Skocz do zawartości

PAŻDZIERNIK 2010 | Forum o ciąży

mala31

Rekomendowane odpowiedzi

• Mamusia
ja własnie Ci powiem tak brzydko zre juz drugi talerz z zupa 🙂 🙂i tak mysle o jutrzeszym dniu i Twojej wizycie 🙂 🙂ja mam dwie fotki z usg...ale terz cały czas na stresie jestem...choc juz mocno wierze ze tym razem Bóg pozwoli mi donosic i byc mama dla moich Skarbów 🙂

• Odpowiedzi 42,3 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• gosia2301

9748

• Mortishia24

6179

• magda123

8647

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Mamusia
idę po Kamilka później zajrzę kurcze coś Daria się nic nie odzywa od piątku mam nadzieję że u Niej wszystko w porządku 🙂 kurcze ale u mnie wichura za oknem aż nie chce się wychodzic tak wieje ale pogoda śliczna słoneczko i plus 15 więc nie jest jeszcze tak źle 🙂

• Mamusia
Pogoda naprawdę jest straszna... do 15 była spokojna teraz jest wichura, po tej wichurze (największej w Polsce) która ostatnio była w Legnicy już się inaczej patrzy na takie zmiany atmosferyczne zwłaszcza kiedy spotykają się 2 fronty ciepły i zimny... od tygodnia w Legnicy na przemian jest dzień ciepły z mega lodowatym... Ale czuję, że będzie dobrze... brrr... ale szczerze mówiąc strasznie mnie denerwuje zima w tym roku. Jest za długa i za sroga. Wolałabym już poczuć ciepełko na skórze i zanurzyć się w jeziorze (o ile można ciężarnym kobietą - mam nadzieje, że tak)...

• Mamusia
HEJ MAMUSIE JA JUZ PO WIZYCIE U CHIRURGA Z MARTA NARAZIE WSZYSTKO NA DOBREJ DRODZE DO WYLECZENIA 🙂HEJ DARIA KUPE LAT HI HI GOSIA CO DZIS ROBISZ DO WIZYTY??MNIE MULI WCISNEŁAM PACZKA NA SNIADANIE ALE DALEJ MI BLE A COS BYM JESZCZE ZJADŁA???

• Mamusia
to widze że nie tylko ja jem i jem ... a ciagle mi malo ... i na dodatek mam na cos ochote ale nie wiem na co .. jak zjem 15 rzeczy to zdarza mi sie trafic w końcu na ta na ktora ochote mialam :P 🙂 ja jutro do lekarza na 9 alee sie boje maskara 😉

• Mamusia
tak tak po zalicznane 🙂 już walcze na kolejnym semstrze 🙂
a co do śniadań po moim ostatnim porannym śniadaniu w niedziele już też jem raczej popołudniu pierwszy posiłek ... bo jeszcze czekałąm aż uszami zaczne zwracac ;/ 😉 aaai bardzo mi pomaga sprite jak wypijam wieczorem to rano lepiej sie czuje nie wiem czy to jakies placebo czy nie no ale pomaga 😉

• Mamusia
a co do sprzatania to tez mialam taki plan ale cos mi ciezko to idzie ... od 7 rano dzis sie do tego zabieram ... 🙂 w ogole budze sie dziennie przed 7 robie cos albo i nic nie robir przez raptem 2 godziny a czuje sie potem jakbym cala noc balowala ...

• Mamusia
hihi dziekuje ☺️ o jejku jakie ja mam pomysły teraz do mnie przyszło ze zjadlabym wz'tke i kebab hahaha a w ogole co do tych serow plesniowych to jest masaka ze nie mozemy ich jesc ja co otwieram lodowke to widze jak ten ser mnie wola 😉