Skocz do zawartości

PAŻDZIERNIK 2010 | Forum o ciąży

mala31

Rekomendowane odpowiedzi

• Mamusia
ja mialam miec 2 kwietnia ale wczoraj mi zadzwonili ze pani doktor wtedy nie bedzie 😞 najblizszy termin na koniec kwietnia albo w bierzacej rejestracji... wiec nie wiem co zrobie bo teraz do konca tygodnia na l4 bo przeziebiona cos jestem a od przyszlego do pracy i wtedy to juz calkiem nie wiem kiedy sie wybiore eh

• Odpowiedzi 42,3 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• gosia2301

9748

• Mortishia24

6179

• magda123

8647

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Mamusia
no tak skąd ja to znam... mnie też co chwile przesuwają i jak już widze że dzwonią to musze się powstrzymywać żeby tej kobiety nie wyzwać bo już mi nerwy puszczają ... ale teraz mam na 7 kwietnia i mam nadzieje że sie już nic nie zmieni 🙂

• Mamusia
ja sie właśnie bardzo zdziwiłam bo jak byłam ostatnio to tu mi narzekał że on nie wie czy coś bedzie widział poczym nie robił mi usg dowcipnego tylko normalne i sie bardzo zdziwiłam czemu tak ... ale potem jednak stwierdził ze tak widzi widzi i pokazując mi tył monitora pytał czy ja też widze już mu chciałam powiedzieć 'tak rzeczywiście cudowne macie monitory' ale sie ugryzłam w język hahaha 🙂 mam nadzieje że 7 już dostane foteczke i będe Wam mogła wkleić i sie pochwalić 😁

• Mamusia
ja ide dzisiaj na genetyczne wiec wieczorkiem pewnie wkleje foteczke mojego malenstwa 😁 troche sie denerwuje, denerwuje sie zreszta przed kazdym usg bo mam zespol policystycznych jajnikow i moja ciaza wogole byla pod znakiem zapytania a jak juz zaszlam to teraz sie martwie czy donosze 😞 i na kazdym usg tylko czekam na bicie serduszka 😞 juz w 8 tygodniu wyladowalam na ostrym dyzurze wieczorem bo krwawilam ale okazalo sie ze dzidzi nic nie jest ale ja jestem przemeczona. teraz jestem przewrazliwiona... ale mam nadzieje ze wszystko bedzie ok 🙂

• Mamusia
cześc laseczki 🙂 właśnie wcinam śniadanie bo dopiero wróciłam ze szkoły i mam wnerwa ku..a co za pierdzielony kraj na usg prenatalne muszę isc w przyszłym tygodniu a w szpitalu daja mi termin uwaga na 25 MAJA śmiechu warte na ogromny Wiedeń jest chyba 8 szpitali w których można rodzic i kurwa muszę teraz szukac innego gdzie mnie przyjmą 😠 😠 😠

• Mamusia
dziękuję juz zjadłam w ekspresowym tempie bo byłam strasznie głodna:laugh: jestem tutaj drugi raz w ciązy i znowu mam cyrki ze szpitalem tutaj w 3 miesiącu musisz wybrac gdzie bedziesz rodzic i chodzisz do szpitala na badania paranoja z Damiankiem szpital znalazłam za 3 podejsciem godzinę jazdy metrem od domu ciekawe gdzie teraz beda miejsca bo jest opcja 2 godzinnego dojazdu z jednego końca na drugi koniec miasta a wszystko przez te pierdzielone tureckie chusciaste krowy co po 2 dzieci maja w roku i miejsca zajmują powybijac to mało sory ale tak się wkurzyłam że normalnie wybiła bym je wszystkie 😠

• Mamusia
No z tymi za przeproszeniem ciapatymi malpami to tak jest cos o tym wiem jak mieszkalam w Walii to po ilosci uwieszonych na niej dzieci widzialam jakie to "plodne" babiszony. Kurde troche glupie to z tym wyborem szpitala w 3 miesiacu faktycznie :/ To w Polsce bida i zlodziejski nfz ale odpukac nie jest tak tragicznie jesli chodzi o miejsce

• Mamusia
a brak słów to normalnie nic muszę szukac do skutku w końcu gdzieś mnie muszą przyjąc 😁 aż normalnie z nerwów nic mi się nie chce a obiecałam sobie że porządek z ubraniami zimowymi porobie 😠 ale nic trzeba się za niedługo zebrac do roboty ale jeszcze kawusi się napiję i zapraszam na kawkę mamusie 😘

HEJ GRUBASKI 🙂

DZIEWCZYNY W IMIENIU EMSI WSTAWIAM WAM TU ZDJĘCIE JEJ BRZUSZKA 🙂 NIESTETY NIE MA KABELKA DO TELEFONU WIĘC MNIE O TO POPROSIŁA 🙂 ALE BRZUSIO MA ŚLICZNY 🤪 🤪 🤪 [img size=320]http://www.brzuszek.net/images/fbfiles/images/DSC00057.jpg" src="https://brzuszek.net/applications/core/interface/js/spacer.png" />

• Mamusia
Dziekuje Agus jeszcze raz 🙂oraz za miłe komentarze 🙂a tak wogóle wracam od gina bo poszłam tydzien wczesniej i mam straszne wyniki dziewczyny 😞hemoglobina 9,6 HT29.8 E 4.23 L5,8 PLT 260.0 mocz ok....tylko ze ja zawsze miałamn zła krew u nas to rodzinne..i mam brac folik falvit i przepisał tabletki jakies rano 2dziennie prócz tego wiadomo superhiper turbo dieta typu owoce i Marwit dziennie lub sama robic soki z marchwi tak ze za 5miesiecy urodze marchewke 🙂a jak u Was dziewczynki???

• Mamusia
kąp maluchy kochana tutaj nikogo nie ma tak więc do czytania nic nie będzie 🙂 mam nadzieję że zakupy się udały a tak wogóle to gratuluje 12 tygodnia bo dzisiaj Ci wskoczył na brzusiu kochana:laugh: :laugh: :laugh: ja tez idę się wyprysznicowa ale później wrócę i poczytam troche co u grudniówek ciekawego. Emilko ale brzuś masz przepiękny miodzio 🤪