Skocz do zawartości

PAŻDZIERNIK 2010 | Forum o ciąży

mala31

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 42,3 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• gosia2301

9748

• Mortishia24

6179

• magda123

8647

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Mamusia
Dziewczyny udanych i romantycznych walentynek wam wszystkim życzę

_____-------______-------
___--__¦___---__---____¦__--
__--_____¦___--_--_¦__¦__¦_--
__-__¦__¦__¦__---____¦___¦___-
__-_¦___¦____--_--_¦___¦__¦_-
__--__¦____¦_----____¦____--
___--____¦____---__¦___¦_--
_____--_¦___¦__-_¦___¦__--
______---_¦___¦___¦___---
________--__¦___¦__¦_--
_________--___¦__¦_--
___________--__¦_--
_____________--_--
_______________--

• Mamusia
Cześć kobietki ja właśnie wróciłam z dorywczej pracy 🙂 a w sobotę mam iść 1 dzień do nowej pracy i mam nadzieję że mnie przyjmą na stałe ale bym się cieszyła 🙂 właśnie gdzie się podziewasz Emsi odezwij się na forum bo martwimy się o Ciebie 🙂

• Mamusia
nie tylko Tobie mnie też tak powoli leci ze masakra w sobotę mam rozmowę w sprawie pracy ciekawa jestem czy wypali fajnie by było czas by szybciej zleciał ale zobaczymy czy coś z tego będzie 🙂 a jak się czujesz Dario dolegliwości jakieś masz? u mnie na razie spokój czasami mnie mdli ale się nie obejmuję z muszlą:laugh:

• Mamusia
no to będe trzymać kciuki 🙂 nie też tylko czasami mi sie zdarza ale nie jest zbyt drastycznie 🙂 tylko wydaje mi sie ze znajomi cos zaczynają podejrzewać z powodu moich imprez bezalkoholowych no ale może tylko ja jestem przewrażliwiona :P 🙂

• Mamusia
ja też nikomu nic nie mówię na razie bo to jeszcze za wcześnie a zresztą najpierw musze iść do lekarza potwierdzić ciążę ale myslę że 3 testy raczej się nie pomyliły 🙂 tylko przez tą pracę muszę jeszcze poczekać jak mnie zatrudnią to dopiero się wybiorę kurcze tak trochę do bani będę musiała czekać miesiąc żeby iść potwierdzić ciąże a z 2 strony jak mnie zatrudnią to dostane macierzyński i zawsze trochę kaski by wpadło

• Mamusia
no tak racja 🙂 zawsze jakiś grosz się przyda 🙂 a do mnie dzwonili z przychodni że mam sie wstawić 3 marca dopiero bo mój lekarz jest na urlopie ;/ kurde tyle czekania jeszcze ;( ale z drugiej strony to juz bedzie ponad 7 tygodni wiec juz bedzie wszystko jasne 🙂