙂 i mi 😁

• Mamusia
to było 30x30 i docinał sobie, ale czasem i tyakimi pojedynczymi robił, zależy jak tam zostawalo, problem byl w tym ze plytki byly grube a to ciensze, jak dal wiecej kleju to zjeżdżało, a tego specjalnego kleju do tej mozaiki to w ogóle nie mógł dać wieęcej bo jego sie cienko smaruje. 2gie lustro obijalismy listewkami na taka grubość o ile płytki były grubsze i zaprawe tam dawał grubiej, i potem juz kleju cienko, to poszlo duużo sprawniej tylko że zabawy z tymi listewkami itd.

Czesc brzuszki nic nie nadrobiłam ani nic bo roboty od cholery z tym ze prawie nic ja nie robie bo mi nie pozwalalaja. Melduje ze jeszcze 2 w1 brzucho boli ale daje rade jakos. Jakby sie któras rozpakowała to prosze o smska. Zagladne do Was jak tylko bede mogła.
aaa Ania cudna łazienka :* Trzymajcie sie cieplutko 😘

ten na ciało podobno nie można, a ten do kontaktu to Ci od razu powiem sioperka że nie działa 🙂 tzn ja nie próbowałam, ale w dużym pokoju moich znajomych nie działał...ten na komary i muchy.

Aniu ważne że macie ją skończoną, jeszcze takie kosmetyczne poprawki 🙂 a pierwsza kąpiel w wannie już była? 🙂

Eluśka trzymaj się tam 😘 i masakra! nie przepracowuj się tak 😠

http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/d8780c22c39b0678.html

Moje zdjęcie z brzuszkiem na początku sierpnia chyba dokłądnie z 1 🙂

Niom sioperka Ania ma racje musisz uważać na te chemikalia bo nie wszystko można w ciaży

• Mamusia
aga kąpiel była, ale ja chcialam taka wanne żebysmy sie razem zmieścili, a tu dupa, w tej to ledwo sie sama mieszcze, szeroka to jest, ale długość to tyle zeby nogi wyprostować (tzn ja bo mój nie da rady) a ja o takiej marzyłam żeby się położyć w niej ale od cholery wody by poszło a póki co nie mamy kanalizacji i trzeba co 2 tyg szambo wypompowywac, wiec jest mniejsza, zaciagnelam tam Janusza na spróbe ale było ciaaasno, i powiedział że dopóki będę w ciąży to on już się ze mną nie kompie 🙂 jasne, ciekawe czy póżniej zechce

Dosik chyba Ci brzuszek urósł od naszego spotkania 🙂 taki pełniejszy się zrobił 🙂

Aniu te wanny rogowe to są większe w ogóle? bo ja się nie spotkałam z taką gdzie dwoje dorosłych ludzi mogło by wyprostować nogi i jeszcze się położyć 🤪 no chyba że w amerykańskich filmach 🙂 Twoja jest super!

• Mamusia
Hej laski !!
Nadrobilam 8 stron od rana 🙃
U mnie noc wpozadku oprucz jednego, ze zlapal mnie skorcz lydki 🤪 kurde nie mialam skorczy chyba od jakiegos miesiaca jak nie lepiej.
No i oczywiscie dzis noga boli od sciegien ktore sie tam pewnie wyrozciagaly, i chodz znow jak kaczka troszke boli miednica i kregoslup ale to wszystko od wczorajszego biegania.
Dzis wsumie musze tylko lazienke posprzatac i poprasowac ubrania 🙂
Olusia z brzusia calusie przesyla dla CioCiek 😉

hej Loli 🙂
hihi z Tarnowskich Gór także leci buziak w stronę Olci 😘 🤪 🤪

Loli hmm mam pytanko...czy to jak Ci się wydaje, albo wydawało że zaraz Ci Ola wyleci między nogami 🙂 to takie uczucie jak byś tam miała coraz to pełniejszy balon który w każdej chwili może pęknąć? 🙂

• Mamusia
Teraz mam to ale tylko czasami zazwyczaj pod wieczor wlasnie jak mala mi cisnie na szyjke :/
Obkopuje mi tutaj zeberka wlasnie swoimi nozkami i jakos tak dziwnie trzyma glowe nie posrodku macicy tylko wbija mi sie np. jej glowa raz w pracy kacic miednicy raz w lewy smieszne uczucie 😉