Skocz do zawartości

PAŻDZIERNIK 2010 | Forum o ciąży

mala31

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 42,3 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• gosia2301

9748

• Mortishia24

6179

• magda123

8647

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Mamusia
JAK ZAWSZE KŁODY POD NOGI

ISSP FIRMA POSREDNICZA

NIE DOSC ZE ZABRALI WYNAGRODZENIE TO PRZYSLALI PISMO ZEBY ZAPLACIC MANDAT ZA 200 ZL A UMOWE ZERWALA STRONA Z KTORA PODPISANO UMOWE

RAZEM Z CHLOPAKIEM ZWROCILISMY SIE DO KORDYNATORA BY MNIE NIE WYZYWAL I MOJEJ KOLEZANKI TEN POWIEDZIAL, ZE NIE MAMY PRZYCHODZIC NA KOLEJNA INWENTERYZAJCJE BO WLASNIE ZERWAL Z NAMI UMOWE

PRZYPILNUJE TEGO BY NAS NIE BYLO.

UPEWNIALISMY SIE KILKA DNI I NAWET PO ZERWANIU UMOWY DLA PEWNOSCI ZGL. FAKT ZE NAS NIE BEDZIE BO OKAZALO SIE ZE W ZAGROZONEJ CIAZY JESTEM... MIMO TO CHLOPAK CHCIAL JECHAC NIE DOPUSZCZONO GO DO AUTOKARU TO BYLO DLA NAS JUZ JASNE ZE UMOWA NA SERIO ZOSTALA ZERWANA.

A W TEJ FIRMIE LYZKI WODY NA 14 GODZIN SIE NIE DOSTANIE A PRZERWA TYLKO 10 MINUT NA CALA NOC... WLASNEGO PICIA NAWET NIE MOZNA BYLO WYPIC...

PIENIEDZY NIE ZOBACZA JESTEM OSOBA UCZACA SIE BEZ DOCHODOW I MOI RODZICE TEZ BEZ DOCHODOW I BEZ ZASILKOW...

SWIETA SPEDZE PEWNIE W WIEZIENIU...

ISSP ISSP ISSP ISSP ZLODZIEJE

• Mamusia
Daria Tesknilismy 🙂Moniko Ty chyba z pod ciemnej Gwiazdy jestes 😞wez 3 głeboke oddechy i powiedz sobie ze dasz rade i sie niepoddasz bo masz dla kogo walczyc o lepsze jutro 🙂 🙂 🙂mowi Ci to doswiadczona kobieta która pszeszła naprawde wiele 😞 my juz po urodzinkach wpałaszowałam 3kawałki tortu czekoladowego orzechowego miodzio pycha 🙂a i bigosik wsunęłam nosem he he zaraz kapie towarzycho i do spania.bo ja padam...ktos do Nas doszedł jaks fasolka???

• Mamusia
myśmy sie z moim m ugadali że nic nie mówimy dopiero jak zacznie byc widać a co do płci to dowiedzą sie wszyscy dopiero po porodzie hihi 😁 🙂
no ale przecież faceci to są takie klachule że już swojej mamie wygadał 🙂 ale mam nadzieje że dalej rozpowiadać już nie bedzie jeszcze :P

• Mamusia
nie no ja tam wole chuchać i dmuchać na zimne zwłaszcza że z pierwszą ciążą wyszło tak jak wyszło ... dlatego teraz wole poczekać jak najdłużej ale nie powiem też już mnie korci jak nie wiem musze się bardzo często gryźć w język 🙂

• Mamusia
no ja w sumie też tak mam że sama z takim czymś nie potrafie musze komuś powiedzieć i sie nacieszyć dlatego moja koleżanka wie 🙂 teraz pan klachula sie wygadał haha to już są dwie osoby 🙂a jak juz 2 wiedzą to myśle ze to sie sprzeda jak swieże bułeczki i to nie od nas bo tak to zawsze jest 🙂