Powiem Ci ze na dłuższa metę to raczej nie zda egzaminu. Bójki na początku będą walczyć o pozycję a potem sie zacznie eliminacja jednego po drugim. Kilka lat temu zapaliłam sie do hodowli labiryntowców, głównie bojowników i prętników i nie zależnie od litrażu i roślinności zawsze kończyło się tak samo. Taka nieustanna walka wykańcza rybę która ostatecznie się poddaje. Mam w tej chwili coś podobnego u siebie z paletami. Stara dobrana para cały czas spuszcza lanie jednej z nowych palet bo ta sie daje i ryba jest non stop zestresowana. Po mimo tego że jest większa od nich, daje się terroryzować. Inna z nowych dorała się w pary z jedna ze moich i często się wyciera więc nie daje się terroryzować a dragon i mosaik niestety dostają łomot. Niestety, z naturą nie da się wygrać.
Hej dziewczyny! 😊
Trafiłam na ten wątek, bo też mam łożysko na tylnej ścianie i zastanawiałam się, jak to wpływa na ciążę i poród. Widzę, że wiele z Was miało podobne doświadczenia i uspokoiło mnie to, co pisałyście! 💕
@Bagira, super, że u Ciebie wszystko przebiegło bez problemów! @angela faktycznie - b.dobry tekst,ale czytałam go już wcześniej, bo zaglądam czasem na abcmamy
czy jest bez recepty? Bo jak na receptę to nie ma szans abym się wybrała do lekarza Raczej by mi nie wypissal. On również nie pójdzie ( nawet nie wiesz jaką mielismy kłótnie ostatnio jak mu wspomniałam aby sie wybrał).
Od jakiegoś czasu staramy się intensywnie o dziecko... Zauważyłam też, że mój facet miewa problemy z osiągnięciem pełnej erekcji. Zastanawiam się z czego to może wynikać. Oboje jesteśmy w wieku 34 lat.
Rekomendowane odpowiedzi
kasia1986
moze chwilowo admin jakieś porządki robił i poznikało
kasia1986
http://www.akwa.szczecin.pl/mieszkancy-naszych-zbiornikow/moje-stado-betta-splendens-%2866%29/msg91015/#new
póki co welon nie widzę w oczku, ale najprawdopodobniej pywają ukryte za grzybieniami północnymi
Bagira
kasia1986